Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 19:00, 19 kwi 2015

danuta_szwajcer napisał(a)
Zdolna jesteś Sliczne te lalki Pozdrawiam cieplutko bo zimnica okropna a tu już prawie koniec kwietnia...brrr

Cieszę się Danusiu że i Tobie się moje Tildy podobają zabawa z nimi na całego...
U mnie tez zimnica , niestety a ja stworzenie ciepłolubne wczoraj byłam u koleżanki na imprezie urodzinowej..w pizzeri z otwartym i opalanym drewnem piecem..było nas 8 Kobit...wszystkim pot leciał po plecach, porozbieraly wszystko co tylko możliwe...a ja w sweterku...byłam w siódmym niebie w idealnej temperaturze a wszyscy się dziwują czemu ja ciągle do tego Egiptu
Juzia 19:10, 19 kwi 2015

gierczusia napisał(a)

Juzinko jeśli nie masz mozgi a kcesz , to wiesz co masz zrobić , prawda ?? napisać.że kcesz .. Z tą runianką to ja naprawdę nic nie rozumię.. Przed domem mi cholera rosnąć nie chce,a za..szalllleje..rozsadzam ją maniakalnie , wcale nie dbam..a ona i tak śliczna taka to ma farta

No nie wiem do końca co mam...może to mozga jednak?

Moja runianka coraz brzydsza
gierczusia 19:12, 19 kwi 2015

Bardzo mi zal ,ze czasem nie docieram do Was..ale tak jakoś się szpetnie ułożyło babcię jakiś chłop rąbnął drzwiami wahadłowymi ,że upadła na schody 85 lat ,żeby nie było...złamanie kości gdzieś tam w biodrze..nazwa złamania taka ,że nawet powtórzyć nie potrafię ..po szpitalu teraz leży w domu , odrutowana a jej osobisty chłop (dziadek lat 90) właśnie wylądował w szpitalu z powodu problemów z wątrobą.. więc wybaczcie mi...ale oni są teraz najważniejsi

A ja dziś wreszcie dotrwałam się trochę do ogrodu...

Po wertykulacji trawnik wygląda jaki przeszło po nim stado bizonów

A po piaskowaniu ...jeszcze gorzej

Ale zeolit to sprawdzony sprzymierzeniec w walce z gliną i zbitym trawnikiem... Do tego biohumus wiem ,źe za 2 tyg trawnik będzie wyglądał jak nowy

gierczusia 19:22, 19 kwi 2015

Juzia napisał(a)

No nie wiem do końca co mam...może to mozga jednak?

Moja runianka coraz brzydsza

Noooo , ja nie wiem co Ty tam masz a runiankę moze po prostu przesadź w inne miejsce i wtedy ona po prostu ruszy..bo w sumie po co ona ma się tam męczyć i na dodatek Ciebie wkurzać
Juzia 19:33, 19 kwi 2015

gierczusia napisał(a)

Noooo , ja nie wiem co Ty tam masz a runiankę moze po prostu przesadź w inne miejsce i wtedy ona po prostu ruszy..bo w sumie po co ona ma się tam męczyć i na dodatek Ciebie wkurzać

A może spróbuję w to miejsce posadzić zieloną runiankę ? Zobaczę czy to wina miejsca czy odmiany

Jak chybamozga podrośnie to zrobię jej fotkę i mi napiszesz czy to to
Milka 19:36, 19 kwi 2015

Oj biedni dziadkowie, jednak starosc się nie udala....
atrawnik zaraz bedzie cacy
Mala_Mi 19:49, 19 kwi 2015

Doczytałąm... babci i dziadka szkoda, a koszuli eMusia nie bo byłą stara, a Lola jest jak nowa
siakowa 19:52, 19 kwi 2015

Bardzo szkoda
Ela a to piaskowanie to tym zeolitem czy na piasek ten zeolit a na to biohumus od razu ?
BusyBee 19:57, 19 kwi 2015

Elu trawniczek pierwsza klasa
Poza tym pierwsze widzę taki zeolit taaaaka ze mnie ogrodniczka U mnie przydałby się na pewno, bo właśnie mam taki zbity trawnik na glinie....
Sebek 20:01, 19 kwi 2015

Złamanie w tym wieku to masakra - trzymajcie się dzielnie...

Trawnik rzeczywiście okropnie wygląda - ale będzie cudny