Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "polinka"

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 20:51, 15 paź 2014

Do góry
BusyBee napisał(a)

Ja też mam rosahumus w szafce- zostało trochę z wiosny ....trzeba będzie dokupić...a co będziecie nim lały?? wszystkie rośliny...??

...mam taki pojemnik, który podłącza się pod szlauch...może tym??? tylko ciekawe czy dobrze tam się to miesza??.... macie doświadczenie?

Dobrze jest podlać cały ogród. Ja dopiero od kilku dni robię się ekologiczna więc na razie mało wiem Ale cały czas czytam Po zimie może będę mądrzejsza
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 20:48, 15 paź 2014

Do góry
AlicyaLK napisał(a)

Coś tam podglądałam ale nie ujawniałam się

Działasz z ukrycia
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 16:33, 15 paź 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Wyczytałam, że teraz dobry czas

Ja też mam rosahumus w szafce- zostało trochę z wiosny ....trzeba będzie dokupić...a co będziecie nim lały?? wszystkie rośliny...??

...mam taki pojemnik, który podłącza się pod szlauch...może tym??? tylko ciekawe czy dobrze tam się to miesza??.... macie doświadczenie?
U BusyBee w ogródku... 16:25, 15 paź 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Tak, w tym roku eM. sam siebie przeszedł z prezentem imieninowym choć jak chwalę się znajomym, że dostałam graby na imieniny to jakoś dziwnie reagują na moją radość

Deszcz wysyłam kurierem

Czyli będzie jutro- bo kurierem to tylko dobę powinno trwać

...i jeszcze Ewa obiecała czyli będzie na pewno

edit: a taki prezent to ja też bym chciała i jakby jeszcze znajomi i rodzinka mieli taki pomysł...to lasek grabowy by był...

Moja koleżanka to płot na urodziny od eMa dostała hi hi hi... też fajnie
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 16:10, 15 paź 2014

Do góry
polinka napisał(a)

No długo Cię nie było Mam nadzieję, że się teraz poprawisz?!
Wycieczka na plantację będzie przeżyciem, ja będąc tam pierwszy raz stałam przez kilka minut jak zaczarowana Przyjemny widok dla ogrodników

Coś tam podglądałam ale nie ujawniałam się
U BusyBee w ogródku... 16:02, 15 paź 2014

Do góry
Tak, w tym roku eM. sam siebie przeszedł z prezentem imieninowym choć jak chwalę się znajomym, że dostałam graby na imieniny to jakoś dziwnie reagują na moją radość

Deszcz wysyłam kurierem

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 15:57, 15 paź 2014

Do góry
AlicyaLK napisał(a)

Dzięki Jadę przede wszystkim po kulki. Mam nadzieję, że nie za późno Pani mówiła, że jeszcze mogę sadzić... wcześniej nie miałam czasu się zebrać... praca mnie przywaliła ale wychodzę powoli na prostą

No długo Cię nie było Mam nadzieję, że się teraz poprawisz?!
Wycieczka na plantację będzie przeżyciem, ja będąc tam pierwszy raz stałam przez kilka minut jak zaczarowana Przyjemny widok dla ogrodników
U BusyBee w ogródku... 15:57, 15 paź 2014

Do góry
polinka napisał(a)
W temacie pogodowym, to u mnie pada Mam świeżo posadzone graby, siedzę w pracy cały dzień to jak dla mnie może padać i padać

Pamiętam, pamiętam te Twoje graby przecudnej urody Wyglądają naprawdę jakby rosły tam zawsze- świetny wybór- bez ściemy

Deszczu zazdraszczam...
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 15:52, 15 paź 2014

Do góry
Margarete napisał(a)

Oj ta, tak ..jak w tej piosence z Kabaretu Starszych Panów.."męcz mnie, dręcz mnie....".dawaj dawaj te foty bo łądnie to wszystko do siebie pasuje i oko cieszy...

Małgosiu cieszy mnie to bardzo, że Twoje oko pocieszone

Fotki dopiero w następnym tygodniu, teraz nastała już ta pora, że przed i po pracy ciemno
U BusyBee w ogródku... 15:47, 15 paź 2014

Do góry
W temacie pogodowym, to u mnie pada Mam świeżo posadzone graby, siedzę w pracy cały dzień to jak dla mnie może padać i padać
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 13:52, 15 paź 2014

Do góry
polinka napisał(a)
ALA Cieszę się, że wróciłaś

W tamtym roku na plantacji nie było takich małych sadzonek, nie wiem jak jest teraz
Bukszpan na obwódki sadziłam jeden obok drugiego,tak aby korzenie się stykały, w jednym rzędzie. W tamtym roku sadziłam w maju i w tym jest już ładny gęsty bez prześwitów- cięcie,cięcie i jeszcze raz cięcie ale pamiętaj aby już nie ciachać w tym roku

Dzięki Jadę przede wszystkim po kulki. Mam nadzieję, że nie za późno Pani mówiła, że jeszcze mogę sadzić... wcześniej nie miałam czasu się zebrać... praca mnie przywaliła ale wychodzę powoli na prostą
Ogród wyrozumiały 13:31, 15 paź 2014

Do góry
Cześć Iza
Czekamy na zdjęcia. Trafiłaś na dobry czas, zima przed nami, będzie trochę czasu na doradzenie a dla Ciebie na przemyślenie i zaprojektowanie rabat. Myślę, że trochę roślin się znajdzie takich mało obsługowych Myślę, że trawy, derenie, żurawki idealnie spełniają Twoje wymagania To tak na dobry początek
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 13:18, 15 paź 2014

Do góry
polinka napisał(a)
To jeszcze pomęczę Was grabami

A tu uszykowane miejsce na nowe trawki Gracilimusy zmieniły rabatkę

Żurawki ustąpiły miejsca ice dance

Oj ta, tak ..jak w tej piosence z Kabaretu Starszych Panów.."męcz mnie, dręcz mnie....".dawaj dawaj te foty bo łądnie to wszystko do siebie pasuje i oko cieszy...
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 13:02, 15 paź 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Małgosiu, Toszka mówi, że już za póżno na nawóz jesienny.
Ja przechodzę na ekologię w ogrodzie to będę Cię teraz raczyła naturalnymi sposobami Może rosahumus zastosujesz na poprawę zdrowotności gleby? Teraz podobno dobry czas

Juz w mniony wekend posypałam.trawnik....trudno.....mama nadzieje że wszystko przeżyje i nie nabroiłam tym nawozem za bardzo......a co do tych bukszpanów to sie wstrzymam jeszcze do wiosny
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 11:58, 15 paź 2014

Do góry
Małgosiu, Toszka mówi, że już za póżno na nawóz jesienny.
Ja przechodzę na ekologię w ogrodzie to będę Cię teraz raczyła naturalnymi sposobami Może rosahumus zastosujesz na poprawę zdrowotności gleby? Teraz podobno dobry czas
Kraina Czarów w fazie projektów 11:52, 15 paź 2014

Do góry
Pokaż troszkę swojego ogrodu Choć troszeczkę
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 11:51, 15 paź 2014

Do góry
ALA Cieszę się, że wróciłaś

W tamtym roku na plantacji nie było takich małych sadzonek, nie wiem jak jest teraz
Bukszpan na obwódki sadziłam jeden obok drugiego,tak aby korzenie się stykały, w jednym rzędzie. W tamtym roku sadziłam w maju i w tym jest już ładny gęsty bez prześwitów- cięcie,cięcie i jeszcze raz cięcie ale pamiętaj aby już nie ciachać w tym roku
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 10:50, 15 paź 2014

Do góry
Wiosną będę poszukiwać rozplenic to się wybierzemy
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 10:43, 15 paź 2014

Do góry
Aga jak chcesz podam Ci nr tel., nie mam pojęcia co tam można dostać.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 10:42, 15 paź 2014

Do góry
Wyczytałam, że teraz dobry czas
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies