Obiecana nowa porcja zdjęć Na początek dzisiejsze zmiany na rabatach Ostrzeżenie!!! Prezentowane treści są niedpowiednie dla ogrodników, którzy książkowo podchodzą do uprawiania ogrodów. Działania, które zostaną przedstawione poniżej wykonane były przez ogrodomaniaka amatora, który do wiosny by nie wytrzymał. Nie próbujcie tego w domu
Pamiętacie hosty podsadzone trawką o wdzięcznej nazwie Hakonechloa macra Aureola? Nie ma...
Muszę przyznać, że pięknie urosły - i pomyśleć, że podzielone z jednej małej kępki dwa lata temu...
Kule bukszpanowe na froncie miały w nóżkach kocimiętkę, ale nie konweniowała mi... Oczywiście wiosną gdy ją sadziłem to wydawała się idealną kandydatką
Kulki w wersji soute
I z hakone, które podzieliłem na kilkanaście sadzonek - jeśli przeżyją to będzie cud, bo korzeni to dużo nie miały... Na szczęście aura sprzyja, bo dzisiaj cały dzień było pochmurno i padało
Teraz nie wygląda to dobrze.. Wręcz można stwierdzić, że gorzej Ale jeśli przeżyją to w przyszłym roku powinno być jak w Sky Garden Diarmuid'a Gavina'a na CHFS Lub jak u Danusi