Tak to z nimi jest, ja przynajmniej sobie porządnie ulżyłem i skląłem całe towarzystwo wraz z odbiorem technicznym,
też mnie pozostawili musiałem dosypać sam grysu, wyrównać, powybierać pozostawione śmieci, teraz mam czysto i równo, na moją interwencję pies z kulawą nogą się nie pojawił.
Współczuję,
może spróbuj znaleźć kogoś ze znajomych co trochę "może" i pomoże to draństwo postawić na swoim miejscu, może jakiś reportażyk,?
Pozdrawiam
I dziewczynki znajdą przystojnego faceta Everesta Wielki jest to je będzie bronił.... to ogrodnicze pieski
Po prawie 2 latach na sama myśl ryczę do tej pory..
Teraz mam kota.. to nie pies... cały czas jej to powtarzam.. i chyba rozumie bo pokazuje, że będzie pomagała w ogrodzie Zobaczymy wiosną....
Moda raczej nie ma tutaj znaczenia, raczej zasadność i potrzeba ich zastosowania Czyli uzyskanie cienia, dla mody się tego nie robi
Czasem jest to jedyny sposób na uzyskanie cienia, gdy nie ma gdzie posadzić np. drzewa albo budowa pergoli, trejażu jest zbyt kosztowna. Żagiel wtedy jest jedynym wyjściem.
Jestem trendy...bo pomarańcz wprowadzam od zeszłego roku w większej ilości (cała rabata)... a piwonie też coraz więcej zapraszam.. czekam na sezon piwoniowy 2017... mam nadzieję, że młodzież pokaże co potrafi.
Dziękuję za energetyczne kolory..tego trzeba.. na szczęście kocham narty wiec trawię zimę, szczególnie taka jak teraz..białą ... Dawno nie miałam zimy białej od początku grudnia i cały czas do tej pory.
I melduję, że nie lubię kotów, a przygarnęłam sierotkę.. będzie z niej super ogrodniczka
Proste linie rabat wcale nie oznaczają, że rośliny też mają być posadzone prosto. Mogą na prostych rabatach falować, ale mogą być rządkami, co kto lubi.