No teraz to ja już wszystko rozumiem
A umiałabyś Haniu określić czy da się po jakichś parametrach urzadzenia rozpoznać czy będzie sobie radziło z szatkowaniem takich zasuszonych traw?
Jednym słowem na co zwrócić uwagę przy wyborze rozdrabniarki?
Pewnie że można wrzucac, ja bym to już dawno robiła gdybym miała czym rozdrobnić, bo takie w całości nie dość że by mi się w kompostowniku nie pomiescily, to zanim się rozłoza to wieki całe mina
Takiego ładnego weekendu żal by było nie wykorzystać
To prawda każda pomoc cieszy, jak robotę rozłoży się na 3 osoby to efekty szybko widać, szczególnie gdy czasu jest jak na lekarstwo.
Przeczytałam relację z 2017, mimo strat na początku roku, lato już było piękne w ogrodzie.
Oby teraz omijaly Cię te ogrodowe (I nie tylko) przeciwności losu.
Ubiegłą wiosnę miałam podobną z tym malowaniem desek na warzywnik
Przychodzę Haniu do Ciebie, przeczytałam ostatnie strony I stwierdzam, że koniecznie muszę u Ciebie regularnie bywać - tyle mądrości o pielęgnacji I nawożeniu ogrodu.
Dziękuję za odzew - cieszy mnie Twój wpis, bo znaczy, że się da.
Z tym ściolkowaniem truskawek bardzo fajny pomysł, często się do tego słomy używa, ale taka miskantowa krajanka może nawet lepsza jest.
Jak palić nie można, a na ilość odpadow bio jest ograniczenie do 2 worków miesięcznie to jest kłopot- ja na szczęście jestem dogadana z sąsiadka, która bio nie ma jeszcze I oddaje zawsze moje 2 worki jako swoje I na razie jakoś sobie radzimy
Załatwione te dorodne sadzonki to ile ok. cm i rozumiem że doniczka? Jak będziesz, to zgarnij namiar. Zacznę od ogrodzenia żeby potem nie ruszać już jak zasadzę.