Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 23:07, 19 kwi 2015

Psiamama napisał(a)
Witaj Sebku. Dziś dokończyłam czytanie Twoich wątków bo od niedawna tu jestem. Chłopaku, jakże mi się u Ciebie podoba wszystko. Taki młodziak z pasją ogrodową, zapałem i z taaakim ogrodem? Wiesz dla mnie jesteś zjawiskiem. Naprawdę podziwiam Cię. No sorki ale musiałam Ci to napisać

Aga - serio czytałaś wszystko? Ehhh, dużo czasu chyba masz Mogłaś obejrzeć wizytówkę, wystarczyłoby
Ale tak mi nasłodziłaś, że chyba poziom cukru w organiźmie mi wzrósł Dziękuję i pozdrawiam
Psiamama 00:11, 20 kwi 2015

A chora byłam to se poczytałam No ploty pomijałam Wizytówka to tylko efekt a mnie trzeba wiedzieć jak go osiągnąć. Takie ciurkadełko jak Twoje mi się marzy
ZielonaAnia75 12:27, 20 kwi 2015

Jak ,,światowo" zrobiło się, Doda, Sebek... tylko aktualnych zdjęć ogrodu nie ma
Sebek 14:32, 20 kwi 2015

Psiamama napisał(a)
A chora byłam to se poczytałam No ploty pomijałam Wizytówka to tylko efekt a mnie trzeba wiedzieć jak go osiągnąć. Takie ciurkadełko jak Twoje mi się marzy

Nie wyobrażam sobie mojego ogrodu bez tego elementu - kojący dźwięk wody dobrze na mnie wpływa A czasem nawet siadam na parę sekund na schodach (no dobra, kilkanaście ) by go posłuchać
Sebek 14:36, 20 kwi 2015

ZielonaAnia75 napisał(a)
Jak ,,światowo" zrobiło się, Doda, Sebek... tylko aktualnych zdjęć ogrodu nie ma

Aniu nawet nie wiesz z jaką przyjemnością zroniłbym dla Was zdjęcia Ale odległość między mną, a ogrodem to ponad 80 km... W domu pojawię się w piątek i o ile chwasty nie zjadły mi roślin to fotki w weekend się pojawią
malgorzata_s... 14:57, 20 kwi 2015

Sebuś Pola kupowała gdzieś po 28 zł. Napisz do niej to ci powie gdzie
,,Ogrodniczka i jej mały ogródeczek. U mnie są ale droższe. Luki kiedyś niedługo pojedzie to może dwie by ci zabrał
Sebek 15:03, 20 kwi 2015

Gosiu, to no lecę do Poli Ja tak szczerze jeszcze do końca nie wiem co chcę w tych donicach, ale kule od lat mi się marzą
kasia 15:13, 20 kwi 2015

Mira napisał(a)

Czy to tymi nożycami tniesz wszystkie formy? Kulki też? Chyba nie są duże a jak z wagą?Ciężkie są?

Sebastianie, jestem pod wrażeniem. Naprawdę piękny ogród stworzyłeś z kul i traw. Może zaglądniesz do mnie potrzebuję rady.
malgorzata_s... 15:18, 20 kwi 2015

Szukałam fotki z ustami ale nie znalazłam
Lukasz2013 15:31, 20 kwi 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Szukałam fotki z ustami ale nie znalazłam

Czyżby skasował fajna była.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies