Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

polinka 18:16, 21 paź 2014

aga_szsz napisał(a)
Tą Twoją rabatkę buksowo-Ice dencową itd cały czas mam przed oczami, nawet nieświadomie a może i świadomie swoje w tym połączeniu porozsadzałam.

Gracki zaczęły u mnie kwitnąć gdzieś w połowie sierpnia!!! Normalne to chyba nie jest???

Dzięki za rady odnośnie drzewek

Pozdrawiam...

Aga, miałam już jakiś czas temu pytać się Ciebie czy pod grabami dałaś buksy z ice dancami?
Ja też tutaj u kogoś zachwyciłam się takim połączeniem i zrobiłam kopiuj wklej

Za rady nie ma co dziękować ja Tobie dziękuję za Iwonkę Toszkową,która często u Ciebie bywa i mądrze radzi, i taki laik jak ja może z tych rad korzystać
polinka 18:18, 21 paź 2014

aage napisał(a)
Zaznaczam i wracam do czytania.
Zapukam tu znowu jak przeczytam od deski do deski
Pozdrawiam

Agnieszko witam w moim małym ogrodzie
Od deski do deski nie ma sensu czytać, dużo paplaniny o pierdołkach Przeleć pismo obrazkowe i będziesz w temacie

Macham ciepło
BusyBee 20:24, 21 paź 2014

polinka napisał(a)

Irenko, kwitnące rozplenice uwielbiam Na razie nie mam ale na wiosnę i u mnie zawitają

Mnie też się podobają rozplenice...nie mam jeszcze takich z ciemnymi szczoteczkami... nawet nie wiem które to......bo moje Hameln i Little Bunny to nie mają ciemnych...

.....a Twoje gracki to rzeczywiście dorodne- dobrze im u Ciebie
Z miskantów chciałabym jeszcze Variegatusa i Addagio- na żywo baaaardzo piękne som
polinka 17:56, 22 paź 2014

BusyBee napisał(a)

Mnie też się podobają rozplenice...nie mam jeszcze takich z ciemnymi szczoteczkami... nawet nie wiem które to......bo moje Hameln i Little Bunny to nie mają ciemnych...

.....a Twoje gracki to rzeczywiście dorodne- dobrze im u Ciebie
Z miskantów chciałabym jeszcze Variegatusa i Addagio- na żywo baaaardzo piękne som

Gracki dwa tygodnie temu przesadzałam i martwiłam się czy dadzą radę w nowym miejscu a tu proszę nawet zakwitły

W rozplenicach nie mam żadnej orientacji, nie mam nawet jednej sztuki Na wiosnę będę się zastanawiać jaką wybrać na rabatę brzozową
Mathildis 08:34, 23 paź 2014

aga_pe napisał(a)

Ania, z informacji na opakowaniu wynikało, że to bardzo wydajne

uff to świetna wiadomość.... nie pójdę z torbami
Mathildis 08:41, 23 paź 2014

polinka napisał(a)

Ogólnie lubię Ligocką myślę, że będzie Pani zadowolona
A co zwykle czytam? Oprócz historycznych, prawie wszystko co trafi w łapki Żal tylko, że tak mało czasu mam na książki ale idzie zima i mam nadzieję, że nadrobię zaległości

Roma??? czytałam wszystkie "starsze" książki... wydała coś w ciągu ostatnich 2-3lat?
A Ty bardziej książki historyczne czy typowa martyrologia? Uwielbiałam czytać książki, ale ostatnio z braku czasu mocno zaniedbałam... choć nadal jak tylko jakąś dorwę to połykam w ciągu 2 dni... świat się wali a ja czytam
Uśmiecham się o listę wartych przeczytania na PW
polinka 18:48, 23 paź 2014

Aniu, z tego co się orientuję nic nowego nie ma Ligockiej ale mogę się mylić.
Dzisiaj skończyłam "Pensjonat na wyspie" Colleen Coble. Polecam jako lekki odstresowywacz

Kolejna lektura to "Ogród biodynamiczny przy domu" Wydawnictwo Spółdzielcze 1989r.
polinka 14:57, 25 paź 2014

Wianuszek

Kasia73 09:22, 26 paź 2014

Witam serdecznie przeczytałam cały wątek i będę zaglodać częściej
polinka 06:59, 27 paź 2014

Cześć Kasiu

Gratuluję wytrwałości w czytaniu całego wątku, a gdzie Twój ogród?