Dziękuję Irenko.I cieszę się,że i widoczki i dekoracje się podobają
Jesień jak na razie jest ładna i kolorów jej nie brakuję.ale cos straszą przymrozkami, za tydzień.
Dalie ładnie kwitną.Oby jeszcze długo.
No tak z tych wysokich to trzeba je podwiązywać.
Trochę wcześniej.
Dyniek ozdobnych w tym roku mam sporo.I fajnie
Tak to tylko dynia,,,ale bardzo ładne w dekoracji się prezentują.
Hosty jeszcze żądnie się trzymają
U Ciebie o każdej porze roku jest co podziwiać.
To ujęcie bardzo mi się podoba.
Sposób na rabatę z gazetami, mimo, że o nim czytałem wcześniej, dopiero po Twoim doświadczeniu do mnie przemawia
Ja chyba za mało czytam, bo coraz częściej brakuje mi słów... Zdecydowanie u Ciebie jesień jest , u mnie jakieś dziwne podchody na razie. Za to temperatury i ogólne klimaty mocno jesienne, na poziomie listopada normalnie
Pozbyłam się dzisiaj bukietówki nn i róży z wielgachnymi batami [strasznie mnie denerwowały] i posadziłam przepiękny dąb czerwony
Naprawdę jest czerwony
Zdjęcia przed i po posadzeniu.
Zauważyłam w miskancie Morning Light kolanka w źdźbłach, czy to możliwe, że będzie kwitł?
Miła jesteś, doceniam W sumie po 10 letnim doświadczeniu z ortopedią zaczynam z neurochirurgią, także podwórkowa rehabilitacja ileś lat się sprawdziła a teraz niech to rośnie a ja będę podziwiać z huśtawki. Bo coś mi się zdaje, że praca w ogródku to będzie dla mnie luksus. Cóż, życie...
Pociecha przepiękna, dziękuję Nie udało mi się wyhodować z patyczka ale Ty spełnisz moje ogródkowe marzenie. Buziaki
Mira dziękuję również takie spotkania dają pozytywnego kopa i dużo zmieniają w postrzeganiu roślin …. np.kiedyś wszystko co przekwitło wycinałam ,a teraz nie
to kora drobno mielona -frakcja 0-20 bardzo ją lubię i wszystkie rabaty mam nią wyściółkowane
w tej nowej rabacie na razie taka świeża
….później ciemnieje i już nie jest taka ładna
Mira mówisz ,że one tak mocno się rozłażą …..hmmmm ….to faktycznie musze to przemyśleć ….na razie dałam liatrie fioletowe i jeżówki marmelade ...potrzebują coś na przód dać ….dziewczyny radziły liliowce ….jeszcze chyba dam tam rozchodniki i może hakone ,albo bodziszki …