Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Co z tym ogródeczkiem począć 14:41, 20 kwi 2015

Do góry
Zakupy mimo wszystko udane - i Tobie też się zresztą udało, że zęby masz całe
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:36, 20 kwi 2015

Do góry
ZielonaAnia75 napisał(a)
Jak ,,światowo" zrobiło się, Doda, Sebek... tylko aktualnych zdjęć ogrodu nie ma

Aniu nawet nie wiesz z jaką przyjemnością zroniłbym dla Was zdjęcia Ale odległość między mną, a ogrodem to ponad 80 km... W domu pojawię się w piątek i o ile chwasty nie zjadły mi roślin to fotki w weekend się pojawią
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:32, 20 kwi 2015

Do góry
Psiamama napisał(a)
A chora byłam to se poczytałam No ploty pomijałam Wizytówka to tylko efekt a mnie trzeba wiedzieć jak go osiągnąć. Takie ciurkadełko jak Twoje mi się marzy

Nie wyobrażam sobie mojego ogrodu bez tego elementu - kojący dźwięk wody dobrze na mnie wpływa A czasem nawet siadam na parę sekund na schodach (no dobra, kilkanaście ) by go posłuchać
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 12:27, 20 kwi 2015

Do góry
Jak ,,światowo" zrobiło się, Doda, Sebek... tylko aktualnych zdjęć ogrodu nie ma
Miejsko & sielsko 09:51, 20 kwi 2015

Do góry
malkul napisał(a)
Ewa leć popatrz, fote nam strzelili https://www.ogrodowisko.pl/watek/5460-w-kolorze-blue?page=56#post_5

Faktycznie, wypisz wymaluj, czarownice z nas

Gabisia napisał(a)
Ewcia, ja nie ściskam, bo podobno Cię dziewczyny podduszają, więc jedynie piątkę przybijam. Za to żeś twardzielka
Ten klon świetnie w tej donicy wygląda, tak dramatycznie…

Ładnie z Malkulem wyszłyście na tym zdjęciu powyżej.
Zrezygnowałyście z botoksu??

Eee, my tak normalnie wyglądamy, dałyśmy się przyłapać ’hi hi hi

Magda70 napisał(a)

Świetnie wygląda...zresztą w tej donicy wszystko cudnie by wyglądalo!!

Buziaki Ewuś

Madzia, bo to już tak jest, że ładnemu we wszystkim ładnie
Buziaczki śle …

lojalna_ napisał(a)
Pozdrawiam Ewciu : Ty tez pilas i osypiasz ? Dobrze ze wczoraj robote miałam , bo glowe mam slaba ))

Jolcia, ponoć robota nie zając a czasem trzeba się zresetować i zaszaleć

Zielona napisał(a)
Wiem, że nie lubisz rozczulania się. Zatem "jeśli padłaś, to powstań, popraw koronę i zasuwaj dalej..." Uściski sobotnie!

Martuś, dziś mam zamiar trzymać pion z kosiarką…
Uściski przesyłam

nicol21 napisał(a)
Macham wieczornie, weekendowo, optymistycznie

Ewelinko, odmachuje chociaż już poniedziałek

Kamajla napisał(a)

Marta, Ty to jednak najlepiej potrafisz Ewka, królowo złota, cmoczor wzmacniający dla Ciebie

Kamilko, Marusia tak smacznie pisze, że trzeba ją zmusić aby powieść napisała
Dziękuje…

Madzenka napisał(a)
Ewka coby ospale nie było była to zarzucam hasło , że dla dobrej energii trzeba teraz czerwona donicę znależć!
Cmokam siarczyście wspaniała kobieto, jesteś dla mnie wzorem! I to nie ściema, tak czuje i musze Cie poznac osobiście.

Marzenko, Ciebie to strach byłoby wpuścić do mojego ogródka, zanim kawkę bym podała już byś mi ogródek zrewolucjonizowała … hi hi hi

Gabisia napisał(a)

Madżen, chyba kiedyś musimy najazd na Katowice zrobić!
Na kawkę i słynne Ewciowe ciasto z kruszonką

Gabrysia, jakie ciasto z kruszonkę, przecież teraz to trzeba być fitt …

polinka napisał(a)
Mam nadzieję, że z nowym tygodniem nowe siły wrócą Będę robić kancik, ktoś będzie musiał ocenić to moje szpachelkowanie

Buziaczki

Polinko, już lecę sprawdzić Twoje poczynania …

Sebek napisał(a)

O to to to to Zapraszamy! Jakby Ewcia nie chciała to ja Was ugoszczę

Sebuś a rolady i kluski umiesz?
Ogród pod trzema dębami 23:36, 19 kwi 2015

Do góry
Wiosenne zdjecia obejrzałem i wpadłem w zachwyt

Trawy Madżenka doradziła, a ja mogę od siebie dodać, że kostrzewy w tym miejscu będą lepsze, bo jak je posadzisz w odstępach to w odstępach pozostaną Amazon Mist lub Frosted Curls rosną wielkie i nawet jak wsadzisz trzy sztuki albo pięć, bo po 2-3 latach będzie z tego wielka trawiasta plama
Ogród cioci czyli ciociogród :) 23:27, 19 kwi 2015

Do góry
Super spotkanie, ale wyjazd dostawczakiem po bukszpany jedyny w swoim rodzaju Szalllone jesteście - i focham się, bo dwie kulki mi są potrzebne... A widzę, że miejsce zostało
Hortensjada 23:22, 19 kwi 2015

