smutny jesienny widok powojnika cięłam i tak się zrobiło odrośnie
Kolory coraz bardziej już czerwono-rudawe i sucho jest bardzo, będe podlewać, trawe musze jeszcze skosić no i codziennie grabie a przy okazji usuwam co uschnięte. Pozdrawiam Tulipanowiec jesienią uwielbiam Klon dopiero zaczyna / Orange/
Kasia taki wypad we dwoje bezcenny. A ogród... zaczarowany . Moja kochana jesień
Super że miałaś wypad bez dzieci a jak będzie tak ciepło to się kolorowym ogrodem nacieszmy
Niesamowite miejsce, fantastyczne ujęcia. Gratuluję wspaniałej wyprawy.
Kasiu w ogrodzie tyle kolorów... judaszowiec piękny i żółciutki jesienią dopiero widać jaki on duży Już prawie goły - ale fakt - jest piękny
Oto moje półprodukty przytaszczone z lasu i pól. Ja już mam na nie pomysł, ale może ktoś odgadnie co z tego będzie?
W ramach dzisiejszych porządków w warzywnym natknęłam sie na na małe znalezisko, więc jest zagatka co to jest? Z liścI podobne do narcyzów są tego 4 sztuki, wygląda jakbym to posadziła, ale nie mogę sobie przypomnieć co to i czy na pewno to posadziłam hihi skleroza nie boli
Cudnie i kolorowo.W Krasiczynie i my byliśmy ale nie w takich romantycznych okolicznościach Ten weekend nadrabialismy wyjazdy - juz po romantyźmie sprzątanie i przygotowania do zimy W pierwszej kolejności salon kąpielowy..