Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Iwk4 "

Do raju daleko - u Ewy 08:07, 27 mar 2015

Do góry
U mnie ostrózka też od lutego wschodzila. Slabo, ale coś jest. Wczoraj ją pikowałam.
Ale moze pózniejsze siewy sie podgonia, bo wiecej slońca?
Ogródek Iwony 08:00, 27 mar 2015

Do góry
Ja Kasia przez ostatnie dwa dni też tylko na telefonie podglądałam. Za malo czasu na wszystko.
Przynajmniej czlowiek czasu nie ma na głupoty
Edit: tv to ja juz nie wiem, kiedy oglądałam.
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 07:58, 27 mar 2015

Do góry
Jutro będę w mieście z rana, sprawdzę dwa punkty.
Moja codzienność - ogród Oli 07:56, 27 mar 2015

Do góry
Nadrobiłam wszystko. Trudno bylo
Olu, czy ty gdzieś ten projekcik umieszczałaś na forum, albo fragmenty?
Myślałam, że wszystko czytam, ale musiałam coś opuścić.
Milego dnia. U nas pochmurno. Lecę do pracy.
Ogródek Iwony 07:44, 27 mar 2015

Do góry
O, to ja się będę dużo śmiać. Wczoraj siałam. Z dwóch parapetów wyeksmitowałam wszystkie kwiaty na rzecz moich siewów. Dobrze, że na warzywniak nie mam miejsca, bo parapetów by mi zabraklo.
Pozdrawiam wszystkich z rana.
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 07:44, 27 mar 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Teraz to już ambitnie muszę się postarać.
Edit: dziś też masz darmowe podlewanie?

tak darmowe ale powaznie potrzebne bo tak sucho że masakra
Mówisz Iwonko że to juz kwestia honoru żeby dac rade ? buziaki
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 07:27, 27 mar 2015

Do góry
siakowa napisał(a)

Ups Iwonko duzo problemu masz przeze mnie...Nic na siłę kochana

Teraz to już ambitnie muszę się postarać.
Edit: dziś też masz darmowe podlewanie?
Makowo na Kociewiu 07:22, 27 mar 2015

Do góry
Ta w O jest bardzo mizerna. Widzialam ją. Do magnolii Kasi, to przedszkolak. Z resztą na ceny w O trzeba uważac. Trawki, za ktore placiłam w szkólce po 7 zl, w O kosztują jeszcze raz tyle.
Kasiu, magnolia piękna, a tak się bałaś. Ciekawa jestem, gdzie masz dla niej miejsce?
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 06:54, 27 mar 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Pamajo8589 , czytaj na bieżąco,właśnie sezon się zaczyna, wszystkiego się nauczysz. U Madżenki nie ma chyba szans na doczytanie, tu nawet pismo obrazkowe pędzi, hi, hi
Kurs szybkiego czytania przydałby się niejednemu. I jeszcze pamiętania tego
Marzenko, pozdrawiam

Iwonko ja cos ostatnio u Ciebie nie nadązam w weekend bede nadrabiać zaległosci
Ogród Małej Mi - sezon 2015 00:48, 27 mar 2015

Do góry
Nadrobiłam zaległości, pozdrawiam, teraz mogę iść spać. Pozostałe wątki jutro Sprawdzę, jak z tą bonicą jest, bo też ją mam
Jurajski Ogród 00:32, 27 mar 2015

Do góry
Cudne sasanki. Nie sądziłam, ze już. Jutro sprawdzę moje, choć wydaje mi się, ze są jeszcze w powijakach
Ogródek Iwony 00:28, 27 mar 2015

Do góry
Agnieszko, też pozdrawiam. Mam wyrzuty sumienia, że nie mam czasu wszystkich odwiedzić na ich wątkach. Ale muszę zaraz do ciebie zajrzeć
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 00:27, 27 mar 2015

Do góry
Pamajo8589 , czytaj na bieżąco,właśnie sezon się zaczyna, wszystkiego się nauczysz. U Madżenki nie ma chyba szans na doczytanie, tu nawet pismo obrazkowe pędzi, hi, hi
Kurs szybkiego czytania przydałby się niejednemu. I jeszcze pamiętania tego
Marzenko, pozdrawiam
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 00:19, 27 mar 2015

Do góry
Aniu, do mnie też dziś przesyłka dotarła, od razu po pracy pobiegłam wsadzić patyczki, a najstarszy syn zdążył ryż przypalić. Miała być chińszczyzna na obiad
Za patyczki, tak jak inni ..., ciesze się z przesyłki, pozdrawiam. U nas też dziś popadało, tylko kilka stokrotek wsadziłam. Potem pikowałam werbenę
Ogródek Iwony 00:08, 27 mar 2015

