Dokładnie tak.
Ja mam jeszcze kilka piwonii i w tym roku jeszcze mi nie zakwitły. Niektóre nawet pąki zawiązały ale maj był za suchy. i nie zakwitły. Niestety nie mam nawadniania jak ty i nie wszystko w porę dojrzę na moim areale.
Maczki mam czerwone i fioletowe . Ty masz jakiś jasne. Z chęcią nasionami się wymienię.
Szczerze powiedziawszy to nie wiem czy to jest przetacznik . To jest niska roślina.
Ale jak przyjedziesz sama zobaczysz i dla ciebie też będzie
Ale mam i wyższe niebieskie... sama zobaczysz
Mam chyba 5 różnych pieciorników. Liście jak truskawki.
We wszystkich kwiaty się kładą. Mają długie łodygi. Ciężko je złapać na foto.
Wkurza mnie to leżenie.
Przesadze ale jak się nie ogarną to pójdą aut.
Ależ ja Cię bardzo dobrze zrozumiałam. Nie wzięłam tego za coś złego.
Bardzo dobrze to nazwałaś i ja się pod tym podpisuję. Ja to nazywałam artystycznym nieładem
Wszystko jest ok
Mam nadzieje, że kiedy mnie nawiedzisz
Juzia, ja zdjęc robię tryliony.
Bardziej bałam się wizytacji. Bo zdjęcia czasem przekłamują rzeczywistość.
Basiu, wpadłam na pomysł wykorzystania kostki pod domem, jak już nie miałam pola do sadzenia w gruncie
Zawsze to jakieś urozmaicenie
Maki cały czas otwierają po kilka kwiatków, ale faktycznie największy wysyp był 2 dni przed Waszym przyjazdem
Praktycznie jak ktoś nie widział tej rabaty przed wykopaniem roślin, to zauważy, że tam czegoś brakuje.
Tak samo dzisiaj koleżanka przyjechała po kilka roslin i wcale nie widać, że coś ubyło.
Jola, ta kokorycz ma białe kwiatki z żółtym środkiem i kwitnie praktycznie całe lato. Ale też się sieje
Dzisiaj wróciłam bardzo późno, w dodatku ciągle ktoś się kręcił.
Jedyna praca jaką wykonałam to wykopanie kilku roślin dla koleżanki.
Jak napisałam April rabaty nawet tego nie zauważyły.
Jest gęsto
Rano chlapnęło trochę deszczem. Zmyło kurz, ale mimo wszystko myślę, że rośliny troszeczkę skorzystały, a na pewno trawnik.
Nie wiem, ja tam tej gaury jakoś nie widzę...
Nie wiem co rozumiesz przez niskie? Do ilu cm wysokości? z niskimi długo kwitnącymi jest kłopot, łatwiej znaleźć powtarzające kwitnienie. Przypomnij mi co tam już rośnie?