Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony

Ogródek Iwony

Olili 08:59, 26 mar 2015

Iwk4 napisał(a)
Lecę opróżniać drewutnię, ale najpierw wam wstawię kilka fotek moich rabatek. Czekam na tulipanki i moje żurawki, które jesienią rozdzielałam i myślałam, że padły - pokazują już kolorek

Jakie piękne widoki i tulipanki takie dorodne,soczyste ach takie do podziwiania..,moje to bladusy no i trochę jakby popodgryzane,kompozycja w donicy urocza
Piszesz o swoich żurawkach,że myślałaś,że padły..a ja nie myślałam i moje padły ,jesienią posadziłam kilka sztuk jasno zielonych (nie pamiętam nazwy ) a są bordowe i ani krzty zielonego nie widać.
MirellaB 17:31, 26 mar 2015

Iwonka zajrzyj do mojego wątku
Dorota123 20:02, 26 mar 2015

Rany Julek jesteś pełna energii i zapału, plany do przody na co najmniej 100 lat, a Ty chcesz to wszystko w 2 tygodnie zrobić. Dekoracja pięknie się prezentuje. Pozdrawiam i życzę dużo sił do realizacji wszystkich zamierzeń.
Ewkakonewka 21:28, 26 mar 2015

Ależ rewolucja, trzeba być na bieżąco bo ogród za chwilę będzie zupełnie nie do poznania. Iwonka gratuluję zapału
Iwk4 23:23, 26 mar 2015

Małgosiu, myślę że z obrzeżami musi zostać, bo ziemia ma taką strukturę, ze się osypuje, o kancikach można pomarzyć, a tak porządek zachowany.

Gosiu, Juzia, Ola, Reniu, Agnieszko - dzięki, że zaglądacie i dopingujecie

Violu
, kostki starczyło. Ale mam jeszcze zapas, który się przyda na kącik wypoczynkowy.

Iwk4 23:31, 26 mar 2015

Asiunia, byłam

Aniu, do prac budowlanych są e-Musie. Ja chciałam pomóc, linka, poziomica, sporo pracy i krawężniki sama tyrałam, żeby położyć. Wczoraj wieczorem M przyjechał, bo się stęsknił, ale bardziej podejrzewam, że chciał zobaczyć postępy prac. Łypnął okiem i stwierdził, że krzywo. Powiedział, że metrowa poziomica do moich obrzeży nie pomoże, więc w sobotę będziemy poprawiać. Przywiezie trzymetrową. I po co mi to było? Faceci zrobią lepiej

Kasiu, widziałam twoją Genię, podejrzałam z telefonu. Śliczna

Sebek, u mnie też będą poprawki Sznurek nie pomógł. A w łaściwie sznurek tak, ale poziomica zbyt krótka

Kasiu
, mam taką nadzieję, ale trzeba poczekać

Karol99 23:32, 26 mar 2015

Ale rewolucja!
Iwk4 23:41, 26 mar 2015

Reniu, dziękuję i pozdrawiam

Beatko, ta trawka, to turzyca ptasie łapki 'Variegata'

Haniu, byłam u ciebie. Dziękuję za zdjęcia. Ja dziś sadziłam stokrotki pod jodłą, bo tam było zbyt pusto. Zanim wyjdą hosty, niech się tam coś dzieje

Mirella, pozdrawiam. Za chwilę do ciebie zajrzę

Horcia, patyki odgapiaj. Co roku dostaję je od sąsiadki i tym razem wetknęłam w donicę. Też mi się podoba Gałązki dodają koloru i faktury

Iwk4 23:43, 26 mar 2015

Olili napisał(a)

Piszesz o swoich żurawkach,że myślałaś,że padły..a ja nie myślałam i moje padły ,jesienią posadziłam kilka sztuk jasno zielonych (nie pamiętam nazwy ) a są bordowe i ani krzty zielonego nie widać.

Iza, może taki ich urok, kochana? Poczekaj, może się zdecydują, jakiego chcą być koloru? Może to kameleon?
Iwk4 23:54, 26 mar 2015

Mirella, byłam

Dorotko
, dziękuję ci za miłe słowa. Mocno mobilizują Pozdrawiam cię. Dziś sobie myślałam o tobie, firletka od ciebie ładnie się przyjęła, myślę też o czerwonych makach od ciebie

Ewuniu, dzięki. Będziesz na bieżąco, bo teraz przebudowa ma priorytety, więc muszę poczekać z rabatką, żeby sobie nie wchodzić w paradę z panem murarzem

Karol
, rewolucje, rewolucje ogrodowe, budowlane, ...