Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Eksperyment ogrodowy Beaty 23:52, 19 maj 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Beata Ty Serlock Holmes jesteś ? W dowodzie mam Aneta, ale od dzieciństwa mówią do mnie w domu Ania. A Ana to tak pośrodku

Oj tam oj tam od razu Sherlock Biżu Twoją oglądałam, bo kiedyś podawałaś linka. Ja lubię takie rzeczy ... a że ostatnio mnie jakaś handra dopadła no to "se" pooglądałam biżuterię niekoniecznie ogrodową
Buziaki
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:49, 19 maj 2012

Do góry
Muszę się pochwalić bo przed wieczorem dojechały do mnie bukszpany 'wrocławskie'
Marzenko DZIĘKUJĘ za dopilnowanie zamówienia

50szt staneło na mom podjeździe. Są ogromne!
Eksperyment ogrodowy Beaty 23:45, 19 maj 2012

Do góry
Beata Ty Serlock Holmes jesteś ? W dowodzie mam Aneta, ale od dzieciństwa mówią do mnie w domu Ania. A Ana to tak pośrodku
Spotkanie u Bożenki - Bogdzi w Rododendronowym ogrodzie - maj 2012 23:40, 19 maj 2012

Do góry
ehhhh brak słów, poraz kolejny zazdraszczam pooglądałam relację...rewelacja
Eksperyment ogrodowy Beaty 23:19, 19 maj 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Beatko ależ u Ciebie pięknie rośliniki takie ogromne, pięknie skomponowane A co masz w tych donicach ratanowych ?

Co Ty Ana (czy Ana to Aneta, hmmm?) jakie ogromne..., troszkę sie podszkoliłam w robieniu zdjęć
Dzieki ogromne za odwiedzinki. W donicach ratanowych posadziłam cynie i tojeść rozesłaną. Cynie kwitną całe lato, aż do jesieni (miałam takie kiedyś tylko w innym kolorze). Teraz dostosowałam się do ogrodowiskowych trendów Ale powiem Ci, że jestem zadowolona z tego koloru
Eksperyment ogrodowy Beaty 23:01, 19 maj 2012

Do góry
Beatko ależ u Ciebie pięknie rośliniki takie ogromne, pięknie skomponowane A co masz w tych donicach ratanowych ?
Kiedyś będzie tu pięknie ... 07:13, 19 maj 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

czytam o przymrozkowych stratach i współczuję, chociaż u nas nie było tak zimno to cieszę się że posłuchałam mamy i nie sadziłam begonii... bo w projekcie mam duuuużo

Ania begonie pal sześć, rh i azalie i tak będą ozdabiać liśćmi, ale jeśli rodgersja nie odbije będę miała puste palcki w najbardziej wyeksponowanych miejscach w ogrodzie....
Czy odbije z korzeni???

nie mam zielonego pojecia... aż wlazlam w google i szukałam rodgersje.... gdzie mialas je posadzone?
Kiedyś będzie tu pięknie ... 06:52, 19 maj 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
czytam o przymrozkowych stratach i współczuję, chociaż u nas nie było tak zimno to cieszę się że posłuchałam mamy i nie sadziłam begonii... bo w projekcie mam duuuużo

Ania begonie pal sześć, rh i azalie i tak będą ozdabiać liśćmi, ale jeśli rodgersja nie odbije będę miała puste palcki w najbardziej wyeksponowanych miejscach w ogrodzie....
Czy odbije z korzeni???
Kiedyś będzie tu pięknie ... 06:31, 19 maj 2012

Do góry
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 23:02, 18 maj 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Iza powiedz jaka farbą malowałaś te donice

zwykła farba akrylowa wodna do drewna i metalu ... a kilka to nawet tą która mi ze ścian została ... na to lakier wodny matowy
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:44, 18 maj 2012

Do góry
Iza powiedz jaka farbą malowałaś te donice
Mój mały raj na ziemi :) 22:39, 18 maj 2012

Do góry
aaa i zapomniałam napisać cudne te RH takie ogromne, przymierzyłam dzisiaj moje i one takie maleńkie... kurcze czemu u mnie nie można kupić takich ogromnych?
Rododendronowy ogród. 22:22, 18 maj 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
No kochani powtórze się poraz kolejny... zazdraszczam spotkania. Nie obiecuję że będę trzymała kciukasy bo mam juro ambitne plany ogrodowe, a wieczorem czekam na OBSZERNĄ relację Bawcie się dobrze!

Ja będę z goścmi dośc długo to relację chyba inni będą pisac, a ja w niedzielę.
Rododendronowy ogród. 22:19, 18 maj 2012

Do góry
No kochani powtórze się poraz kolejny... zazdraszczam spotkania. Nie obiecuję że będę trzymała kciukasy bo mam juro ambitne plany ogrodowe, a wieczorem czekam na OBSZERNĄ relację Bawcie się dobrze!
Boćkowe perypetie ogrodkowe 15:50, 18 maj 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

a ja nigdy takiej porodówki nie widziałam....brrr

Ania i masz szczęście a biega to mnogie cholerstwo jak małe odrzutowce. Uciekłam z piskiem
podejrzewam, że moja reakcja bylaby taka sama

A ja podejrzewam,że słabo się rozglądasz ))))))))))))))))
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 08:23, 18 maj 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
żeby nie bylo slodko, miło i przyjemnie mam dylemata.... wytyczałam tą nową rabatę gdzie rosną świerki i mialy pozostać, ale okazuje się że na projekcie świerki rosna w innym miejscu żeby było jak w projekcie musiałabym je przesadzić co nie jest mi na rękę.... co robić, co robićj? muszę szybko podjąć decyzję gdybym nie przesadzała to nie zmieszczą się rh w takiej konfiguracji jak na projekcie.. Jak myslicie przesadzać świerki (M mnie udusi) czy zostawic jak jest i nie sadzić RH w półkolu i zrezygnowac z jednej brzozy?
wg projekt

tak jest. tzn te świerki są w tych miejscach

Właściwie to może tak być - tylko rabatę musisz trochę pociągnąć do przodu, żeby rh nie konkurowały z choinkami
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 08:15, 18 maj 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
U mnie od wczoraj LEJE! dosłownie tak, że nie da rady nosa wyściubić.... uśmiałam sie dzisiaj bo znalazłam takie fotki z weekendu

pracuję

i niech mi nikt nie PRZESZKADZA!!!!

Jesteś świetna !!!!!!! rozbawiłaś mnie okrutnie hehehehehe ..... szczególnie podoba mi się tekst o nieprzeszkadzaniu ..... powodzenia i sił w działaniach
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:38, 17 maj 2012

Do góry
jest 23.37 a umnie za oknem tak ćwiergolą jakieś ptaki że nie mogę... gdyby nie to że jest zimno brrr otworzyłabym balkon... chyba zacznę nagrywać te nocne trele
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:37, 17 maj 2012

Do góry
BEATA_S napisał(a)

a wiecie że dzisiaj znalazlam w jednym cisie gniazd ptasie

Matko! Jeszcze Babcią zostałaś

Beata Ty wypluń te słowa!!!!

Się robi! Cofam wszystko

noooo..... wiesz różne przypadki chodza po ludziach
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:32, 17 maj 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

a wiecie że dzisiaj znalazlam w jednym cisie gniazd ptasie

Matko! Jeszcze Babcią zostałaś

Beata Ty wypluń te słowa!!!!

Się robi! Cofam wszystko
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies