Przedogródek Agniechy973
19:53, 01 lut 2012
No sama nazwa już jest na tyle niesamowita, że bukiet drzew po prostu trzeba mieć w ogrodzie!
Powoli, idź swoim tempem. Rozumiemy.
A w kwestii dzieci- ja przy mojej trójce, teraz, kiedy są szkolniakami, czuję że mam już luźniej, więcej oddechu. I wiecie co mi się marzyć zaczyna? Jeszcze jedno na koniec.
bukiet to 2-3 drzewa do 1 dołka. Wygladają wtedy jak 1 drzewo od początku rozgałęzione, ale nie rozłamują się , tak jak często drzewa rozgałęzione nisko.
Z czego - brzozy, graby, lipy... większość drzew o przeciętnych wymaganiach.
Ja bardzo lubię graby.
Powoli, idź swoim tempem. Rozumiemy.
A w kwestii dzieci- ja przy mojej trójce, teraz, kiedy są szkolniakami, czuję że mam już luźniej, więcej oddechu. I wiecie co mi się marzyć zaczyna? Jeszcze jedno na koniec.
Sylwuś, pomysł na skarpę jest fajny, z Gosinym będzie super , muszę tylko z waszą pomocą jakoś to złożyć w całość. Tylko mi wstyd, że proszę o pomoc a nie mam czasu usiąść przed komputerem, żeby coś pomyśleć i zdjęcia wgrać jak obiecałam. Ale padam..naprawdęA jak słyszę, od swojego m, że on tak jeszcze trzecie..to jak uwielbiam dzieci scyzoryk mi się w kieszeni otwiera
A wiesz, że moja modelka też idzie teraz do szkoły.. z jej charakterkiem nie będzie łatwo