Czy u Ciebie,te fioletowe tulipany,też tak długo się trzymają?3 tygodnie......To długo jak na tak nietrwałe kwiaty.
Było coś dla ducha to teraz dla żołądka Zapraszam Proszę mnie nie karcić za płachtę na truskawkach, bo została z ubiegłego roku i nie miałam czasu jej usunąć
Co Ty Ana (czy Ana to Aneta, hmmm?) jakie ogromne..., troszkę sie podszkoliłam w robieniu zdjęć
Dzieki ogromne za odwiedzinki. W donicach ratanowych posadziłam cynie i tojeść rozesłaną. Cynie kwitną całe lato, aż do jesieni (miałam takie kiedyś tylko w innym kolorze). Teraz dostosowałam się do ogrodowiskowych trendów Ale powiem Ci, że jestem zadowolona z tego koloru
I jeszcze sie pochwalę... M. zrobił kompostownik
No ucieszyłam się jak dziecko.. ale... troszkę mu mina zrzedła jak powiedziałam, że na ogrodowisku to radzą robić dwie komory .... Powiedział, że dorobi ... Moje Kochanie
Oj tam oj tam od razu Sherlock Biżu Twoją oglądałam, bo kiedyś podawałaś linka. Ja lubię takie rzeczy ... a że ostatnio mnie jakaś handra dopadła no to "se" pooglądałam biżuterię niekoniecznie ogrodową
Buziaki
Beatko rewelacja - masz cudowny ogród i w końcu pokazałaś go dokładnie
Rośliny dorodne,kompozycje idealne - bukszpany,drzewa - wszystko pięknie otula domek