Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 22:01, 31 maj 2015

eee_taam napisał(a)

nie panikować ...całe stada u mnie grasują ...weż sobie kilka...nawet za transport pokryje
trutkę całą w ogrodniczym wykupiłam

kostka to pikuś poprawi się ale ile roślin mi już nornica zniszczyła i padły... teraz reanimuje 4letnią magnolię ale sama roślinka mądra jest i zatrzymała proces wypuszczania listków po kwitnieniu a zabrała się za regenerację swojego sytemu korzeniowego tak wiec nadzieja jest!

Moje magnolie tez walczą o życie Przesadziłem je wiosną z piachu do żwiru Muszę im wreszcie kupić ten agrecol!
Sebek 22:03, 31 maj 2015

Pola napisał(a)
Sebek cudny masz ogród...fotki też piękne robisz, lubię tu zaglądać....pozdrawiam niedzielnie....

Polu, dziękuję Po licznych zmianach stwierdzam, że też lubię te moje rabaty Nie sądziłem, że kiedyś dojdę do tego etapu
Sebek 22:07, 31 maj 2015

ewa004 napisał(a)

Cudowne ...

Sebus pracusiu ,ogród żyleta ,bardzo mi się podoba

Uwielbiam te orliki - i nie mogę wyjść z podziwu nad samym sobą, że je z nasionek wyhodowałem
Ogród broni się, na razie Choć chwasty szaleją...
Sebek 22:12, 31 maj 2015

jazzy napisał(a)

Oh my Lord!
<3

Milejdi

Szczerze ta część to moje małe CHFS Do tego zestawu zaraz dołączą róże i naparstnice, przebijają się jeszcze trzykrotki, a na dole kocimietki Szaleństwo bylinowe
Sebek 22:13, 31 maj 2015

leon60 napisał(a)

suuuper ! niech się teraz tylko to wszystko rozrośnie

Miały być trzy rzędy, ale za wąskie rabaty sobie wyznaczyłem... Zryję od nowa za rok
Sebek 22:17, 31 maj 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Sebuś powodzenia życzę choć wiem że będzie lepiej niż OK Rabatki śliczne a na mamę się nie złość. Moja teściowa (kochana coby nie było) znowu roundap znalazła i chociaż bidna pędzlem ścieżkę robiła to na butach rozniosła i placki są. Twoja odrośnie szybciorem Moja do dosiewki.

Gosia, ja się ostatnio nie złoszczę ani trochę... Co jest do mnie niepodobne i koniecznie muszę się poprawić Trawnik dostanie nawóz w weekend i będzie znów dywanem

Sesja - nie, nie będzie Ok
Sebek 22:20, 31 maj 2015

gierczusia napisał(a)
Nie będę cytować po raz kolejny tego zdjęcia co Jazyy, ale kopara mi zjechała serio...prze- pię- knie

Szałwię caradonna zaraz wyguglam , a czemu Ci juz werbena kwitnie ????? Noo gdzież sprawiedliwość na tym świecie ??

Pozdrowionka

Elu, mi też się ta część podoba, choć na żywo to niezły bałagan Jednak śledząc CHFS jak się okazuje jestem trendy w tej dziedzinie

Ta werbena jako jedyna ładnie mi przezimowala, a ze rośnie w szczelinie między kostką a domem to grzeje ją ten beton
Sebek 22:25, 31 maj 2015

noemi napisał(a)

Właśnie … krótko wiosną , Madzia zapamiętaj ! … moje mi się teraz nie podobają , są nierówne itp. itd…

Dzięki za dobrą radę

Madzia, mnie Monika kwiatholandii zainspirowala do podjęcia tej decyzji Także oboje udajmy się do niej z podziękowaniami
Sebek 22:27, 31 maj 2015

Kacha123 napisał(a)
Pięknie Mistrzu, pięknie! Trzymam kciuki za sesję

Kasiu - proszę, trzymaj te kciuki Ja już nie wiem której deski ratunku mam się trzymać by przetrwać...
mateuszmichn 22:28, 31 maj 2015

Sebek napisał(a)

Ja nawet nie wiem ile tych turzyc mam... I chyba wole nie liczyć

Ślimaki są bleee Jakbyś miał plagę to tez byś tak na nie reagował...

Tak tylko piszę ale sa paskudne zwłaszcza te bez muszli bleeee tez ktoregos roku bylo ich u mnie sporo