Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "polinka"

Minimalizm z odrobiną romantyczności 10:26, 20 maj 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Aby trafić na dobrego majstra to trzeba mieć szczęście, mój M. budowlaniec to wiem co mówię
A nad jakimi trawkami się zastanawiasz?
Ja też w pracy

Kupłam Frosted Curls, niby są ok, ale coś mi nie pasuje w tej całej kompozycji...
Kępki traw sa małe i śmiesznie to wygląda

Kupiłam też na próbę Ice Dance, średnio mi się podoba, no ale jest jeszcze w opłakanej formie...

I mam jeszcze inne, których nazwy nie znam i chyba tych będę szukać, bo najbardziej mi pasują (z biało-kremowym paskiem po środku i listki węższe od Ice Dance)

Wczoraj kombinowałam z żółtymi trawami, przykładając żurawki lime...i to nie to! za pstrokato jak dla mnie! ewentualnie jakiś jany zielony, ale nie żółty!

Postaram się wrzucić wieczorem fotki jakieś
Minimalizm z odrobiną romantyczności 10:13, 20 maj 2014

Do góry
Aby trafić na dobrego majstra to trzeba mieć szczęście, mój M. budowlaniec to wiem co mówię
A nad jakimi trawkami się zastanawiasz?
Ja też w pracy
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 10:10, 20 maj 2014

Do góry
aga_szsz napisał(a)
Wpadłam, bo mnie dawno tu nie było

widzę, że problem trawkowy, podobnie, jak u mnie

Nie doradzę, niestety...sama nie wiem...

O cześć Aga Dawno Cię nie było Problem trawkowy już rozwiązany, będzie Ice Dance
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 10:09, 20 maj 2014

Do góry
asiach napisał(a)
Pozdrowienia zostawiam życząc miłego dnia

Asiu odpozdrawiam i słonecznego wtorku
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 10:09, 20 maj 2014

Do góry
Irenko odpoczywasz?
Ogródeczek jagody99 10:08, 20 maj 2014

Do góry
Jagoda czy Ty już w Polsce jesteś?
Ogród do kwadratu 08:01, 20 maj 2014

Do góry
Czosnki eleganckie, każda rabata z nimi zachwyca To teraz tylko czekać na pokaz różanki
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 07:02, 20 maj 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Polinko ice dane świetnie wyglądają z bukszpanami, jesli to jest sloneczna rabata to oprócz pasków będą miały złocisty odcień, jeśli cień to po prostu zieleń z bialym paskiem. Ale one się bardzo szybko rozrastają, co z jednej strony jest wadą, bo przestaje rabata być taka uporządkowana a z drugie strony zaletą, bo sobie możesz je rozmnożyć
Ąle dla większego kontrastu poleciłabym carex amazon mist, mimo że nie są zimozielone to zimą wyglądają równiez pięknie, wiosną ich nie ścinasz na lyso lecz troszkę przycinasz i czeszesz. Pomyśl. Aha i nie są tak ekspansywne i latwiejsze do dzielenia (???)

Muszę poszukać tych amazon bo nie kojarzę Rabata słoneczna. Dzięki, że napisałaś o szybkim rozrastaniu ice dance bo to dla mnie akurat wielka zaleta
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 06:58, 20 maj 2014

Do góry
Kindzia napisał(a)
Ja nie wiem, czy za tymi kulaskami coś jeszcze Ci się zmieści...limki duże rosną, wypełnią Ci tam miejsce. Tylko trochę poczekać musisz. Tnij je na wiosnę wyżej trochę. Ładnie tam masz. Jeszcze jak trawki posadzisz...cud, miód i orzeszki!

P.S. Nie mam zdobniczki

Kasiu dobrze, że zdobniczka do Ciebie nie dotarła ja już trzy razy pryskałam i nie mogę się jej pozbyć...
A hortki specjalnie tak nisko tnę aby były niskie krzaczki, z tyłu jest proso i mam być widoczne. Ogólnie to nowa rabata i zobaczę jak to wszystko będzie konweniować
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 06:56, 20 maj 2014

Do góry
dominika_rew napisał(a)
tak myślałam, że się spodoba, bo podobne gusta mamy, takie Ogrodowiskowe jednak..

