Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Kiedyś będzie tu pięknie ... 17:46, 10 cze 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Marzenko 'przed i po' pokazuje ile pracy włożone... Front majstersztyk, a zakupy dzisiejsze imponujace, marzy mi się piękna, rasowa róża więc będę zaglądać i zachwycać się u Ciebie bo u mnie nie do kupienia. Jestem przerazna bo pzez [are dni kiedy mnie nie było mam takie zaległości w czytaniu że nie mozliwe bym to ogarneła, chyba odznaczę plusy bez czytania...

Aniu nie ogarniesz zaległości Ja jeden dzień mialam przerwy i ledwo dalam rade
Wyjazd udany?
Kiedyś będzie tu pięknie ... 17:24, 10 cze 2012

Do góry
Marzenko 'przed i po' pokazuje ile pracy włożone... Front majstersztyk, a zakupy dzisiejsze imponujace, marzy mi się piękna, rasowa róża więc będę zaglądać i zachwycać się u Ciebie bo u mnie nie do kupienia. Jestem przerazna bo pzez [are dni kiedy mnie nie było mam takie zaległości w czytaniu że nie mozliwe bym to ogarneła, chyba odznaczę plusy bez czytania...
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 17:19, 10 cze 2012

Do góry
Agnieszka jakaś Ty skromna... jest śliiiicznie. Też jestem zakochana w tyej rabacie okrągłej z bukszpanami, to ona zdopingowala mnie do projektu Danusiowego, niestety u mnie taka by się nie zmieściła. Jest cudnie
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:40, 06 cze 2012

Do góry
te funkie miały w ubiegłym roku 5 liści

a te wypuszczają pąki

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:33, 06 cze 2012

Do góry
tulipany pozbawiłam głów
a moja różowa rabata zamieniła się na fioletową

Ogród Dominiki 10:18, 06 cze 2012

Do góry
Dzięki Dominiko, oberwanie tych 250 tulipanów to nie taka straszna robota, źle zrozumiałam to co wcześniej przeczytałam i oto efekty
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:17, 06 cze 2012

Do góry
A niech to a ja glupia myślalam, ze skoro mają zaschnąć naturalnie to znaczy że w całości.... i pomimo ze mnie denerwuja to czekalam cierpliwie... no cóż człowiek głupi się rodzi i głupi umiera.... a 'roboty' się nie boje, mam nadzieję że mój brak wiedzy im nie zaszkodził
Ogród Dominiki 10:11, 06 cze 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Dominika zerknij do mnie na ostatnia stronę. Wcześniej czytałam że tulipany muszą naturalnie zaschnąć, wkurzaja mnie jak tak stoperczą, zrobilam fote wkleilam u siebie spytałam czy moge już je usunąć a Sebek napisal że trzeba je bylo juz dawno poobłamywać... kurcze zgłupiałam i nie wiem co zrobić

Aniu, napisałam u Ciebie w wątku co robić. No niestety z tulipanami jest dużo pracy. Dlatego w tym roku, nie czekałam na zaschnięcie liści, tylko wszystko poszło od razu pod nóż.No, ale jest ryzyko, że będzie słabe kwitnienie na wiosnę.
Ogród Dominiki 10:03, 06 cze 2012

Do góry
Dominika zerknij do mnie na ostatnia stronę. Wcześniej czytałam że tulipany muszą naturalnie zaschnąć, wkurzaja mnie jak tak stoperczą, zrobilam fote wkleilam u siebie spytałam czy moge już je usunąć a Sebek napisal że trzeba je bylo juz dawno poobłamywać... kurcze zgłupiałam i nie wiem co zrobić
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:12, 06 cze 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Jak myślicie można już poobcinać te tulipany, bo mnie denerwują

Ania - ale tylko czubki - i to natychmiast! Miało się to zrobić od razu po przekwitnięciu!

I trzeba je ułamywać, nie ciąć, co by zarazki nie przechodziły.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:07, 06 cze 2012

Do góry
Jak myślicie można już poobcinać te tulipany, bo mnie denerwują
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:05, 06 cze 2012

Do góry
hihi fajne zaproszenie
Kiedyś będzie tu pięknie ... 18:05, 05 cze 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

łomatko, kobieto czy Ty szybciej nie możesz???? Doczytałam, pooglądałam. Czekam z niecierpliwościa na lekcje kulkowania z szablonu wędzarnia pierwsza klasa, podaj namiary na pw. rybki lubię oby nie w hurtowych ilościach
Kwiatuchy 'balkonowe' sliczne nie wiem co Ty chciałaś od nich że niby nie halo... No i spotkanko szykuje się Wam urocze. Będę przejeżdżała przez Wrocław we czartek to będę machać

Zajedź na kawę!!!! namiary napiszę w weekend bo mi M do stolicy wyjechał
Kochana ja będę z M w ten czwartek bladym świtem koło Wrocławia w drodze do Pragi to tylko machanie mi zostanie

Szkoda ale machaj mocno!!! I życzę pięknego pobytu w Pradze, uwielbiam ją i mam bliziutko, bliżej niż do Warszawy
Kiedyś gdy mieszkałam w Jeleniej Górze mówiłam, że do każdej innej stolicy mam biliżej (Praga, Berlin) tylko nie do stolicy Polski....
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 07:24, 05 cze 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Nie żartuję
musiałabym swoje niedokończone dziełą pokazać, abyś uwierzyła!

Irenko ja pokazuje tylko to co wmiare wygląda to co czeka na zrobienie omijam szeeeeerokim obiektywem by nikogo nie przerazić

Aniu dobry fotograf robi z malpy kanarka
Ja też omijam obiektywem mój bajzel na tyłach. Może jednak w kolejny długi weekend skończe, tylko muszę poczekać na korę... I zostanie m tylko bajzel z boku garaźu, ale tam w przyszlym roku zalożę angielski warzywnik, tzn taki w ramach !!!

Marzena, powaliłaś mnie na kolana! z małpy kanarka - muszę zapamiętać
ale to fakt....w moich oczach mój ogród wygląda zupełnie inaczej niż w obiektywie gości ze zlotu święta róż.... mam doła - mam brzydko, buuu
Kiedyś będzie tu pięknie ... 06:45, 05 cze 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

łomatko, kobieto czy Ty szybciej nie możesz???? Doczytałam, pooglądałam. Czekam z niecierpliwościa na lekcje kulkowania z szablonu wędzarnia pierwsza klasa, podaj namiary na pw. rybki lubię oby nie w hurtowych ilościach
Kwiatuchy 'balkonowe' sliczne nie wiem co Ty chciałaś od nich że niby nie halo... No i spotkanko szykuje się Wam urocze. Będę przejeżdżała przez Wrocław we czartek to będę machać

Kochana ja będę z M w ten czwartek bladym świtem koło Wrocławia w drodze do Pragi to tylko machanie mi zostanie
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 06:39, 05 cze 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Ania smiga po forum ale u siebie jej nie ma. Pewnie jakas bombe szykuje

taaaa, po 19 poszłam do ogrodu popielić bo jeszcze chwila i nic nie będzie widać.... nie oparłam się dzisiaj i kupiłam szałwie fioletową i ziemie do RH. Ostatnio mam mało czasu na ogród bo dodatkowo dopilnowuję remontu mieszkania teściowej która sprzedała dwój Domeczek i za dwa tygodnie przeprowadza się bliżej nas...

Ojej to troszku będziesz zmęczona.... A co z ogrodem, jak znajdziesz czas???
ja wczoraj chwasty pieliłam tyko z przodu domu, a kiedy tył i boki????
Kiedyś będzie tu pięknie ... 06:31, 05 cze 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:24, 04 cze 2012

Do góry
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:08, 04 cze 2012

Do góry
bociek napisał(a)
Ania smiga po forum ale u siebie jej nie ma. Pewnie jakas bombe szykuje

taaaa, po 19 poszłam do ogrodu popielić bo jeszcze chwila i nic nie będzie widać.... nie oparłam się dzisiaj i kupiłam szałwie fioletową i ziemie do RH. Ostatnio mam mało czasu na ogród bo dodatkowo dopilnowuję remontu mieszkania teściowej która sprzedała dwój Domeczek i za dwa tygodnie przeprowadza się bliżej nas...
Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB 22:56, 04 cze 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Chyba też je muszę kupić, już 2 rzeczy w Danusiowym sklepie kupiłam!
Wiem, to forum jest wyjątkowe

Ja też już wcześniej kupiłam 2 rzeczy )) z serii J. Bentley - oczywiście nóż do kancików i wygodną głębszą szufelkę a teraz te nożyce to topiarów mam jeszcze na oku kilka pozycji, ale niektórych poprostu narazie nie ma

Ja sobie cały komplecik Bentleya kupiłam, świetnie się tą szufelką pracuje i te mini widły są świetne do przesadzania i wykopywania otworow na mini doniczki.

A avatarek super, dżaga jak pisze Irenka !!!

Widełki są rewelacyjne, swietnie mi sie spisywaly przt zdzieraniu darni pod rabatę
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies