Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U BusyBee w ogródku...

U BusyBee w ogródku...

anabuko1 20:48, 11 kwi 2015

Widać, jakie słoneczne piękne zdjątka
Wiosna mieni się cudnymi kolorami.I chyba na wiosnę właśnie jest najwięcej niebieskiego, ładnego
A to spojrzenie żuarawkowe,na ogród jest piękne
Dorota123 07:42, 12 kwi 2015

Zakupy ogrodnicze świetne, też taka taczka mi się marzy.
BusyBee 08:31, 14 kwi 2015

nicol21 napisał(a)
Kolorowo u Ciebie. Ale się pozmieniało w okolicy cyprisika

Fajnie, że zajrzałaś do mnie Dawno Cię nie było.
W okolicy cyprysika niewiele się w sumie zmieniło- poza oczywiście samym cyprysikiem Tylko zdjęcie smutne ma kolory. Widać różnicę w kolorach roślin latem i teraz.
BusyBee 08:40, 14 kwi 2015

ewakatowice napisał(a)
Oj Pszczółko dzieje się u Ciebie i to tak dużo, że ciężko ogarnąć.
Nowy pojazd ogrodowy bardzo praktyczny też takim się poruszam po ogródku.
Tylko nie wiem czy jakiegoś karnego mandatu wraz z punktami nie powinnaś dostać za przekraczanie norm wiosennych.
Bo wiosna w pełni, słonecznie… czosnki rosną, kwiaty kwitną, cyprysik dostał wiosenne odchudzanie …
Ile masz rąk może ty jakaś stonoga jesteś a nie pszczółka?

Buziaki słoneczne!

Stonoga ?? he he chyba wolę pszczółkę jakoś nie kręci mnie wizerunek stonogi- ani to miłe ani pracowite......

U mnie nie dzieje się aż tak dużo...to znaczy w życiu duuuużo, a w ogrodzie na razie tak sobie.
Ale jest nadzieja, że będzie się działo właśnie przed chwilą był u mnie pan i oglądał moją trawę- pożal się Boże Może się uda wymienić trawnik na całkiem nowy. Pan jest w stanie przywieźć z Lublina specjalną maszynę do zdejmowania darni. To są koszty, ale ma jeszcze innego chętnego i jakoś się to opłaci To moje jedyne wyjście. Chcieliśmy nowy trawnik robić sami, ale jednak bałam się roundapować. Dziś będę gadać ze sponsorem trzymaj kciuki....
BusyBee 08:42, 14 kwi 2015

anabuko1 napisał(a)
Widać, jakie słoneczne piękne zdjątka
Wiosna mieni się cudnymi kolorami.I chyba na wiosnę właśnie jest najwięcej niebieskiego, ładnego
A to spojrzenie żuarawkowe,na ogród jest piękne

Kochana moje kolorki to zaledwie mała część tego, co można zobaczyć u Ciebie... Ale i tak mnie cieszy każdy kwiatek czekam teraz na czosnki i tulipki
BusyBee 08:44, 14 kwi 2015

Dorota123 napisał(a)
Zakupy ogrodnicze świetne, też taka taczka mi się marzy.

Taczka Ci się marzy? mnie też się marzyła jak widziałam takie taczki u dziewczyn
Jest bardzo ładna. ...i wszyscy mówią, że też poręczna.
Nie ma w Sandomierzu L. ??? Koszt nie jest taki duży...
anabuko1 08:47, 14 kwi 2015

O j, oj wiosnę widać u ciebie ładną
a ja też czekam na rozkwit tulipanków, bo tych mam sporo, w większości posadzonych miedzy liliowcami.więc teraz bardzie kolorowo i w lecie też
miłego dnia
BusyBee 09:08, 14 kwi 2015

JulkAd napisał(a)
Ponieważ dawno nie byłam to chociaż pomachać przyszłam. Jakowaś niemoc mnie ogarnęła ostatnio....wstręt do laptopa mam...fotki obglądnęłam....wiosna już...i ogrodowo i zakupowo. Pozdrówka

Julcia fajnie, że zajrzałaś nareszcie Bardzo Ciebie brakowało To idealny moment na powrót- wiosna doda Ci sił
U mnie niemoc już jakoś przepędzona...ale nie było łatwo. Nie było mnie tu 4 miesiące. Teraz coś próbuję robić- łapać kilka srok za ogon...większość mi się wymyka
Buziaki Julcia
BusyBee 09:09, 14 kwi 2015

anabuko1 napisał(a)
O j, oj wiosnę widać u ciebie ładną
a ja też czekam na rozkwit tulipanków, bo tych mam sporo, w większości posadzonych miedzy liliowcami.więc teraz bardzie kolorowo i w lecie też
miłego dnia

W zeszłym roku miałam sporo tulipków. Obawiam się, czy większość z nich nie pójdzie w liście.....No ale- zobaczymy.
lojalna_ 09:30, 14 kwi 2015

U Ciebie soczystosc taka ech tej zieleni mi brak takie same zakupy zrobiłam w L druga taczke i taki fajny szary misek kupiłam )

Czosnki czekam na nie

Cyprysik swietny po liftingu