Jola_M
13:31, 20 lis 2019

dzięki Asiu, języczniki mam chyba cztery na tej rabacie, ale są wysunięte do przodu i latem spalone przez słońce - tak samo jak hosty. Dlatego pisałam, że ta cienista to tak do końca cienista w lecie nie jest
o bergeniach też myślałam jako kontrast dużych liści na tej rabacie, bardzo mi się podobają - tylko czy dadzą radę wysunięte do przodu - będą miały dużo słońca latem.... to samo jarzmianki - jak wysunę do przodu to będą miały więcej słońca... generalnie wszystkie rośliny jakie będą w linii pieńków wiśni to już jest pełne słońce od maja do sierpnia, wszystko co bardziej wycofane może liczyć w dole na cień od ogrodzenia.
silver sceptre obejrzałam sobie w grafikach bardzo przyjemna - może się zdecyduję na nią jakoś wymieszać z bergeniami. Cebulki jakieś muszę mieć, bo...bo... nie wytrzymam

silver sceptre obejrzałam sobie w grafikach bardzo przyjemna - może się zdecyduję na nią jakoś wymieszać z bergeniami. Cebulki jakieś muszę mieć, bo...bo... nie wytrzymam