W tym temacie też na razie jestem zielona i nie mam pojęcia, gdzie w okolicy sprzedają takie cuda, bo w ogrodniczych chyba nie ma sensu szukać? Zresztą, gdzie są jakieś porządne ogrodnicze też nie wiem. Do tej pory kupowałam, co najwyżej paprotki w OBI
Bardzo dziękuję i odsyłam moc serdeczności na nowy rok również pod Twoim adresem
Daleko mi do sadzenia czegokolwiek, na razie dumna jestem, że już wiem co to są topiary, niwaki i że Rh to nie pojęcie z dziedziny morfologii
Witam cieplutko i dziękuję
Maciejka to mój kwiat dzieciństwa i zaraz się załamiecie, ale na pewno chcę ją mieć w ogrodzie
Z obu polecanych przez Ciebie wątków uszczknęłam już troszeczkę wiedzy i nawet sobie kajecik, do notowania ważnych rzeczy, założyłam
Polecam przeczytać dokładnie wątek Eli- Mariposa, tam jest bardzo dokładnie przez Toszkę wytłumaczone jak przygotować glebę do sadzenia.
Drugim takim ciekawym wątkiem do którego przeczytania bym Cię namawiała to ogród Ani-Anbu. Obydwa te wątki to skarbnica wiedzy dla początkujących
Polinko bardzo ci dziękuję za tyle ciepłych słów i życzenia. Mam nadzieje, że Tobie również Święta minęły spokojnie.
Bardzo mądre życzenia Magdo, bardzo dziękuję i odwzajemniam. I w tym nadchodzącym roczku spokoju, uśmiechu i marzeń.
Halinko to Winter Gold. Szczepiona na pieńku... tak do kolanka sięga. W lato zielona, im zimniej i słoneczniej tym nabiera mocniejszego kolorku. Pozdrawiam
Poli dziękuje Ci pięknie - nie spodziewalem sie, ze to ja Cię zainspirowałem. Swoją droga zastanawia mnie co użyłas jako podkładu? Bo tamten wianek z metr ma na pewno
Cześć Piotr
Dziękuję za miłe słowa.
Wbrew pozorom w domu mam mało betonu, w ogrodzie staram się z umiarem go wykorzystywać choć zapędy mam na więcej i więcej
Cała ta moja miłość do betonu to zasługa Asi Navigatorki i to Ona jest matką chrzestną moich zmagań z tym materiałem.
Z zaproszenia skorzystałam i podziwiałam Twoje dekoracje
Wielki szacunek!
Pszczółko, dziękuję!
Warzwynik czeka jeszcze mały remont plus chcę wprowadzić trochę traw oraz zatroszczyć się o pożytecznce owady i wtedy będę zadowolona z jego wyglądu.
Monia, ja to mam ubaw jak patrzę na to zdjęcie Bo te trawy tak nienaturalnie wyglądają takie związane, że płakać sie chce Ale na wiosnę to duże ułatwienie.