Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 23:02, 18 maj 2012

ana_art napisał(a)
Iza powiedz jaka farbą malowałaś te donice

zwykła farba akrylowa wodna do drewna i metalu ... a kilka to nawet tą która mi ze ścian została ... na to lakier wodny matowy
Konstancja30 23:03, 18 maj 2012

Martek napisał(a)

Aniu ... ja poleciałam do kulek już dawno ... nie wierzę ... nic tam po sobie nie zostawiłam ? ... błądzę jak wariatka ... czytam wątek ... odbijam do wątku z komentarza ... potem nie wiem gdzie co widziałam ... obłęd

Z czasem wszystko jest przejrzyste.Jest dużo podobnych nazw wątków i to faktycznie myli .
Od początku była też stara dobra zasada,że zwracaliśmy się do sobie nikami ,a teraz 10 Ań wprawia mnie w zamęt i zakłopotanie ))))))))

a co ja mam powiedzieć
Madzenka 23:05, 18 maj 2012

Marta masz rację należy się zwracać nickami Zatem Konstancjo trudno jest ale można ogarnąć pod warunkiem, że spędzasz na ogordowisku 24h/dobę.
Ja mam kilka wątków, które codziennie kontroluję , i kilkanaście, ktore co kilka dni czytam i takie do ktorych od czasu do czasu wpadnę
Konstancja30 23:11, 18 maj 2012

Marzena2007 napisał(a)
Marta masz rację należy się zwracać nickami Zatem Konstancjo trudno jest ale można ogarnąć pod warunkiem, że spędzasz na ogordowisku 24h/dobę.
Ja mam kilka wątków, które codziennie kontroluję , i kilkanaście, ktore co kilka dni czytam i takie do ktorych od czasu do czasu wpadnę

aućk ... a nie może być Iza? ... ta Coni to z nerwacji była dawno temu bo po milionowej próbie zaistnienia w jakiejkolwiek odmianie izybeli wbiłam bo inaczej tego się nie da określić to co widać i poszło

ja też mam kilka ... tylko w kilkanaście miejsc odbijam jak kfiotka zobaczę ... i dalej sama wiesz ...

edit: musiałam wykopać kawę bo Ania jutro w nocy (7 rano) u mnie będzie )))) ... jooopi
Martek 23:15, 18 maj 2012

Ja starałam zwracać się tak zawsze,oczywiście nie wymiotować
Ale bywa tak,że niektóre osoby czują się urażone jak się nie zwraca do nich po imieniu ,że chyba to tak nieprzyjaźnie zalatuje ... ?
Ale przecież niki dają nam odrobinę ,(naiwności), prywatności w sieci
Możemy znać imiona ,ale korzystać z tej wiedzy na pv
Martek 23:17, 18 maj 2012

No tak 7 to ja na drugi bok - rozumiem Czego się nie robi dla przyjaciół ))))
Sebek 23:36, 18 maj 2012

Konstancja30 napisał(a)
stokrotki

Przepięknie ukazane - teraz mi żal, że swoje bofixem potraktowałem Ale mam jeszcze dużo
Martek 23:42, 18 maj 2012

Sebek u kogoś to stokrotka urok ma nie ...?)))))))
Ja też swoje wyplewiłam za płotem sobie kwitły ,ale szkoda mi takich dużych,pełnych białych .Przenosiłam i w końcu się zbuntowały
Konstancja30 07:35, 19 maj 2012

Sebek napisał(a)

stokrotki

Przepięknie ukazane - teraz mi żal, że swoje bofixem potraktowałem Ale mam jeszcze dużo

stokrotki !!! biofixem ... Sebek białe też ??? !!! ... jak masz jeszcze te białe to ani się waż takich mordów dokonywać ... one są skromne ... piękne i ... są ... to drugie kwiatki jakie miałam ... pierwszy był .................................. mniszek ... a starych przyjaciół się chemią nie traktuje
Konstancja30 07:47, 19 maj 2012

Martek napisał(a)
Ja starałam zwracać się tak zawsze,oczywiście nie wymiotować
Ale bywa tak,że niektóre osoby czują się urażone jak się nie zwraca do nich po imieniu ,że chyba to tak nieprzyjaźnie zalatuje ... ?
Ale przecież niki dają nam odrobinę ,(naiwności), prywatności w sieci
Możemy znać imiona ,ale korzystać z tej wiedzy na pv

naiwności ty moja ... anonimowość ... !!! ... na całe szczęście nie ma tego ... ja obawiałabym się gdyby forum tylko forum było ... gdyby człowiek poddał się cyber przestrzeni i ucyfrowił emocje ... jak zakładałam bloga miałam być anonimowa ... pół świata się tam odmeldowało (w znaczeniu jakiś ludź z jakiegoś państewka czy kontynentu) a najlepsza przyjaciółka nie wiedziała ... jak jej w końcu pokazałam to czułam się jakbym stanęła przed nią nago ... dlaczego? ... męczyło mnie to tydzień w końcu rozgryzłam ... jestem na forum muratora ... teraz zakochałam się w ogrodowisku ... tu jest jak w rodzinie ... to duża zasługa Danusi i nas ... roślinki pokonują przestrzeń ... my pokonujemy ugor ... człowiek przełamuje bariery i uczy się ... ogrody się budują ... zielony uniwersytet ... i jak tu być Konstancja w cypilindrze ... eeeech ...