Zabrałam się za zagospodarowanie części gospodarczej. Na razie nie ma co pokazywać bo bajzlownik konkretny ale pochwalę się grabami, które mają utworzyć żywopłot
Niestety pokazanie w dalszej perspektywie jest nie możliwe ze względów estetycznych
Dziękuję Ci Polinko Zobaczę w piątek czy tam faktycznie coś siedzi i jeżeli tak, to spróbuję Confidorem. Na różane mszyce jest bardzo skuteczny, to może na buczkowe też.
Zaraz sobie wygooglam to Pro Agro.
Kasiu Mospilan i Confidor naprzemiennie co 7 dni. Danusia poleca użyć Substrala ''Długo działa owadobójczy Pro Agro 100" ( to taka długa, dziwna nazwa) i tym środkiem podlać i opryskać.
Ja wczoraj opryskałam Mospilanem a w nocy deszcz Muszę poszukać tego Substrala bo podobno najskuteczniejszy.
Nooo, o tym robalu to ja pierwsze słyszę. Muszę się doedukować. Pierwsze robale na bukach...
Agrest mi coś zaczynało zżerać, co to za lichy...nie mam pojęcia. To dziadostwo co roku mam. I co roku się zastanawiam czym w zeszłym pryskałam, że skuteczne było. Zamiast sobie zapisać! W tym pryskałam Karate i w niedzielę już ich nie było.