No ja myślę, że się stęskniłaś Takich trzech jak nas dwie to nie ma ani jednej
To gdzież Ty znowu lecisz, ledwo co przybyłaś na ten powrót? Trzeba petycję napisać, że w czasach globalizacji, cyfryzacji i informatyzacyji w miejsce bez neta szanowną Madżenkę wysyłają... !
na jutro nadaja u WAs ładną pogodę to posadzisz czosnki, dużo ich masz? Ja swoje cebule pewnię będę sadzila w przyszłym tygodniu w strugach deszczu, a dużo mi jeszcze zostało ...
Aniu ja widzialam w prognozach deszcz
Mam 11 czosnków nowych i chyba ok 10 do przesadzenia w inne miejsce. No i 50 krokusów i jeszcze z 20 worków kory do wysypania w celu calkowitego zaslonięcia linii kroplującej
Jak Ci mogę doradzić to wysyp ją na wiosnę - wtedy po zimie rabaty zrobią się takie świeże Wszyscy wiemy jak kora po zimie wygląda....
Madziu jadę z fajnymi ludżmi to odpocznę
A co do trawki to jabkby się rozplenica nie rozrosła to co bym w przyszlym roku robiła??? nuda a tak to coroczne kopanie potwora sobie urządzimy
Chętnie dołączę do kopania corocznego .... Mam jeszcze siły i nową nawigację to będę śpieszyć z pomocą i jeszcze uśmiechem na gębie A że nawigacja gwarantuje dojazd na miejsce bez błądzenia to i przepustkę z domu na to święto dostanę Jak mnie oczywiście zechcesz ???? dobrej nocki ...
Syla mówisz i masz ustalimy chyba zatem w sobotę???
Madziu jadę z fajnymi ludżmi to odpocznę
A co do trawki to jabkby się rozplenica nie rozrosła to co bym w przyszlym roku robiła??? nuda a tak to coroczne kopanie potwora sobie urządzimy
Chętnie dołączę do kopania corocznego .... Mam jeszcze siły i nową nawigację to będę śpieszyć z pomocą i jeszcze uśmiechem na gębie A że nawigacja gwarantuje dojazd na miejsce bez błądzenia to i przepustkę z domu na to święto dostanę Jak mnie oczywiście zechcesz ???? dobrej nocki ...
Syla jak jest szansa na przepustkę to by było super... nie , że mam coś przeciwko spotkania z EMAMI ... ale takie babskie spotkania są the best , takie nasze
Ev ostatnio w stolicy nie mialam dostępu do neta!!!! w hotelu chyba zagłuszali nam dostęp do modemowego neta, bo nikomu nie dzialał!!!! A wi fi było płatne 2,99 euro (w stolicy!!!!) za godzinę!!!!
Podobono cywilizowany kraj w Europie
Dlatego mnie nic nie zdziwi jak w cywilizowanym kraju dostep do neta będzie płatny a modem nie bedzie dzialał..... A roaming transmisji danych w komórce boli
na jutro nadaja u WAs ładną pogodę to posadzisz czosnki, dużo ich masz? Ja swoje cebule pewnię będę sadzila w przyszłym tygodniu w strugach deszczu, a dużo mi jeszcze zostało ...
Aniu ja widzialam w prognozach deszcz
Mam 11 czosnków nowych i chyba ok 10 do przesadzenia w inne miejsce. No i 50 krokusów i jeszcze z 20 worków kory do wysypania w celu calkowitego zaslonięcia linii kroplującej
Jak Ci mogę doradzić to wysyp ją na wiosnę - wtedy po zimie rabaty zrobią się takie świeże Wszyscy wiemy jak kora po zimie wygląda....
Sebciu wiosną będzie replay a teraz muszę wysypać aby chroniła korzenie zimą i jeszcze będzie akcja przysypywani torfem i korą w listopadzie