Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

kaisog1 21:12, 18 maj 2012

..ależ żałuję, że mnie nie będzie
malgocha1960 21:54, 18 maj 2012

Na 99% wpadne chociaż na 2 godz,żeby was poznać,potem do Sulejowa na ogólnokrajowy zjazd z FO.
Madzenka 22:05, 18 maj 2012

Bogdzia napisał(a)

Bożenko..musi być dobrze..... i znów mówię, fajnei że mieszkam w Rzeszowie..u nas rano było dobrze na plusie.... trzymam kciuki...i nie martw się, .......

Nie denerwuj mnie tym Rzeszowem bo dziś Ci bardzo go zazdroszczę choc to tak daleko.

Bożenko pewnie cie to nie pocieszy ale u mnie też wszystkie Rh a co najgorsze moja piękna biala azalia japońska, która dwa dni temu zaczęła rozkwitać wymarzła. Rodgersja kasztanowcolistna w ilości 10 szt i wysokości 50 cm padla. A niech to!!! Begonie w donicach to najmniejsza strata ale też poszły do kubla.
A nad ranem było + 8 więc kiedy był ten mróz?????? O 24???? Bo jak wracalam o 22 do domu to było +2
Bogdzia 22:06, 18 maj 2012

Kasiu Agatko i Gosiu dzięki za życzenia. Myślcie jutro o nas cieplutko.

Małgosiu , czekamy.
marzena 22:10, 18 maj 2012

Bogdziu, piękna wilga na brzozie

właśnie napisałam Ani asc aby Cie jutro pozdrowila, myślałam, że nie masz czasu na internet/ogrodowisko dzisiaj... ale jesteś, więc pięknego udanego spotkania z najlepszymi pozdrowieniami dla Ciebie i Twoich gości
agniecha973 22:14, 18 maj 2012

Ta wilga to jakby z bajki ptak, nie widziałam nigdy jak wygląda. Miałam kiedyś radiomagnetofon Wilga i tyle o nich wiem
Bogdzia 22:18, 18 maj 2012

Marzena2007 napisał(a)

Bożenko..musi być dobrze..... i znów mówię, fajnei że mieszkam w Rzeszowie..u nas rano było dobrze na plusie.... trzymam kciuki...i nie martw się, .......

Nie denerwuj mnie tym Rzeszowem bo dziś Ci bardzo go zazdroszczę choc to tak daleko.

Bożenko pewnie cie to nie pocieszy ale u mnie też wszystkie Rh a co najgorsze moja piękna biala azalia japońska, która dwa dni temu zaczęła rozkwitać wymarzła. Rodgersja kasztanowcolistna w ilości 10 szt i wysokości 50 cm padla. A niech to!!! Begonie w donicach to najmniejsza strata ale też poszły do kubla.
A nad ranem było + 8 więc kiedy był ten mróz?????? O 24???? Bo jak wracalam o 22 do domu to było +2

Zawsze największy jest koło piątej nad ranem ale mówisz że już było ciepło to faktycznie ciekawe kiedy był. No nie myślałam że u Was może byc mróz bardzo jestem zaskoczona.
ana_art 22:19, 18 maj 2012

No kochani powtórze się poraz kolejny... zazdraszczam spotkania. Nie obiecuję że będę trzymała kciukasy bo mam juro ambitne plany ogrodowe, a wieczorem czekam na OBSZERNĄ relację Bawcie się dobrze!
Bogdzia 22:20, 18 maj 2012

marzena napisał(a)
Bogdziu, piękna wilga na brzozie

właśnie napisałam Ani asc aby Cie jutro pozdrowila, myślałam, że nie masz czasu na internet/ogrodowisko dzisiaj... ale jesteś, więc pięknego udanego spotkania z najlepszymi pozdrowieniami dla Ciebie i Twoich gości

Czasu nie mam ale jeszcze piszą ludzie na pw jedni chcą przyjechac inni mają problemy więc staram się co jakiś czas zobaczyc co piszą.Dzięki za życzenia i pozdrowienia.
Bogdzia 22:21, 18 maj 2012

agniecha973 napisał(a)
Ta wilga to jakby z bajki ptak, nie widziałam nigdy jak wygląda. Miałam kiedyś radiomagnetofon Wilga i tyle o nich wiem

ale wiesz że woła ,,Zofija, zofija"?