Do góry
Niskie cięcie hortensji mnie zaciekawiło, ale skoro działa to świetnie Może i ja spróbuję hodować bukietówki w donicach, ogrodowe wytrzymywały ze mną jedynie po kilka miesięcy...
Ogród u stóp klasztoru 23:14, 19 kwi 2015

Do góry
Znowu Ci się koncepcja na przedogródek zmieniła?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:07, 19 kwi 2015

Do góry
Psiamama napisał(a)
Witaj Sebku. Dziś dokończyłam czytanie Twoich wątków bo od niedawna tu jestem. Chłopaku, jakże mi się u Ciebie podoba wszystko. Taki młodziak z pasją ogrodową, zapałem i z taaakim ogrodem? Wiesz dla mnie jesteś zjawiskiem. Naprawdę podziwiam Cię. No sorki ale musiałam Ci to napisać

Aga - serio czytałaś wszystko? Ehhh, dużo czasu chyba masz Mogłaś obejrzeć wizytówkę, wystarczyłoby
Ale tak mi nasłodziłaś, że chyba poziom cukru w organiźmie mi wzrósł Dziękuję i pozdrawiam
U "Zielonej" Ogrodniczki :) 21:44, 19 kwi 2015

Do góry
anna_p_k napisał(a)
skoro i ja się na temat zawijasa wypowiedziałam to i teraz cosik napiszę, sądziłam ze chodzi o to S z przodu a nie o kształt rabat ... Moje S jest z samych tulipanów i rzeczywiscie glupio wygląda ... ale jezeli chodzi o ogród Izy to bardzo mi sie podoba i sama mam w zamyśle coś z niego zaczerpnąć forum, forem rady, radami ale ogrod nasz jest tylko dla nas to my w nim siedzimy i to nam się ma podobać ... Koncepcja przodu zaproponowana przez Daniusie Tobie Iza bardzo mi się podoba i to napisałam ale wiadomo to Ty zawsze stawiasz kropkę nad i

Aniu bo to chodziło o tego esa z przodu
I koniec końców ja robię tak jak zaprojektowała Szefowa, z tym, że posadzę też chyba kosodrzewinę jak zaproponowali Sebek i Wieloszka.
Byłam dzisiaj na targach ogrodniczych przytargałam kilka żurawek... w sumie szału nie było...za to było masakrycznie zimno...
brrrrrrrr
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:12, 19 kwi 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Ciekawi mnie jakie planujesz kompozycje na lato? Idziesz w minimalizm czy będą też surfinie, itd?

A żebym to ja wiedziała.... Bedzie kolorowo. Purpury i blade roze ale chyba pójde w komoszkowanie, bo monotematyczne rózwe surfinie rok temu były bleeee. Mysle o purpurowych trawach z surfiniami. Ale jeszcze nie wiem
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:10, 19 kwi 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Szkoda, że z tulipanami niewypał...Ale przynajmniej cieszą w wazonie - będą pasować do wysokich donic Skoro no nich mowa to masz już lokatora w tej nowej?

Sebek czerwone donice stoja z czarnymi fotelami w grafitowym ogrodzie zimowym
W domu panuje, biel i pomarancz (dywan znów lzostal przekręcony na te strone, znudził mi się grafitowy) zatem tulipany, ktore trochę mi podchodzą pod virdiflora pasuja. Jutro cyknę Ci fotkę

Donica nierozpakowana w garażu czeka.... Musze kupić bonzaja, dopiero wtedy pokaźe
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:10, 19 kwi 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)

Patrz , patrz, bo niedługo zastąpię nasadzenia w donicach i miejsce wysokich zajmą laury wawrzynolistne, ktore juz sie hartują w cieniu. Zamierzam w tym roku na południowym tarasie leżakować.

Ciekawi mnie jakie planujesz kompozycje na lato? Idziesz w minimalizm czy będą też surfinie, itd?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:57, 19 kwi 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)

Sebek Doda potrzebuje dobrego PR'owca , moze sie zalapiesz?

Kto jak kto, ale Ty się na tym najlepiej znasz Ja wybrałem całkiem inny kierunek Ale z PR'em racja, nie ma od lat wokół siebie odpowiednich ludzi... Jednak to moje zdanie i nikt nie musi się z nim zgadzać
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:47, 19 kwi 2015

Do góry

Sebek Doda potrzebuje dobrego PR'owca , moze sie zalapiesz?
Ogród w skali mikro cz.II 20:01, 19 kwi 2015

Do góry
Złamanie w tym wieku to masakra - trzymajcie się dzielnie...

Trawnik rzeczywiście okropnie wygląda - ale będzie cudny
Ogród, a najlepiej piękny ogród - jak się do tego zabrać? 19:58, 19 kwi 2015

Do góry
Van Eijk tez posadziłem, jak będą czerwone to chyba zrobię jak Madzenka

Konwalnik wydaje się ok, a pryzma nie wiem... Musisz sama sprawdzić, jak śmierdzi to znaczy, że gotowe
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 19:56, 19 kwi 2015

Do góry
Szkoda, że z tulipanami niewypał...Ale przynajmniej cieszą w wazonie - będą pasować do wysokich donic Skoro no nich mowa to masz już lokatora w tej nowej?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:51, 19 kwi 2015

Do góry
Milka napisał(a)
Wow, ale foto na pamiatke usta faktycznie baaaardzo podobne

Irenko - usta ten sam chirurg nam robił, polecamy
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies