Aniu nawet nie wiesz z jaką przyjemnością zroniłbym dla Was zdjęcia Ale odległość między mną, a ogrodem to ponad 80 km... W domu pojawię się w piątek i o ile chwasty nie zjadły mi roślin to fotki w weekend się pojawią
Nie wyobrażam sobie mojego ogrodu bez tego elementu - kojący dźwięk wody dobrze na mnie wpływa A czasem nawet siadam na parę sekund na schodach (no dobra, kilkanaście ) by go posłuchać
Trawy Madżenka doradziła, a ja mogę od siebie dodać, że kostrzewy w tym miejscu będą lepsze, bo jak je posadzisz w odstępach to w odstępach pozostaną Amazon Mist lub Frosted Curls rosną wielkie i nawet jak wsadzisz trzy sztuki albo pięć, bo po 2-3 latach będzie z tego wielka trawiasta plama
Super spotkanie, ale wyjazd dostawczakiem po bukszpany jedyny w swoim rodzaju Szalllone jesteście - i focham się, bo dwie kulki mi są potrzebne... A widzę, że miejsce zostało
Niskie cięcie hortensji mnie zaciekawiło, ale skoro działa to świetnie Może i ja spróbuję hodować bukietówki w donicach, ogrodowe wytrzymywały ze mną jedynie po kilka miesięcy...
Aga - serio czytałaś wszystko? Ehhh, dużo czasu chyba masz Mogłaś obejrzeć wizytówkę, wystarczyłoby
Ale tak mi nasłodziłaś, że chyba poziom cukru w organiźmie mi wzrósł Dziękuję i pozdrawiam
Aniu bo to chodziło o tego esa z przodu
I koniec końców ja robię tak jak zaprojektowała Szefowa, z tym, że posadzę też chyba kosodrzewinę jak zaproponowali Sebek i Wieloszka.
Byłam dzisiaj na targach ogrodniczych przytargałam kilka żurawek... w sumie szału nie było...za to było masakrycznie zimno...
brrrrrrrr
A żebym to ja wiedziała.... Bedzie kolorowo. Purpury i blade roze ale chyba pójde w komoszkowanie, bo monotematyczne rózwe surfinie rok temu były bleeee. Mysle o purpurowych trawach z surfiniami. Ale jeszcze nie wiem
Sebek czerwone donice stoja z czarnymi fotelami w grafitowym ogrodzie zimowym
W domu panuje, biel i pomarancz (dywan znów lzostal przekręcony na te strone, znudził mi się grafitowy) zatem tulipany, ktore trochę mi podchodzą pod virdiflora pasuja. Jutro cyknę Ci fotkę
Donica nierozpakowana w garażu czeka.... Musze kupić bonzaja, dopiero wtedy pokaźe
Kto jak kto, ale Ty się na tym najlepiej znasz Ja wybrałem całkiem inny kierunek Ale z PR'em racja, nie ma od lat wokół siebie odpowiednich ludzi... Jednak to moje zdanie i nikt nie musi się z nim zgadzać
Szkoda, że z tulipanami niewypał...Ale przynajmniej cieszą w wazonie - będą pasować do wysokich donic Skoro no nich mowa to masz już lokatora w tej nowej?