Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:10, 01 cze 2015
Do góry
Sebek napisał(a)

Polu, dziękuję Po licznych zmianach stwierdzam, że też lubię te moje rabaty Nie sądziłem, że kiedyś dojdę do tego etapu

ooo to masz juz fajny etap chodzić i głaskac ulubione roślinki
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:07, 01 cze 2015

Do góry
noemi napisał(a)

OK , idziemy

p.s. widziałam u Moni , nawet mi o tym opowiadała , ale jakoś odpuściłam u siebie i teraz cierpię …

W takim razie tulam, skoro cierpisz Najwyżej wytnij je teraz, oczywiście częściowo
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:06, 01 cze 2015

Do góry
mateuszmichn napisał(a)

Tak tylko piszę ale sa paskudne zwłaszcza te bez muszli bleeee tez ktoregos roku bylo ich u mnie sporo

U mnie też, potem przyszły mroźne zimy i ślimaki pojawiały się sporadycznie, a teraz znów jest ich mnóstwo... Dawkuję im na bieżąco viagrę, więc na razie dużych strat w roślin ach nie mam
Miejsko & sielsko 10:39, 01 cze 2015

Do góry
Nie no co mnie omineło? A dokładnie sama nie wiem co to było.....pare razy przeleciełam a z trudem rozumiem co tutaj sie dzieje.....Sebek ogrodnik .....piekny, mlody, lojalny, grzeczny hm on istnieje ? Ewka prostuj mi te sytuacje, graby pokaz juz! Az mnie skreca zeby widziec co tam sie dzisło!
Metamorfozy ogrodowe 08:54, 01 cze 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Agnieszko, po pierwsze witaj
Odpowiadając na Twoje pytanie myślę, że na razie znajdź tym rododendronom cieniste miejsce i poczekaj z sadzeniem aż ziemia będzie przygotowana. Te kilka miesięcy dłużej w doniczce dla roślin o tak zwartym systemie korzeniowym nie zrobi różnicy, tylko je podlewaj

Dla rododendronów stosuj tylko odpowiednie podłoża, obornik możesz zmieszać lekko z ziemią rodzimą, ale same rośliny najlepiej sadzić w pewnym podłożu, one są bardzo wrażliwe na jakość podłoża, chyba najbardziej z roślin które znam

W odpowiedziach w wątku tematycznym musisz uzbroić się w cierpliwość, bo udziela się tam mała grupa osób

Dziękuję za informacje.
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 23:14, 31 maj 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

U mnie Ice Dance po cięciu wyglądają teraz bardzo dobrze... Może musisz swoje podzielić?

Była już dwa razy dzielona....
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:36, 31 maj 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

U mnie Ice Dance po cięciu wyglądają teraz bardzo dobrze... Może musisz swoje podzielić?
o, to, to, mój cięty zębami psa. Systematycznie zjadany dostał przyspieszenia
Ogród z perspektywą na przyszłość 22:36, 31 maj 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Madzia, mnie Monika kwiatholandii zainspirowala do podjęcia tej decyzji Także oboje udajmy się do niej z podziękowaniami

OK , idziemy

p.s. widziałam u Moni , nawet mi o tym opowiadała , ale jakoś odpuściłam u siebie i teraz cierpię …

Monia, skopiowałam Ci posta od Sebka ,
…. widziałaś jakie ładne carexy ma Sebek ? pokaż swoje , jak po cięciu wyglądają ? ja odpuściłam i to suche mnie wnerwia i jeszcze są krzywe …

Monia , walnij mnie w głowę za rok , że carexy trzeba równo obciąć po zimie, bo widziałam u Ciebie a sama tego nie zrobiłam i teraz cierpię

Dziękować za eksperyment
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:35, 31 maj 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)

I jestem wściekła.... bo
1. aparat wczoraj w trawie położyłam i zaparował...w szytskie zdjecia z plamą.....
2. Kostrzewa brzydka
3. Pustka po wykopanej lawendzie nie do wytrzymania
4. róże jeszcze nie kwitną....
5. Miskanty które robią za tło nie rosną bo za sucho...
6. Buki odchorowują suszę również...

Wiec kadrowałam jak się da by brzydoty miejsca nie pokazywać....

Prawa stron a z Aspirin rose, bonica i carexem morrowi variegata . Kto powiedział aby je ciąć zamiast wyskubywać!!!! Sa tak brzydkie, zę nawet się do fot nie nadają...

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:33, 31 maj 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Madzia, mnie Monika kwiatholandii zainspirowala do podjęcia tej decyzji Także oboje udajmy się do niej z podziękowaniami

OK , idziemy

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:28, 31 maj 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Ja nawet nie wiem ile tych turzyc mam... I chyba wole nie liczyć

Ślimaki są bleee Jakbyś miał plagę to tez byś tak na nie reagował...

Tak tylko piszę ale sa paskudne zwłaszcza te bez muszli bleeee tez ktoregos roku bylo ich u mnie sporo
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:27, 31 maj 2015

Do góry
Kacha123 napisał(a)
Pięknie Mistrzu, pięknie! Trzymam kciuki za sesję

Kasiu - proszę, trzymaj te kciuki Ja już nie wiem której deski ratunku mam się trzymać by przetrwać...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:25, 31 maj 2015

Do góry
noemi napisał(a)

Właśnie … krótko wiosną , Madzia zapamiętaj ! … moje mi się teraz nie podobają , są nierówne itp. itd…

Dzięki za dobrą radę

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:20, 31 maj 2015

Do góry
gierczusia napisał(a)
Nie będę cytować po raz kolejny tego zdjęcia co Jazyy, ale kopara mi zjechała serio...prze- pię- knie

Szałwię caradonna zaraz wyguglam , a czemu Ci juz werbena kwitnie ????? Noo gdzież sprawiedliwość na tym świecie ??

Pozdrowionka

Elu, mi też się ta część podoba, choć na żywo to niezły bałagan Jednak śledząc CHFS jak się okazuje jestem trendy w tej dziedzinie

Ta werbena jako jedyna ładnie mi przezimowala, a ze rośnie w szczelinie między kostką a domem to grzeje ją ten beton
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:17, 31 maj 2015

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Sebuś powodzenia życzę choć wiem że będzie lepiej niż OK Rabatki śliczne a na mamę się nie złość. Moja teściowa (kochana coby nie było) znowu roundap znalazła i chociaż bidna pędzlem ścieżkę robiła to na butach rozniosła i placki są. Twoja odrośnie szybciorem Moja do dosiewki.

Gosia, ja się ostatnio nie złoszczę ani trochę... Co jest do mnie niepodobne i koniecznie muszę się poprawić Trawnik dostanie nawóz w weekend i będzie znów dywanem

Sesja - nie, nie będzie Ok
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:16, 31 maj 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Niesamowite, że masz tak gęsto, a ciągle coś kupujesz Jezowki mniam, chyba też się na nie skuszę

Sebciu oj gęsto gęsto... a ja ciągle biegam z konewką bo w każdym miejscu coś dosadzałam.....

Mój busz
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:13, 31 maj 2015

Do góry
leon60 napisał(a)

suuuper ! niech się teraz tylko to wszystko rozrośnie

Miały być trzy rzędy, ale za wąskie rabaty sobie wyznaczyłem... Zryję od nowa za rok
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:12, 31 maj 2015

Do góry
jazzy napisał(a)

Oh my Lord!
<3

Milejdi

Szczerze ta część to moje małe CHFS Do tego zestawu zaraz dołączą róże i naparstnice, przebijają się jeszcze trzykrotki, a na dole kocimietki Szaleństwo bylinowe
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:07, 31 maj 2015

Do góry
ewa004 napisał(a)

Cudowne ...

Sebus pracusiu ,ogród żyleta ,bardzo mi się podoba

Uwielbiam te orliki - i nie mogę wyjść z podziwu nad samym sobą, że je z nasionek wyhodowałem
Ogród broni się, na razie Choć chwasty szaleją...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:03, 31 maj 2015

Do góry
Pola napisał(a)
Sebek cudny masz ogród...fotki też piękne robisz, lubię tu zaglądać....pozdrawiam niedzielnie....

Polu, dziękuję Po licznych zmianach stwierdzam, że też lubię te moje rabaty Nie sądziłem, że kiedyś dojdę do tego etapu
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies