Magda ja z tymi fotami to tak różnie, czasami zrobię, a jak się spieszę to robię przed i po bo mi czasu szkoda na bieganie z aparatem. No chyba że robię cos grubszego to juz pare razy zauważyłam, że niedociągnięcia później wychwyciłam na fotach bo w realu wydawało mi się, że jest ok.
Co do bukszpanów to rzekomo brak im potasu, kupiłam i może uda mi się jutro je nawieźć.
witaj
rh zachwycają przez cały rok, obczytałam się u Bogdzi obgadałam z nią i najważniejsze to dobrze przygotowana ziemia, dobre posadzenie i woda. posadziłam 5 sztuk u siebie zobaczymy jak przetrwają zimę.
Aniu ja widzialam w prognozach deszcz
Mam 11 czosnków nowych i chyba ok 10 do przesadzenia w inne miejsce. No i 50 krokusów i jeszcze z 20 worków kory do wysypania w celu calkowitego zaslonięcia linii kroplującej
na jutro nadaja u WAs ładną pogodę to posadzisz czosnki, dużo ich masz? Ja swoje cebule pewnię będę sadzila w przyszłym tygodniu w strugach deszczu, a dużo mi jeszcze zostało ...
no to czekamy niecierpliwie na fotorelacje kilka dni przesadzałam rozplenicę z ogromniastą bryłą korzeniową, póki co nie wygląda by coś się z nią działo tfutfutfu...
Aniu kilka dni? moja pewnie też ma ogromniastą bryłę ...jejku jutro musi mi się udać .... tfu tfu tfu ....
no to czekamy niecierpliwie na fotorelacje kilka dni przesadzałam rozplenicę z ogromniastą bryłą korzeniową, póki co nie wygląda by coś się z nią działo tfutfutfu...
Nooo rzeczywiście....Co najmniej 20 cm! Toż to szok....
Ania kawał dobrej roboty zrobiłaś, podziwiam twoje poczynania w ogrodzie,
Rabata już wygląda ładnie, a jak dojdą detale i kolejne nasadzenia to będzie super.