Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Evchen 22:31, 05 paź 2012

Marzena2007 napisał(a)

Marzenka, Ty ciągle pędzisz, jak błyskawica! Wulkan energii, normalnie! Pozdrawiam jesiennie.
Pochwalę się: zamówiłam dokładnie 305 szt. cebul. Do Twojej kolekcji jeszcze mi daleko, ale pierwsze koty za płoty! Czekam na przesyłkę i dalsze motywacje do działania z Twojej strony. Masz na mnie dobry wpływ!

Madżenka, nareszcie jesteś
Siło napędowa forum i foremek
Wszystkiego najlepszego z okazji 8setki
Myślałam, że skończę Rzeczone Kółeczko i wstawię zdjęcie, ale leje buuu....
Dlatego kfiatuch..ale swój, na własnym ogrodzie wyhodowany

Aga, no proszę.. jaka ilość A u siebie to nic nie napisałaś o cebulach... i siem sprawa rypła A gdzie sadzić będziesz????

Ewa stęskniłam się za Wami ale tak zarobiona ostatnio jestem, że nie wyrabiam dzisiaj nawet fryzjera na 19 odwołałam bo bym nie dojechała.... w niedzielę znów wyjeżdżam i nie wiem czy będę miala dostęp do netu

No ja myślę, że się stęskniłaś Takich trzech jak nas dwie to nie ma ani jednej
To gdzież Ty znowu lecisz, ledwo co przybyłaś na ten powrót? Trzeba petycję napisać, że w czasach globalizacji, cyfryzacji i informatyzacyji w miejsce bez neta szanowną Madżenkę wysyłają... !

Veto!
Sebek 22:47, 05 paź 2012

Marzena2007 napisał(a)

na jutro nadaja u WAs ładną pogodę to posadzisz czosnki, dużo ich masz? Ja swoje cebule pewnię będę sadzila w przyszłym tygodniu w strugach deszczu, a dużo mi jeszcze zostało ...

Aniu ja widzialam w prognozach deszcz
Mam 11 czosnków nowych i chyba ok 10 do przesadzenia w inne miejsce. No i 50 krokusów i jeszcze z 20 worków kory do wysypania w celu calkowitego zaslonięcia linii kroplującej

Jak Ci mogę doradzić to wysyp ją na wiosnę - wtedy po zimie rabaty zrobią się takie świeże Wszyscy wiemy jak kora po zimie wygląda....
Madzenka 22:50, 05 paź 2012

Syla napisał(a)

Madziu jadę z fajnymi ludżmi to odpocznę
A co do trawki to jabkby się rozplenica nie rozrosła to co bym w przyszlym roku robiła??? nuda a tak to coroczne kopanie potwora sobie urządzimy

Chętnie dołączę do kopania corocznego .... Mam jeszcze siły i nową nawigację to będę śpieszyć z pomocą i jeszcze uśmiechem na gębie A że nawigacja gwarantuje dojazd na miejsce bez błądzenia to i przepustkę z domu na to święto dostanę Jak mnie oczywiście zechcesz ???? dobrej nocki ...

Syla mówisz i masz ustalimy chyba zatem w sobotę???
Madzenka 22:51, 05 paź 2012

ana_art napisał(a)
ooo żebyś Ty widziała chabedzie za moim płotem

Aż strach się bać oczy zasłaniam i nie patrzę
Madzenka 22:52, 05 paź 2012

noemi napisał(a)

Madziu jadę z fajnymi ludżmi to odpocznę
A co do trawki to jabkby się rozplenica nie rozrosła to co bym w przyszlym roku robiła??? nuda a tak to coroczne kopanie potwora sobie urządzimy

Chętnie dołączę do kopania corocznego .... Mam jeszcze siły i nową nawigację to będę śpieszyć z pomocą i jeszcze uśmiechem na gębie A że nawigacja gwarantuje dojazd na miejsce bez błądzenia to i przepustkę z domu na to święto dostanę Jak mnie oczywiście zechcesz ???? dobrej nocki ...

Syla jak jest szansa na przepustkę to by było super... nie , że mam coś przeciwko spotkania z EMAMI ... ale takie babskie spotkania są the best , takie nasze

Jestem za !!!
Madzenka 22:53, 05 paź 2012

Bogda napisał(a)
ech, Wy Baby-czemu tak daleko mieszkacie????

Może Oltexpress bis powstanie to by było jak rzut kamieniem w erze globalizacji
Gardenarium 22:53, 05 paź 2012

Pokażcie potwora jak siekierą kroicie

Instagram Ogrodowiska
Madzenka 22:56, 05 paź 2012

Ev ostatnio w stolicy nie mialam dostępu do neta!!!! w hotelu chyba zagłuszali nam dostęp do modemowego neta, bo nikomu nie dzialał!!!! A wi fi było płatne 2,99 euro (w stolicy!!!!) za godzinę!!!!
Podobono cywilizowany kraj w Europie
Dlatego mnie nic nie zdziwi jak w cywilizowanym kraju dostep do neta będzie płatny a modem nie bedzie dzialał..... A roaming transmisji danych w komórce boli
Madzenka 22:58, 05 paź 2012

Sebek napisał(a)

na jutro nadaja u WAs ładną pogodę to posadzisz czosnki, dużo ich masz? Ja swoje cebule pewnię będę sadzila w przyszłym tygodniu w strugach deszczu, a dużo mi jeszcze zostało ...

Aniu ja widzialam w prognozach deszcz
Mam 11 czosnków nowych i chyba ok 10 do przesadzenia w inne miejsce. No i 50 krokusów i jeszcze z 20 worków kory do wysypania w celu calkowitego zaslonięcia linii kroplującej

Jak Ci mogę doradzić to wysyp ją na wiosnę - wtedy po zimie rabaty zrobią się takie świeże Wszyscy wiemy jak kora po zimie wygląda....

Sebciu wiosną będzie replay a teraz muszę wysypać aby chroniła korzenie zimą i jeszcze będzie akcja przysypywani torfem i korą w listopadzie
Madzenka 22:59, 05 paź 2012

Gardenarium napisał(a)
Pokażcie potwora jak siekierą kroicie

Danusiu uzbroimy się Ostatecznie piłą spalinową poradzimy sobie

U mnie sprzętu takowego dużo gdyż M ma słabość do drewna kominkowego już mam chyba 25 m3... Zatem do zimy też jesteśmy przygotowani