Marzenko 'przed i po' pokazuje ile pracy włożone... Front majstersztyk, a zakupy dzisiejsze imponujace, marzy mi się piękna, rasowa róża więc będę zaglądać i zachwycać się u Ciebie bo u mnie nie do kupienia. Jestem przerazna bo pzez [are dni kiedy mnie nie było mam takie zaległości w czytaniu że nie mozliwe bym to ogarneła, chyba odznaczę plusy bez czytania...
Agnieszka jakaś Ty skromna... jest śliiiicznie. Też jestem zakochana w tyej rabacie okrągłej z bukszpanami, to ona zdopingowala mnie do projektu Danusiowego, niestety u mnie taka by się nie zmieściła. Jest cudnie
A niech to a ja glupia myślalam, ze skoro mają zaschnąć naturalnie to znaczy że w całości.... i pomimo ze mnie denerwuja to czekalam cierpliwie... no cóż człowiek głupi się rodzi i głupi umiera.... a 'roboty' się nie boje, mam nadzieję że mój brak wiedzy im nie zaszkodził
Aniu, napisałam u Ciebie w wątku co robić. No niestety z tulipanami jest dużo pracy. Dlatego w tym roku, nie czekałam na zaschnięcie liści, tylko wszystko poszło od razu pod nóż.No, ale jest ryzyko, że będzie słabe kwitnienie na wiosnę.
Dominika zerknij do mnie na ostatnia stronę. Wcześniej czytałam że tulipany muszą naturalnie zaschnąć, wkurzaja mnie jak tak stoperczą, zrobilam fote wkleilam u siebie spytałam czy moge już je usunąć a Sebek napisal że trzeba je bylo juz dawno poobłamywać... kurcze zgłupiałam i nie wiem co zrobić
Szkoda ale machaj mocno!!! I życzę pięknego pobytu w Pradze, uwielbiam ją i mam bliziutko, bliżej niż do Warszawy
Kiedyś gdy mieszkałam w Jeleniej Górze mówiłam, że do każdej innej stolicy mam biliżej (Praga, Berlin) tylko nie do stolicy Polski....
Nie żartuję
musiałabym swoje niedokończone dziełą pokazać, abyś uwierzyła!
Irenko ja pokazuje tylko to co wmiare wygląda to co czeka na zrobienie omijam szeeeeerokim obiektywem by nikogo nie przerazić
Aniu dobry fotograf robi z malpy kanarka
Ja też omijam obiektywem mój bajzel na tyłach. Może jednak w kolejny długi weekend skończe, tylko muszę poczekać na korę... I zostanie m tylko bajzel z boku garaźu, ale tam w przyszlym roku zalożę angielski warzywnik, tzn taki w ramach !!!
Marzena, powaliłaś mnie na kolana! z małpy kanarka - muszę zapamiętać
ale to fakt....w moich oczach mój ogród wygląda zupełnie inaczej niż w obiektywie gości ze zlotu święta róż.... mam doła - mam brzydko, buuu
łomatko, kobieto czy Ty szybciej nie możesz???? Doczytałam, pooglądałam. Czekam z niecierpliwościa na lekcje kulkowania z szablonu wędzarnia pierwsza klasa, podaj namiary na pw. rybki lubię oby nie w hurtowych ilościach
Kwiatuchy 'balkonowe' sliczne nie wiem co Ty chciałaś od nich że niby nie halo... No i spotkanko szykuje się Wam urocze. Będę przejeżdżała przez Wrocław we czartek to będę machać
Zajedź na kawę!!!! namiary napiszę w weekend bo mi M do stolicy wyjechał
Kochana ja będę z M w ten czwartek bladym świtem koło Wrocławia w drodze do Pragi to tylko machanie mi zostanie
Ania smiga po forum ale u siebie jej nie ma. Pewnie jakas bombe szykuje
taaaa, po 19 poszłam do ogrodu popielić bo jeszcze chwila i nic nie będzie widać.... nie oparłam się dzisiaj i kupiłam szałwie fioletową i ziemie do RH. Ostatnio mam mało czasu na ogród bo dodatkowo dopilnowuję remontu mieszkania teściowej która sprzedała dwój Domeczek i za dwa tygodnie przeprowadza się bliżej nas...
Ojej to troszku będziesz zmęczona.... A co z ogrodem, jak znajdziesz czas???
ja wczoraj chwasty pieliłam tyko z przodu domu, a kiedy tył i boki????
łomatko, kobieto czy Ty szybciej nie możesz???? Doczytałam, pooglądałam. Czekam z niecierpliwościa na lekcje kulkowania z szablonu wędzarnia pierwsza klasa, podaj namiary na pw. rybki lubię oby nie w hurtowych ilościach
Kwiatuchy 'balkonowe' sliczne nie wiem co Ty chciałaś od nich że niby nie halo... No i spotkanko szykuje się Wam urocze. Będę przejeżdżała przez Wrocław we czartek to będę machać
Zajedź na kawę!!!! namiary napiszę w weekend bo mi M do stolicy wyjechał
Ania smiga po forum ale u siebie jej nie ma. Pewnie jakas bombe szykuje
taaaa, po 19 poszłam do ogrodu popielić bo jeszcze chwila i nic nie będzie widać.... nie oparłam się dzisiaj i kupiłam szałwie fioletową i ziemie do RH. Ostatnio mam mało czasu na ogród bo dodatkowo dopilnowuję remontu mieszkania teściowej która sprzedała dwój Domeczek i za dwa tygodnie przeprowadza się bliżej nas...
Chyba też je muszę kupić, już 2 rzeczy w Danusiowym sklepie kupiłam!
Wiem, to forum jest wyjątkowe
Ja też już wcześniej kupiłam 2 rzeczy )) z serii J. Bentley - oczywiście nóż do kancików i wygodną głębszą szufelkę a teraz te nożyce to topiarów mam jeszcze na oku kilka pozycji, ale niektórych poprostu narazie nie ma
Ja sobie cały komplecik Bentleya kupiłam, świetnie się tą szufelką pracuje i te mini widły są świetne do przesadzania i wykopywania otworow na mini doniczki.
A avatarek super, dżaga jak pisze Irenka !!!
Widełki są rewelacyjne, swietnie mi sie spisywaly przt zdzieraniu darni pod rabatę