Oj tam oj tam od razu Sherlock Biżu Twoją oglądałam, bo kiedyś podawałaś linka. Ja lubię takie rzeczy ... a że ostatnio mnie jakaś handra dopadła no to "se" pooglądałam biżuterię niekoniecznie ogrodową
Buziaki
Muszę się pochwalić bo przed wieczorem dojechały do mnie bukszpany 'wrocławskie'
Marzenko DZIĘKUJĘ za dopilnowanie zamówienia
50szt staneło na mom podjeździe. Są ogromne!
Co Ty Ana (czy Ana to Aneta, hmmm?) jakie ogromne..., troszkę sie podszkoliłam w robieniu zdjęć
Dzieki ogromne za odwiedzinki. W donicach ratanowych posadziłam cynie i tojeść rozesłaną. Cynie kwitną całe lato, aż do jesieni (miałam takie kiedyś tylko w innym kolorze). Teraz dostosowałam się do ogrodowiskowych trendów Ale powiem Ci, że jestem zadowolona z tego koloru
czytam o przymrozkowych stratach i współczuję, chociaż u nas nie było tak zimno to cieszę się że posłuchałam mamy i nie sadziłam begonii... bo w projekcie mam duuuużo
Ania begonie pal sześć, rh i azalie i tak będą ozdabiać liśćmi, ale jeśli rodgersja nie odbije będę miała puste palcki w najbardziej wyeksponowanych miejscach w ogrodzie....
Czy odbije z korzeni???
czytam o przymrozkowych stratach i współczuję, chociaż u nas nie było tak zimno to cieszę się że posłuchałam mamy i nie sadziłam begonii... bo w projekcie mam duuuużo
aaa i zapomniałam napisać cudne te RH takie ogromne, przymierzyłam dzisiaj moje i one takie maleńkie... kurcze czemu u mnie nie można kupić takich ogromnych?
No kochani powtórze się poraz kolejny... zazdraszczam spotkania. Nie obiecuję że będę trzymała kciukasy bo mam juro ambitne plany ogrodowe, a wieczorem czekam na OBSZERNĄ relację Bawcie się dobrze!
Ja będę z goścmi dośc długo to relację chyba inni będą pisac, a ja w niedzielę.
No kochani powtórze się poraz kolejny... zazdraszczam spotkania. Nie obiecuję że będę trzymała kciukasy bo mam juro ambitne plany ogrodowe, a wieczorem czekam na OBSZERNĄ relację Bawcie się dobrze!
żeby nie bylo slodko, miło i przyjemnie mam dylemata.... wytyczałam tą nową rabatę gdzie rosną świerki i mialy pozostać, ale okazuje się że na projekcie świerki rosna w innym miejscu żeby było jak w projekcie musiałabym je przesadzić co nie jest mi na rękę.... co robić, co robićj? muszę szybko podjąć decyzję gdybym nie przesadzała to nie zmieszczą się rh w takiej konfiguracji jak na projekcie.. Jak myslicie przesadzać świerki (M mnie udusi) czy zostawic jak jest i nie sadzić RH w półkolu i zrezygnowac z jednej brzozy? wg projekt tak jest. tzn te świerki są w tych miejscach
Właściwie to może tak być - tylko rabatę musisz trochę pociągnąć do przodu, żeby rh nie konkurowały z choinkami
U mnie od wczoraj LEJE! dosłownie tak, że nie da rady nosa wyściubić.... uśmiałam sie dzisiaj bo znalazłam takie fotki z weekendu
pracuję
i niech mi nikt nie PRZESZKADZA!!!!
Jesteś świetna !!!!!!! rozbawiłaś mnie okrutnie hehehehehe ..... szczególnie podoba mi się tekst o nieprzeszkadzaniu ..... powodzenia i sił w działaniach
jest 23.37 a umnie za oknem tak ćwiergolą jakieś ptaki że nie mogę... gdyby nie to że jest zimno brrr otworzyłabym balkon... chyba zacznę nagrywać te nocne trele