Ania, najpierw rysunek na drewnie, potem nabijałam punkty gdzie miałam wiercić. Potem wiertarka + wiertła do drewna + płaskie wiertła.
Potem papier ścierny, malowanie i wybór lokalizacji
Daszki są na A... zależy jaki rozmiar słupa zrobisz
rewelacyjne te hotele! zainspirowałaś mnie
najpierw sobie narysowałaś wzór a potem wiertarką zrobiłaś dziury?
o czymś jeszcze trzeba pamiętać?
gdzie te daszki zamawiałaś?
He. ,he ja to bym chciała już coś innego pokazywać a nie wykopaliska no ale niestety ten stan jeszcze pewnie potrwa bo nim przygotuję miejsce to się zejdzie. Dziś biedny M cały dzień tyrał w tym upale usuwając korzenie,jakiegoś zapału dostał nagle.
Może jutro przed pracą zrobię jakieś fotki bo dziś nic nie robiłam
anna_t - Aniu, może byś w końcu przyjechała do nas…za dwa tygodnie kolejna wystawa ogrodnicza w Zd. Woli.
anabuko1 – Aniu, jest u nas kilka takich lokalnych targów ogrodniczych. Ale najfajniejsza impreza to wystawa w Skierniewicach…jeśli nie byłaś to powinnaś się wybrać. Koniecznie! Wiem, że to kawałek drogi od Ciebie, ale można zorganizować jakiś „wypad” do centralnej Polski, coś zwiedzić, coś oglądnąć a przy okazji zaliczyć wystawę. To chyba największa organizowana wystawa ogrodnicza jaką znam.
paniprzyroda - do Zduńskiej przyjedz 19 sierpnia...będziemy większa grupą.
buhahahaha-chrapanie zwłaszcza nie swoje w spaniu nie pomaga. Wiem coś o tym...Współczuję kręgosłupowych problemów-ja walczę z rwa kulszową od stycznia-jak coś porobię, pokucam-to klękajcie narody-nie wiem jak do łóżka się położyć.
Mam tylko jeszcze hosty i brunery cieniuje w innym miejscu dopóki cienia nie będzie wśród brzóz więcej. Wracam we wrześniu i będę robić jeszcze roszady bo dojdą tam świecznice z którymi nie Wiem co zrobić A ładnie się z hakone na pinach komponują.
No tanio by nie było tym bardziej ,że na tym drugim cypelku jeszcze ścieżka by była i musiałaby być z tego samego materiału. Nie planuję jeszcze konkretnie ,na razie się rozglądam za czymś sensownym.
fajne! Wyobrażam je sobie ułożone tak blisko siebie jak plastry miodu takie teraz na czasie ale Asia..one są cholernie drogie! Tam że 100szt to lekko wejdzie...