Danusiu, przesympatyczna osóbko dziękuję za udostępnienie Cudownego Raju i wspaniałą gościnę. Ogród nieziemsko malowniczy, strach pomyśleć jak będzie wyglądał za kilka lat ... na zawał zejdziemy wszystkie
Ściskam mocno i pozdrawiam.
Ciesze się, że sie podoba, teraz faktycznie jest zielono i kolorowo i z kazdym dniem coraz bardziej przybiera kolory jesieni, ktore od pewnego czasu jak jest slonecznie bardzo lubie. Lampion też bardzo lubie i w dodatku to prezent od Ani "ogrodowiskowej" Pozdrawiam serdecznie
Lubie się pobawić aparatem a w jesienne poranki jest dobre światło
Yahoo!
Miło że wpadłyście dziewczyny na mały spacerek po ogrodzie herbacianym co do jesiennych kolorów to dopiero początek wybarwiania się klonów ale już jest uroczo - ale daje to mały przedsmak tego co będzie .
Bukszpan i tak idzie pod nóż to kwestia czasu nim się nie przejmuję aż tak bardzo... a kolejne fotki poniżej:
Tez mam jeszcze koszenie to i liscie pozbieram po drodze a wiatry mają być to mi tego troche od sasiadów nawieje Tez juz malo działam, trawy u mnie i susza dała popalić, żadna rozplenica mi nie zakwitła. Azalie widze kolejne będą do wykopania bo suche Róze u mnie jeszcze tyle pąków mają mam nadzieje, że ich nie przymrozi za szybko. Pięknie kwitną jeszcze sezonowe. Bardzo lubie pelargonie angielskie i nawet teraz mają jeszcze bardziej intesywniejszy kolor.
Grzesiu JEDNA, jak chcesz posadzić to dużo miejsca wokół zostawiaj, innym trawą też, mam problem by rozdzielic czy wykopać. Zaczyna mi zagłuszać rodek bo obok rośnie. Jak pogoda dopisze to zakwitnie jeszcze bo już ma pąki, rok temu też pierwszy raz zakwitł. Po posadzeniu nie za bardzo mi przybierał na masie az w koncu się rozbujał
Odpowiadam z opoznieniem ale jakos sprawy zawodowe mnie pochneły i ciągle gonie czas a siły już nie te. Pozdrawiam serdecznie