Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Ogród w Tarnowie 22:33, 07 sie 2019

Do góry

Ogród z rzeźbą 22:33, 07 sie 2019

Do góry
Helen napisał(a)
Uwielbiam zdjęcia i Twój ogród. Zaglądam i zaglądam i zaczął mi się podobać żółty kolor

Żółty? Ha, ha

No to jeszcze raz, nacykałam im trochę fotek

Dwa ogrody 22:32, 07 sie 2019

Do góry
Margarete napisał(a)

Kolekcja Narodowa !!!
Ale ich masz...fiu, fiu ...
Miałam za twoim przykładem też u siebie nieużywane donice tak samo zagospodarować i nie zrobiłam tego. Dobrze że przypominasz mi o tym tymi fotkami .
Ogród cudny. Romantyczne detale, meble, podstawy pod rośliny i ścieżki dopełniają całości.
Nie widać zmęczenia upałem i suszą u ciebie.
Cudnie masz.

A u nas dziś po południu nareszcie pada, nie kropi tak jak ostatnio ale tak sobie regularnie pada. Radość wielka!
A u was jak ?

Ooo, ależ się zagalopowałaś Ja ciągle widzę braki
Donice wykorzystaj, a deszcz... szkoda mówić, do dziś ani kropli, dopiero wieczorem przeszła burza i polało solidnie. Może ogród odżyje, bo miesiąc deszczu nie widział. A ja wreszcie odetchnę od podlewania.

Skąpana w słońcu 22:32, 07 sie 2019

Do góry
Ewa777 napisał(a)
Jeżówki, jeżówki, morze jeżówek Ślicznie
A jakie Ty masz lilie!

Faktycznie jeżówek jest u mnie dość sporo. Dzisiaj dosadziłam koleje Z liliami gorzej, słabo u mnie rosną.

Moja bajka 22:29, 07 sie 2019

Do góry
Katkak napisał(a)
Sylwua pokazuje nowego pieska, Danusia nowego kotka, a my mamy nową świnkę mirską. Iga jak ją zobaczyła w poniedziałek to już było pozamiatane, dziś mus było po nią iść. Iga nazwała ją Oliwia. Kasia, słyszysz to?. Pokaż Oli jaką ma imienniczkę. Nasz Maksiu blisko rok temu odszedł do krainy wiecznych łowów, więc pomyślałam, że właściwie czemu nie. Świnki morskie są fajne.

Ale słodka
Iga ma dobry gust
Jak nasza Inka zdechła ze starości to łapałam się na tym, ze z nacią z marchewki lece do łazienki śwince dać, prawie pół roku mnie trzymało, nawet myslałam czy by nowej nie wziąć, ale potem zaczęłam się przyzwyczajac, teraz Młodszy męczy o papugę, ale nie wiem jeszcze na czym stanie
Ogród z rzeźbą 22:26, 07 sie 2019

Do góry
April napisał(a)

Aniu, przykro mi bardzo. Ogrodem się nie przejmuj, poradzi sobie, masz inne priorytety. Ogrodowi czasem takie "zostawienie i nie wtrącanie się" też dobrze robi. Vide ogród Izy. Trzymam kciuki.

Cmok!

Ogród w Tarnowie 22:25, 07 sie 2019

Do góry
Hortensje teraz dominują w ogrodzie.

Ogród złudzeń i niespodzianek cz.II 22:24, 07 sie 2019

Do góry
kasiek napisał(a)

Cudne ujęcie, zakupu fajne, dzielżan sliczny
Ogród z rzeźbą 22:23, 07 sie 2019

Do góry
Kasia_CS napisał(a)

Wstaw zdjęcie z rutewką w gąszczu miliona innych, a
właśnie to zacytuję

Co mojej robię źle, że praktycznie nie kwitnie wszyscy mają obłędne kwiatostany, a moja marna aż żal patrzeć rok temu kwitła, a teraz zonk.

Dobrze, że już wróciłaś z solidną porcją genialnych fot fajnie będzie z nową ścieżką, a jeszcze jak dodatkowa rabata
dzięki temu powstanie, to już w ogóle bajka

Kasiu, no nie wiem co robisz źle. Na pocieszenie Ci powiem, że moja też d..y nie urywa. Mam tam trzy sadzonki, powinna być burza białych chmurek a jest, no... powiedzmy, że nader skromnie.
Troszkę bardziej rozwinięta

Dwa ogrody 22:22, 07 sie 2019

Do góry
Gosiek33 napisał(a)
Rutewki w rabatach - wyglądają tak zjawiskowo w Twoim ogrodzie. Jeszcze trochę pracy mam by podobny efekt uzyskać. Znakomite różane podpory

A te rozchodniki... i w lejkach

Pergole dziękują A ja czytałam o innej rutewce, muszę się Ciebie dopytać

to samo miejsce

Nowa działka, nowy ogród, nowy dom, nowe życie :) 22:20, 07 sie 2019

Do góry
Świeże obrazki z dzisiaj

Pokój młodej z zewnątrz:

Moja sypialnia od środka. Okno 2.3 m jest wielkie!

Powyżej wejście do domu. Poniżej widok całości z zewnątrz.
Czubajkowy Ogród 22:19, 07 sie 2019

Do góry
Internet strajkuje od kilku dni więc nie mam jak zdjęć wrzucić. Przesyłam tylko pozdrowienia z ganku. Tak wyglądał 3 lata temu, gdy powstał Aj, co to była za radość. ☺

Moja działka na Dębowym Lesie 22:18, 07 sie 2019

Do góry
gogo napisał(a)
Zdjęcie Fiony w trawach cudne
Koty wiedzą co dobre
Dzięki za zdjęcia moich ulubionych roślin, czyli koleusów, traw i rojników, miód dla moich oczu
I na dodatek wśród kamieni

Dziękuję. bardzo
No tak może i koty wiedza, co dobre.Trawki widzę Fiona lubi.Ale kocimiętki nie.
Koleusy i ja lubię.Z trawkami to ja zaczynam.
Rojników troszeńkę ma.ale kamei ni to duuzo

U mnie dziś 2 razy była burza i solidnie popadało.Rano i wieczorem.
ciesze eis, bo wszystko zostało solidnie podlane.
a dzien sloneczny, parny, gorący..
Ogród z rzeźbą 22:18, 07 sie 2019

Do góry
Brzozowadziewczyna napisał(a)
Cześć Anulko! No wróciłaś z przytupem Ale fotki! Cudo. Powzdychałam sobie do hostowej, hakonki poobserwowałam, bo zwykłej macry nie mogę znaleźć, to może by tą greenhills? Ścieżka cudo. Już Ci jej zazdroszczę! No podziwiam, że Ci się chce! Ściskam!!!

A wiesz, że ta ścieżka powstaje dzięki... kretowi. Tak ta cholera zryła wzdłuż murku po prawie całej długości zasypując opaskę z kamyków, tak mnie wnerwił, że nawet mi się tego wiosną sprzątać i czyścić nie chciało. Ścieżka była planowana, ale do zrobienia kiedyś. No, ale skoro gość tak nas urządził, to już poszłam za ciosem. Teraz pewnie będzie rył i zasypywał ścieżkę od strony rabaty.
Greenhills polecam. Ładnie rośnie. Fakt, że nałożyłam tam dobroci.

Skąpana w słońcu 22:17, 07 sie 2019

Do góry
Ivvvona napisał(a)
Ewo, dziękuję za odwiedziny, ale to samo mogę napisać o Twoim ogrodzie, który przecież młodziutki jest a tak pięknie już wygląda. Jeżówki cudne, zresztą inne roślinki też. Pozdrawiam

Iwonko, bardzo dziękuję. Faktycznie troszkę zmężniały te moje roślinki

Eglantyne, jej kwiaty bardzo mi się podobają

Ghita Renaissance

Chantal Merieux

Dwa ogrody 22:16, 07 sie 2019

Do góry
Urszulla napisał(a)
Jak to są róże bez szaleństw to ja zamknę wątek

Ula, róże nadal kwitną pojedynczymi kiściami to tu, to tam, ale to nie to samo co w czerwcu
dla Ciebie z wiosenno/jesiennej rabatki, kolor teraz dają tylko hosty, dobrze, że kosmos czekoladowy posadziłam

Skąpana w słońcu 22:10, 07 sie 2019

Do góry
sarenka napisał(a)

Te mi się szkoda było ptaka. Jednak postanowiliśmy, że zamiast kupować kilkanaście sztuk firanek to taniej wyjdzie kupić siatkę i rozłożyć jak na stelażu tak żeby dzieci mogły tam wchodzić.

A może ktoś ze znajomych ma stare firany

róże powtarzają kwitnienie

Paul Bocuse (Maspaujeu)

Haritage

Ogród z rzeźbą 22:10, 07 sie 2019

Do góry
anpi napisał(a)
Anabelki pięknie się kłaniają nowiuśkiej eleganckiej ścieżce Cudne tawułki, trawy i fajniutkie połączenia roślin!Fotki jak zwykle wyjątkowe

Aniu, dziękuję za tyle pochwał. Miło bardzo

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies