Jolcia nie tak dużo hi hi tylko naciapałam rabatek i latania trochę
15 arów cała powierzchnia e Muś mnie uświadamia bo ja nigdy nie pamiętam ...Jolcia ja to już dawno mam sadzone także nie patrz na to u Ciebie dopiero się tworzy i budowa cierpliwości kochana będzie i u Ciepie pełno wszystkiego zobaczysz będziesz latać i przesadzać szukać nowych miejsc na to co się rozrośnie Buziak
O to z górnej półki Ale rosnąć będą latami. U nas takich niestety nie ma. Trzeba szukać w dobrych szkółkach. U Ciebie rynek większy- powinno się udać. Rozpuść wici- ....ktokolwiek widział...ktokolwiek wie......
Ewka jak choróbsko juz mineło? Jakies slady? Mam nadzieje ze wszystko oki
Tulipek fajny pierwszy zawsze najbardziej cieszy a .....u mnie jeszcze wszystkie zamkniete w sobie. Musze je co gorsza przesadzic juz mnie Edka edukowała w tym zakresie ale sie boje ;
Sprzatanie było widze solidne , czysciutko i tak juz kolorowo
Tez Cie zapytam czy juz zimowały Twoje trzmielinki? Fajne juz sa kupiłam w niedziele i ciekawa jestem jak sie beda sprawowały , dziewczyny juz u Ciebie pisza ze nie okrywaja to dobra wiadomosc
Ciesze sie ze Ci sie podobaja tak ziemia jest trzeba równac a sporo tego, donica sie robi to znaczy jak em z roboty wroci to sie bedzie dalej robiło......tego czasu brak i rabate przed domem przekopuje tyljo nigdzie nie moge znalezc kulek na pniu .....szukam
Kaska wychodzic nie moge w domku siedze byłam wczoraj u dematologa na wypalaniu na powiekach takich małych dziadostw i wygladam jakbym jechała przy otwartym oknie a ciezarówka ze zwirem mnie mijała ........hihi
Edka tulipki białe i czarne? Wiesz takie ciemne tylko mam problem , bo rabate własnie te mam do przekopania i co teraz jak je przesunac troche? Rusze i sie zapewne obraza?
O labości ale fajne meble! pasują idealnie do Twojego nowoczesnego, lekkiego stylu w ogrodzie i w domu pełna harmonia
Co tam teraz działasz ogrodowo? Ziemię rozwozisz???
Aga czytam o Twoich perypetiach kolejnego przekopywania......niestety u nas tez tak było ...chociaz teren mam mały a w porównaniu do Twojego mikro, to kopanie w ogrodzie trzeci raz i robienie drenazu przeszłam w bolach a ziemia snickers wrecz skala ...kawałek kopania dwie godziny ale warto poczekac i przekowac......nie ma nic gorszego niz stoja ca woda. Wytrwalosci