Danusiu, świetnie wyglądacie.
Z przyjemnoscia obejrzalam wszystkie zdjecia.
Z ciekawością obejrzę odcinek Mai.Oczywiscie dasz znać, kiedy to będzie w TV.
Pozdrawiam
Witam,
Chciałem zapytać czy muszę przykrywać rurę 20-30cm warstwą ziemi? Zastanawiam się czy ma to jakieś uzasadnienie techniczne czy chodzi o to by rury nie przerwać wertykulatorem itp.?
Na zdjęciach widzę, że wykop jest całkiem spory a mi chodzi o to czy mógłbym przy ogrodzeniu wypłycić taki wykop a raczej przesypać rurę korą?
Tez to u siebie zauważyłam.
A ta Jeżówka Big Kahuna piękna.Kusisz ją, oj kusisz.I zuj mi w głowie siedzi, jak ja w tym roku zobaczyłam u ciebie.Jest śliczna.
Ile tam jej sztuk masz ?
Dobrego świecowania dzisiejszego
Bardzo Ci dziękuję. Moja jest o metr niższa niż rok temu ale ma bardzo grube łodygi. Podlewam codziennie ok 80 litrów. Co drugi dzień nawóz owczy rozcieńczony
Renatko droga, bardzo mi miło, że mogłam wczoraj odwiedzić Twój osiedlowy ogródek.
Takiego ogródka w środku miejskiej dżungli - i to dosłownie - bo w środku Poznańskiego blokowiska - to ja jeszcze nigdy nie widziałam!
A te wszystkie Panie, co mają ogródki wokół Ciebie, to mogą się schować, czytać pod kołdrą Ogrodowisko i się uczyć! Bo to wstyd mieć takie byle co przy Twoim ogrodzie!
Zostawiam Ci na pamiątkę wszystkie zdjęcia, jakie wczoraj zrobiłam.
Urzekło mnie totalnie! Od dziś przerzucam się na sadzenie ziół gdzie popadnie!
Zawsze staram się, aby w moim ogrodzie coś o każdej porze roku kwitło.
Moze ma sucho twoja budleja? A może młoda ?
Nie przeszkadza mi na razie wykopywanie i przechowywanie dali.Dziękuję w ich imieniu i ogrodu
Wczoraj w ramach podróży tetrisowych miałam przyjemność gościć w ogródku Renaty Kokeszki.
Jestem pod wielkim wrażeniem, jak pomiędzy blokowiskami można stworzyć piękny i bardzo nowoczesny ogrodowiskowy ogródek.
Żadne zdjęcia nie oddają rzeczywistości, bo Renia ma niesamowity dar łączenia różnorodnych roślin. Drzewa, igleki, byliny, berberysy, bukszpany i niezliczona ilość różnorakich ziół, które idealnie dopełniają kompozycji.
Wrzucam tu klika widoczków na zachętę, po resztę zapraszam do Kokesz
Ogród bajkowy pełen koloru i harmonii Raj po prostu
Danusi zdradź proszę gdzie można takie cudne ze zdjęcia powyżej ozdoby zakupić.
Szczupłej figury zazdroszczę, trudno było? jak to zrobiłaś?
pozdrawiam
To kwiatuszki Rutewki Delavaya.Pierwszy raz mi w tym roku kwitnie.
I jestem jej kwitnieniem bardzo zadowolona.
One w rzeczywistości są lekko fioletowe.Takie liliowe.