Do góry
Przepraszam wszystkich, że dopiero odpisałam. Wczoraj i dziś miałam sporo spraw do załatwienia. Dziś dopiero do kompa usiadłam, nie zdążyłam jeszcze sprawdzić, co nowego u wszystkich. Za chwilę lecę na kominki, jak to Marzenka lubi mówić

Dziś padało, chociaż było ciepło. Wysadziłam tylko stokrotki i patyki hortensji. Przyszła przesyłka z patykami Vanilek od Any, zanim zabrałam się za obiad, poleciałam powtykać patyczki na rozsadnik. Aniu, dziękuję pięknie
Potem w domu usiadłam w końcu do pikowania traw i werbeny. Pięknie wzeszła rozplenica, tylko nie wiem, która to, jakaś mała odmiana zebrana z nasionek. mam 10 flanców, pikowałam po dwie. A tak wyglądała mamusia:

Werbenę pikowałam kępkami, jak radziła Mała Mi
Potem posiałam resztę moich nasionek, jutro zrobię fotki. Wieczorem leciałam na spotkanie i malowaliśmy zajączki. Trochę było przy tym śmiechu, zając z jajami
Wróciłam późno, czasochłonne są takie prace. Zajączek już wisi w oknie.
Fotki jutro Chyba
Ogródek Iwony 23:54, 26 mar 2015

Do góry
Mirella, byłam

Dorotko
, dziękuję ci za miłe słowa. Mocno mobilizują Pozdrawiam cię. Dziś sobie myślałam o tobie, firletka od ciebie ładnie się przyjęła, myślę też o czerwonych makach od ciebie

Ewuniu, dzięki. Będziesz na bieżąco, bo teraz przebudowa ma priorytety, więc muszę poczekać z rabatką, żeby sobie nie wchodzić w paradę z panem murarzem

Karol
, rewolucje, rewolucje ogrodowe, budowlane, ...
Ogród Mirelli 23:49, 26 mar 2015

Do góry
MirellaB napisał(a)
I to czego nie lubi Iwonka A mi się tak podobają zadbane, dobrze prowadzone

Jałowce

Ha, ha, Mirelko, nie, żebym nie lubiła, sama mam takiego, tylko ty chciałaś ich posadzić więcej i ci odradzałam. Przy okazji sobie przypomniałam, ze miałam dla ciebie sfocić ten duży okaz w okolicy. Przepraszam, zapomniałam. Zrobię to w najbliższym czasie. Gdybym zapomniała, możesz mi się przypomnieć
Ogródek Iwony 23:43, 26 mar 2015

Do góry
Olili napisał(a)

Piszesz o swoich żurawkach,że myślałaś,że padły..a ja nie myślałam i moje padły ,jesienią posadziłam kilka sztuk jasno zielonych (nie pamiętam nazwy ) a są bordowe i ani krzty zielonego nie widać.

Iza, może taki ich urok, kochana? Poczekaj, może się zdecydują, jakiego chcą być koloru? Może to kameleon?
Ogródek Iwony 23:41, 26 mar 2015

Do góry
Reniu, dziękuję i pozdrawiam

Beatko, ta trawka, to turzyca ptasie łapki 'Variegata'

Haniu, byłam u ciebie. Dziękuję za zdjęcia. Ja dziś sadziłam stokrotki pod jodłą, bo tam było zbyt pusto. Zanim wyjdą hosty, niech się tam coś dzieje

Mirella, pozdrawiam. Za chwilę do ciebie zajrzę

Horcia, patyki odgapiaj. Co roku dostaję je od sąsiadki i tym razem wetknęłam w donicę. Też mi się podoba Gałązki dodają koloru i faktury

Ogródek Iwony 23:31, 26 mar 2015

Do góry
Asiunia, byłam

Aniu, do prac budowlanych są e-Musie. Ja chciałam pomóc, linka, poziomica, sporo pracy i krawężniki sama tyrałam, żeby położyć. Wczoraj wieczorem M przyjechał, bo się stęsknił, ale bardziej podejrzewam, że chciał zobaczyć postępy prac. Łypnął okiem i stwierdził, że krzywo. Powiedział, że metrowa poziomica do moich obrzeży nie pomoże, więc w sobotę będziemy poprawiać. Przywiezie trzymetrową. I po co mi to było? Faceci zrobią lepiej

Kasiu, widziałam twoją Genię, podejrzałam z telefonu. Śliczna

Sebek, u mnie też będą poprawki Sznurek nie pomógł. A w łaściwie sznurek tak, ale poziomica zbyt krótka

Kasiu
, mam taką nadzieję, ale trzeba poczekać

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies