Widać, jakie słoneczne piękne zdjątka
Wiosna mieni się cudnymi kolorami.I chyba na wiosnę właśnie jest najwięcej niebieskiego, ładnego
A to spojrzenie żuarawkowe,na ogród jest piękne
Fajnie, że zajrzałaś do mnie Dawno Cię nie było.
W okolicy cyprysika niewiele się w sumie zmieniło- poza oczywiście samym cyprysikiem Tylko zdjęcie smutne ma kolory. Widać różnicę w kolorach roślin latem i teraz.
Stonoga ?? he he chyba wolę pszczółkę jakoś nie kręci mnie wizerunek stonogi- ani to miłe ani pracowite......
U mnie nie dzieje się aż tak dużo...to znaczy w życiu duuuużo, a w ogrodzie na razie tak sobie.
Ale jest nadzieja, że będzie się działo właśnie przed chwilą był u mnie pan i oglądał moją trawę- pożal się Boże Może się uda wymienić trawnik na całkiem nowy. Pan jest w stanie przywieźć z Lublina specjalną maszynę do zdejmowania darni. To są koszty, ale ma jeszcze innego chętnego i jakoś się to opłaci To moje jedyne wyjście. Chcieliśmy nowy trawnik robić sami, ale jednak bałam się roundapować. Dziś będę gadać ze sponsorem trzymaj kciuki....
Taczka Ci się marzy? mnie też się marzyła jak widziałam takie taczki u dziewczyn
Jest bardzo ładna. ...i wszyscy mówią, że też poręczna.
Nie ma w Sandomierzu L. ??? Koszt nie jest taki duży...
O j, oj wiosnę widać u ciebie ładną
a ja też czekam na rozkwit tulipanków, bo tych mam sporo, w większości posadzonych miedzy liliowcami.więc teraz bardzie kolorowo i w lecie też
miłego dnia
Julcia fajnie, że zajrzałaś nareszcie Bardzo Ciebie brakowało To idealny moment na powrót- wiosna doda Ci sił
U mnie niemoc już jakoś przepędzona...ale nie było łatwo. Nie było mnie tu 4 miesiące. Teraz coś próbuję robić- łapać kilka srok za ogon...większość mi się wymyka
Buziaki Julcia