Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

ana_art 22:39, 18 maj 2012

aaa i zapomniałam napisać cudne te RH takie ogromne, przymierzyłam dzisiaj moje i one takie maleńkie... kurcze czemu u mnie nie można kupić takich ogromnych?
siaaska 10:08, 19 maj 2012

Anula szkoda bardzo brzózki ale pomyśl sobie że posadzisz tam jeszcze piękniejszą Niedługo dziura się zapełni... Widoczki i tak masz bajeczne... Wielkie te Twoje rh a jakie piękne kolorki oj poleżałabym na tym leżazku i rozkoszowała się tymi widokami... I nowa rabatka też coraz piękniejsza
anula_wn 10:02, 21 maj 2012

przepraszam odwiedzających za poślizg w odpisywaniu, ale w weekend mnie nie było i wczoraj wieczorem próbowałam (nie da się...) nadrobic ogrodowiskowe zaległości....
dziękuję za odwiedzinki :)

Irenko - daję radę, nie mam wyjścia ! poryczałam po stracie, odchorowałam i już działam dalej ! nie dam się

Ana - rabatka do wakacji powinna byc skończona, ale wolno mi idzie, bo praca i nie mam kiedy szukac roślin, sadzic, a nawet robic fotek ..........

Martek - pewnie, że wsadzę : BRZOZĘ !

Marta - dziękuję

Aniu - cierpliwości ! moje rh też były małe, a troszkę już rosną.... nie ja je sadziłam, ale poszukam fotek jakie były 3 lata temu (prawie 4!) jak kupilismy domek. Twoje też urosną w oka mgnieniu ! zobaczysz

Asiu - zapraszam zatem na leżaczek co do widoków będę się upierac- Ty masz piękniejsze !

Miłego dnia wszystkim odwiedzającym, ja będę miała koszmarny więc zabieram się za pracę!!!
myszorek 10:28, 21 maj 2012

Przyleciałam oglądać jak się mają Twoje rh- no i mają się przepięknie.
buziaki
Neska 22:25, 23 maj 2012

anula_wn napisał(a)

Melduję, że ciasto marchewkowe zrobione Pół juz zjedzone

to jak już całe ogrodowisko wypróbuje ciasto marchewkowe - trzeba będzie zapodać inny przepis
ja marzę o serniku.....

A ja robię fajny serniczek z pierniczkami.
anula_wn 12:03, 24 maj 2012

to wrzucaj do ogrodowej kuchni Neska ! ja poproszę (ale nie na zimno , bo wolę pieczony )

Myszorek, no nienajgorzej się mają rh, tylko 3 białe nie zakwitły i 1 żółty (nazw tradycyjnie nie znam, bo i skąd jak nie ja je kupowałam....)
anula_wn 12:11, 24 maj 2012

słuchajcie , posadziłam "wrocławskie" bukszpany ! ustawiłam brzozę (nową) w miejsce docelowe, ułożyłam ekobordy (zabrakło) , posadziłam warzywa do skrzyń..... fotki wkleję wieczorem, bo nie dałam rady....
wczoraj z kolei cały dzień miałam gości - do wieczora samego kiedy to przyszła Danusia z Sebkiem i Gosią (Kaisog). Wpadli jak po ogień, obejrzeli połamana brzozę i polecieli na CHFS

a teraz biorę się za pracę, nie daję rady przegladac tyle ile bym chciała Waszych ogrodów..... moze nadrobię na emeryturze
Bogdzia 12:11, 24 maj 2012

Rh piękne i piekne zdjęcia im zrobiłas a z sznurkami trzeba ostrożnie , co jakiś czas przewiązywac żeby było luźno i nie w tym samym miejscu. Teraz juz nic sie nie poradzi, ale masz rację kup nową i już.
Kaisia 12:14, 24 maj 2012

Podziwiam u Ciebie piękne kwitnące RH. Śliczności.
Ana 12:21, 24 maj 2012

Anula mróweczko, pokaż efekty Fajnych miałaś gości