Madziu,ja też sobie tłumaczę,że zima będzie dla mnie łaskawsza Przede wszystkim nadrobię ogrodowiskowe zaległości
Coś mi laptop płata figle, więc częściej jestem na komórce. ale to nie to samo...
Pozdrawiam
Witaj ImienniczkoW ogrodzie rzeczywiście gorący czas....Trochę szkoda usuwać już niektóre kwiaty, bo pogoda płata letnie psikusy, ale to druga połowa października......
Wyjazd był cudowny pod każdym względem. Ale żeby wyjechać przygotowywaliśmy się około miesiąca ( sprawy zawodowe). Warto było
Pozdrawiam
Izo, Mirko, żółtego już coraz mniej, szybko wszystko brązowieje. Ale na przekór jesieni wysiały mi się i zakwitły takie śliczne, jeszcze gdzieś białe widziałam
Jutro będę miała gości, więc dziś też piekłam i do popołudniowej kawki zjedliśmy trochę. My straszne łasuchy jesteśmy i czy jetem na ostrej diecie, czy bez diety waga ciągle ta sama. Mam niedoczynność tarczycy, a ona nie daje mi schudnąć. Wszystkiego dobrego dla wnusi.
dziś też mam pyszne ciasto, lekkie i winne, czyli wysmażone jabłka z gruszkami + galaretki + masło , a na dole i górze puszysty biszkopt polany czekoladą.
Mam tylko nadzieję, że to nie był kleszcz i nie przysporzy mi dodatkowych problemów. Za miłe słowa dziękuję i pozdrawiam.
Cynie już umarzły zdjęcia były z 10. października, trawniczek jest teraz super. Za dziewczęcą urodę ślicznie dziękuję, ale zapewniam Cię, że wstawiałam tylko dobre zdjęcia, albo takie, na których nie wszystko widać. Mnie też w duszy gra ta dziewczyna z przed wielu lat. Podobno starość to stan umysłu, a ja nie pozwalam sobie na myślenie o starości to był tylko taki żarcik.
Nie jestem 50 latką mam 18 lat i 36 letnie doświadczenie.