Jutro idę do wnuka na akademię z okazji dnia babci Dostałam śliczne zaproszenie Spytałam wnuka czy mam coś przynieść do przedszkola?
Pomyślał i spytał czy nie upiekłabym piernikowych dinozaurów, no więc są dinozaury.
Te ciemnozielone owale to właśnie Lonicera pileata 'Moss Green'. Dodałam też drugą hortensję. Ta rabata jest jednak większa niż na rysunku, więc może zmieścisz tam i dwie dodatkowe (gdybyś się na taki układ zdecydowała)
Wow, ale szybko narysowałaś Prawdę mówiąc teraz rośnie 5 tujek, ale moim zdaniem może być za gęsto w przyszłości, tym bardziej, że jedną posadziłam tuż pod parocją Dlatego narysowałam tylko 3.
Zuzo, narysowałam takie cuś, widok z przodu. Nie uwzględniłam ani proporcji ani osłony kosza, czyli wszystko jest mniej więcej, ale jedno się rzuca już w oczy. Jest dziura miedzy parocją a przyszłym klonem.
Asiul, Ania - Wasze dżdżownice mają raj na ziemi, w to nie wątpię
Ale myślę, że ja jestem od nich bardziej szczęśliwa - zakwitł mój oczar FEUERZAUBER !!! Zdjęcia takie trochę byle jakie, bo zrobione telefonem już prawie o zmroku, ale co tam - oto on!!!
A zdjęcia wgrywają się makabrycznie Po 5 min. śrutowania na każde
Chyba dam spokój, w sobotę pojadę z aparatem w środku dnia i zrobię mu sesję
Ależ się cieszę