Postaram się ale dopiero za rok będzie grizłoldowo, gdy oświetle jeszcze drzewa przy gabionach i gabiony. W tym roku niesymetryczne brzozy nie dostana lampek
Latem jakos nie ma czasu na innowacyjne spojrzenie na dom, ogrod i dekoracje. Zima już drugi raz należy do pinterest
W Święta ponownie przeczytam sobie wątki różane, potem narty i już wiosna Jeśli będzie tak cieplo jak rok temu to juz w lutym będą krokusy
Co do temperatury to u nas wczoraj w najcieplejszym momencie było +6. Najcieplej przez ostatnie dwa dni bylo w Jeleniej Górze! Cieply fen czasami powoduje takie anomalie. Mi się jednak marzą białe , śnieżne święta...
Doniczki w zmywarce to tylko u Madżen
U nas też dziś przyjemnie było. w sumie to chyba trzeci z kolei taki przyjemny dzień. Żal było do domu wracać. A i teraz na plusie (+3, ale Wrocław pewnie cieplejszy).
Czekam na fotki. A! I fajnie, że gromadzisz tyle dobra na pitereście. Mi się nie chce, ale często wpisuję "Madżenka" i cieszę oko.
Gdybym nie była na szkoleniu do soboty w ubiegłym tygodniu, nie oddałabym palmy pierwszenstwa a tak w drugim tygodniu Adwentu odpalać lampki? Zakładamy zawsze w Andrzejki a zdejmujemy 2 lutego a co , ja lubię grizłoldowo
U nas w nocy bylo +3. Moje rosliny całe w lisciach : róze, hortensje. Nie mam ich jak przygotować do zimy. Róze jednak okopczykowałam, bo mam dużo sadzonych tego lata i moga byc wrażliwe. Zamknęliśmy dzisiaj też nawadnianie.
Ale generalnie dzień upłynął mi na porzadkowaniu balaganu, ktory wczesniej sama zrobiłam...
Aniu moje magnolie wyglądaja jakby wiosnę poczuły... Zrzucaja pierwsze łuski. Jak za chwilę zaczną im pękać paki to sie zatrzelę...
Nowe róze sadzone w pażdzierniku mają nowe przyrosty... Czosnki wykiełkowaly... Kolejny cieply grudzień. Sadzilam cebulowe i róze w ostatni weekend pażdziernika i nadal za wczesnie....
Reniu Kasia Robaczek robiła relacje z Rosarium. Ja to sobie mogę na Boźe Cialo wyskoczyc
Skoro CHFS nie bedzie to moze do Rosarium wdepnę.
Melduje, że róże okopczykowałam. Nic a nic liści jeszcze nie straciły...