Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nadzieja na piękny ogród

Nadzieja na piękny ogród

Agatan24 21:02, 12 kwi 2015

Ilonko a jakie są wysokie? Nie giną między rozplenicami?
Luki 21:17, 12 kwi 2015

Trzmielin nie okrywam w ogóle. Radzą sobie bardzo dobrze, a dwie pienne rosną w przeciągu.
Ja tam lubię w sumie większość rozchodników, trzeba tylko uważać na te najnowsze odmiany bo z reguły są kiepskie. Jak kupisz zwykłego rozchodnika okazałego kwitnącego na czerwono też będzie to ładnie wyglądać. W rozplenicy Hameln rozchodniki nie stracą się na pewno bo w Moudry mogłyby utonąć
Zanim zamówisz prze internet może warto poczekać do majowych targów w Cz-wie, albo za jakiś czas poszukać po ogrodniczych. Rozchodniki przez internet jak dla mnie wychodzą stanowczo za drogo
Agatan24 21:21, 12 kwi 2015

Powiem Ci że właśnie szukam w internecie ale nigdzie nie ma tego mr googbud i chyba się wstrzymam, szkoda że w Bylinowym go nie ma

A trzmieliny nawozisz czymś???
inag 21:54, 12 kwi 2015

Tak jak napisał Łukasz - w Hammeln nie zginą na pewno. Będą idealnie do siebie pasowały
Luki 22:06, 12 kwi 2015

Trzmieliny łapią się na hurt z innymi roślinami, florovit, azofoska, co wpadnie w rękę to dostaną. Nie są wybredne.
Na rozchodniki poczekaj bo byliny w normalnych ogrodniczych dopiero zaczną się pojawiać, a jet to popularna roślina
Agatan24 18:38, 13 kwi 2015

Co Wy na to żeby wsadzić tu przetacznika Red Fox?
lojalna_ 09:40, 14 kwi 2015

Sprzatanie było widze solidne , czysciutko i tak juz kolorowo

Tez Cie zapytam czy juz zimowały Twoje trzmielinki? Fajne juz sa kupiłam w niedziele i ciekawa jestem jak sie beda sprawowały , dziewczyny juz u Ciebie pisza ze nie okrywaja to dobra wiadomosc

Agatan24 10:19, 14 kwi 2015

No właśnie jeszcze nie zimowaly i troche się o nie boje ale Luki pisal ze u nas nie ma problemu i on nawet ich nie okrywa. Pozyjemy zobaczymy.
No co do porządku to na zdjeciach może i jest ale tak to moja zmora jest trawa a moze raczej chwasty
A gdzie kupowałas trzmieliny?
lojalna_ 10:24, 14 kwi 2015

Byłam w niedziele w Goczałkowicach ale marniutkie sa a kulki z nich takie hihihi trzeba sie nimi zajac
Agatan24 10:27, 14 kwi 2015

Ja gdyby nie
Luki to bym nie kupiła bo dał mi namiary na szkółkę w Poczesnej a tam świeża dostawa byla i wszystkie takie ładne ze było w czym wybierać