U mnie też, potem przyszły mroźne zimy i ślimaki pojawiały się sporadycznie, a teraz znów jest ich mnóstwo... Dawkuję im na bieżąco viagrę, więc na razie dużych strat w roślin ach nie mam
Nie no co mnie omineło? A dokładnie sama nie wiem co to było.....pare razy przeleciełam a z trudem rozumiem co tutaj sie dzieje.....Sebek ogrodnik .....piekny, mlody, lojalny, grzeczny hm on istnieje ? Ewka prostuj mi te sytuacje, graby pokaz juz! Az mnie skreca zeby widziec co tam sie dzisło!
p.s. widziałam u Moni , nawet mi o tym opowiadała , ale jakoś odpuściłam u siebie i teraz cierpię …
Monia, skopiowałam Ci posta od Sebka ,
…. widziałaś jakie ładne carexy ma Sebek ? pokaż swoje , jak po cięciu wyglądają ? ja odpuściłam i to suche mnie wnerwia i jeszcze są krzywe …
Monia , walnij mnie w głowę za rok , że carexy trzeba równo obciąć po zimie, bo widziałam u Ciebie a sama tego nie zrobiłam i teraz cierpię
Gosia, ja się ostatnio nie złoszczę ani trochę... Co jest do mnie niepodobne i koniecznie muszę się poprawić Trawnik dostanie nawóz w weekend i będzie znów dywanem
Szczerze ta część to moje małe CHFS Do tego zestawu zaraz dołączą róże i naparstnice, przebijają się jeszcze trzykrotki, a na dole kocimietki Szaleństwo bylinowe