Podoba się bardzo i dobrze Pani myśli
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 22:31, 19 maj 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Szałwie mamy na tym samym poziomie rozwoju, moje też lada dzień zaczną kwitnąć Dużo u Ciebie kwitnących a tym samym pięknie kolorowo masz Małgosiu.
Pozdrawiam

Dzieki za niłe słowa
Cieszę sie tym ogrodem jak dziecko, każdy nowy kwiatek sprawia mi radochę, naprawde............nie mysałm że to tak będzie na mnie działać.
Ogród cichy i przytulny 22:26, 19 maj 2014

Do góry
polinka napisał(a)
O Twoim ogrodzie można powiedzieć, że już pełnoletność osiągnął Jest taki dojrzały, zachwycający i jak dla mnie tajemniczy. Idziesz w prawo,w lewo i nie wiesz co Cię czeka dalej Uwielbiam takie ogrody z niespodziankami.
Pozdrawiam Asiu

Dziękuję
O to tak jak ja pełnoletność już osiągnęłam Sory taki humor wieczorową porą
Też mnie się żarty trzymają.
A tak na poważnie to jest on dojrzały, ma swoje lata i dzięki temu taki tajemniczy
Pozdrawiam cieplutko
Ogród z łezką 16:48, 19 maj 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Kasiu jak tam buczek? Zdobniczki nie masz? U mnie powoli otwierają się kolejne liście

Polinko nie mam!!! Tfuuuu...oglądałam tego jednego z liśćmi i zdrowy. Drugi jeszcze w powijakach.
Na razie było mało robali...trochę mszyc na różach, trochę liszek na agreście, ze dwie poskrzypki znalazłam...jak bym chciała żeby tych robali tylko tyle w tym roku było...
Ogród niby nowoczesny ale... 15:52, 19 maj 2014

Do góry
polinka napisał(a)

Pergola będzie zadaszona...kiedyś...w przyszłym roku najszybciej.
Spadek będzie w stronę tuj...na tę ścianę bęz gabionów.
Ogród Sylwii od początku cz.II 15:51, 19 maj 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Wstyd mi strasznie, że tyle czasu już na forum jestem a jeszcze nie witałam się u Ciebie. Czytałam od czasu do czasu ale przyznaje, że na bieżąco nie byłam. Od dzisiaj obiecuję poprawę i nadrobię choć pismo obrazkowe w Twoim inspirującym ogrodzie
Pozdrawiam

Wybaczam tylko mnie nie nie zawiedź - żarcik oczywiście ..... Zapraszam do obrazków , zdecydowanie szybciej a w razie ogrodniczych wątpliwości zachęcam do czytania
Ogród niby nowoczesny ale... 15:44, 19 maj 2014

Do góry
Syla napisał(a)

Madziu pergolę będziesz miała zadaszoną? Jeśli tak to spadek masz do przodu czy do tyłu?
Gabiony rewelacyjne, piękny naturalny element w ogrodzie.
Ogród Sylwii od początku cz.II 15:39, 19 maj 2014

Do góry
Wstyd mi strasznie, że tyle czasu już na forum jestem a jeszcze nie witałam się u Ciebie. Czytałam od czasu do czasu ale przyznaje, że na bieżąco nie byłam. Od dzisiaj obiecuję poprawę i nadrobię choć pismo obrazkowe w Twoim inspirującym ogrodzie
Pozdrawiam
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 15:27, 19 maj 2014

Do góry
Szałwie mamy na tym samym poziomie rozwoju, moje też lada dzień zaczną kwitnąć Dużo u Ciebie kwitnących a tym samym pięknie kolorowo masz Małgosiu.
Pozdrawiam
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 15:21, 19 maj 2014

Do góry
Dominika proszę nie usuwaj zdjęcia Ja wzrokowiec i teraz jestem na 1000 % pewna, że to będzie dobre połączenie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies