Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ...uDany ogród

...uDany ogród

dana1s 16:09, 15 gru 2019

vts napisał(a)
Twoja biała porcelana robi wrażenie zwłaszcza wyeksponowana w kredensie-witrynce jest piękna. Ogrodowy metalowy wypoczynkowy kącik z maszyny do szycia to nowy? jakoś go nie pamiętam. Wszystko masz takie klimatyczne i oryginalne. Czekam więc na produkcję od wiosny, to dopiero będą cudeńka!!!

Lilciu uwielbiam białą porcelanę, mam do niej słabość. Był moment, że chciałam zredukować jej ilość, ale moi chłopcy ostro się sprzeciwili Ostatnio już nie przybywa jej tak jak kiedyś, coraz mniej czystej białej na targach staroci a mnie ani zdobienia ani złocenia nie interesują I dobrze
Tem stolik z singerki mam od kilkunastu lat, zrobił mi go Tata, czas wymienić deski, ale nie mogę się za to zabrać.
Miło mi bardzo, że tak uważasz, tak właśnie chciałam żeby był po klimatycznie i po mojemu Znaczy się udało
Mam nadzieję, że się uda wrócić do ceramiki, ale kto wie?
Pozdrawiam niedzielnie!
dana1s 16:10, 15 gru 2019

sierotka napisał(a)
Danuś nie możecie odpuścić nie ma mowy nawet my trzymamy mocno kciuki i stanie tam dom wymarzony dla Was

Boguniu nie zamierzam, choćby tylko ten maluszek ale muszę się tam osiedlić
Kochana dziękuję Wam za kciuki!!
Zdrówka życzę
dana1s 16:13, 15 gru 2019

pestka56 napisał(a)
Czytam, że jednak chcesz być szczęśliwa w twoim niedościgle pięknym ogrodzie i to dla mnie ogromna radość. Od razu mnie samej chce się rzucić do roboty w domu, na ktorą nie miałam do tej pory ani odrobiny chęci. Znowu chcę zobaczyć mój dom wykończony, jak sobie kiedyś wymarzyłam.
Dana, zrób wszystko byśmy wszystkie mogły razem z tobą cieszyć się oglądając zdjęcia z postępów w budowie malutkiego, a może wielkiego domku, nowych pomysłów ogrodowych, szklarni, a wszystkiego ze śladami twojej radości.

Kasiu dokładnie tak zamierzam być szczęśliwa w moim ogrodzie, nie wiem czy pięknym ale moim ukochanym z naciskiem na moim
Ja muszę się ostro motywować, bo miejsce w którym obecnie mieszkam ma na mnie depresyjny wpływ. Uciekam stąd jak tylko mam okazję.
Też chcę zmaterializować swoje marzenia, dotknąć i zamontować cała masę gratów czekających grzecznie w pudełkach. Widzę ten dom co noc, śnię o nim powoli mi odbija
Dziękuję kochana!!
galgAsia 16:20, 15 gru 2019

Danusiu, jeśli nie masz nic przeciwko, chciałabym skopiować do siebie Twoje dwa ostatnie zdjęcia z zegarem słonecznym. Też sobie kupiłam (ale pod choinkę, jeszcze zapakowany ) i zbieram inspiracje różne.
Mogę?

dana1s 16:20, 15 gru 2019

U mnie ostatnia prosta przed świętami posprzątałam, upiekłam pierniki

wystroiłam już choinkę

i w zasadzie zostało tylko ciut gotowania, bo nie zamierzam przesadzać i zniszczyć efekty mojej całorocznej walki z wagą, a trochę mnie ubyło z czego się ogromnie cieszę... już mój wiek nie jest wprost proporcjonalny do wagi, czyli jest sukces

Zrobiło się świątecznie, kocham ten czas chociaż wolałabym świętować w innym miejscu. Może kiedyś się spełni moje świąteczne życzenie...kto wie
W ogrodzie byłam kilka razy trafiłam na cudowny oszroniony krajobraz, aż mnie serce bolało że nie mogę tego podziwiać z okna stojąc przy kominku, wiem że nieekologicznie ale kocham strzelający ogień Rozmarzyłam się , sami zobaczcie jak to wyglądało

dana1s 16:22, 15 gru 2019

galgAsia napisał(a)
Danusiu, jeśli nie masz nic przeciwko, chciałabym skopiować do siebie Twoje dwa ostatnie zdjęcia z zegarem słonecznym. Też sobie kupiłam (ale pod choinkę, jeszcze zapakowany ) i zbieram inspirację różne.
Mogę?

Asiu kopiuj, super prezent Ja nic sobie nie sprawiłam ciągle mam uczucie, że dostanę pismo odnośnie działki... większego prezentu chyba nie mogłabym dostać
dana1s 16:23, 15 gru 2019

dana1s 16:29, 15 gru 2019

Nie wiem jak u Was, ale zimą są najpiękniejsze wschody

i zachody słońca

Niebo jest zjawiskowe

Cieszy mnie w tym roku zima, ale mam już takie plany na wiosnę , że się nie pogniewam jak przyjdzie na przykład w lutym
Musze sporo pozmieniać, znów nas czeka przecinka, czyszczenie stawu, dokończenie bramy bo dalej nie jest skończona i nowy most jest w planach. Szklarnia i skończyć warzywnik . Ciekawe czy uda się zrobić cokolwiek

Na koniec zostawiam Wam mój raj

Pozdrawiam serdecznie, buziole Dana
Rumianka 16:46, 15 gru 2019

Dzięki za przecudne fotki...to miejsce masz naprawdę wyjątkowe...
galgAsia 17:17, 15 gru 2019

Piękny ten Twój ogród. Oby stał się Twoim domem - tego Ci życzę
Dziękuję