Słońce rzeczywiście dzielnie mi towarzyszyło cały dzien - może odwołają prognozy i zaświeci równie pięknie i w ten weekend? Zwłaszcza, że zaczynam go w środę po południu
Wiosną kupimy bratki, zawitną szafirki, cebulice, irysy. A latem w tym kolorze mogą nas cieszyć szałwie, przetaczniki, perovskie, lawenda, bodziszki, ostróżki, tojady. W donicach możesz mieć agapanty, surfinie, lobelie
Radość masz na pewno ogromną Na pewno mijamy wszyscy w marketach czy kwiaciarniach wystawione tulipany w hurtowej ilości, ale i tak te wyhodowane przez nas będą najbardziej cieszyć
Nornice to swoją drogą
Szafirki rzeczywiście się u mnie rozrastają, więc chyba w te zainwestuję Tulipany tarda też sobie nieźle radzą, więc pewnie i tych przybędzie
Sebastian dzięki, że do mnie zajrzałeś. A szafirki to w tamtym roku u Ciebie wypatrzyłam i tak mi się spodobały, że musiałam u siebie je mieć. A że u mnie ogród duży to i szafirków musiałam posadzić dużo. Chciałam żeby stanowiły taką plamę niebieską. I mam nadzieję że mi się udało. Pozdrawiam