Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

Mirella 21:36, 19 maj 2014

Asia mam małe pytanko u mnie możesz wpaść na chwilę? dzękuję
asiach 21:45, 19 maj 2014

Mirella napisał(a)
Asia mam małe pytanko u mnie możesz wpaść na chwilę? dzękuję

Już wpadam Tylko czy podołam
asiach 22:17, 19 maj 2014

Kasiek napisał(a)
Jak dla mnie to mozesz jeszcze troche na tej drabinie posiedziec Fotki ogrodu swietne

Dziękuję
Na tą drabinę wchodzę w ostateczności jak nie mam wyjścia. I jak juz tam byłam pomyślałam, że jeszcze takiego ujęcia nie mama. Ale za długo tam nie posiedzę do domu pora
Pozdrawiam serdecznie
P.s. Dziisja z miksturą latałam Jest tego chyba coraz mniej
asiach 22:26, 19 maj 2014

polinka napisał(a)
O Twoim ogrodzie można powiedzieć, że już pełnoletność osiągnął Jest taki dojrzały, zachwycający i jak dla mnie tajemniczy. Idziesz w prawo,w lewo i nie wiesz co Cię czeka dalej Uwielbiam takie ogrody z niespodziankami.
Pozdrawiam Asiu

Dziękuję
O to tak jak ja pełnoletność już osiągnęłam Sory taki humor wieczorową porą
Też mnie się żarty trzymają.
A tak na poważnie to jest on dojrzały, ma swoje lata i dzięki temu taki tajemniczy
Pozdrawiam cieplutko
asiach 22:29, 19 maj 2014

Anita1978 napisał(a)
Poczytałam, pooglądałam! Z sąsiadami palącymi śmieci nieciekawa sprawa! Ja takich przygód nie mam, ale za to raz na jakiś czas aromat gnojówki z pola
Pozdrówka zostawiam

Anitko chętnie bym się z Tobą zamieniła oddam moich sąsiadów w wezmę pola z obornikiem - chociaż zdrowszy zapach. Może nie jest przyjemny ale zdrowszy
Pozdrawiam i zapraszam
asiach 22:36, 19 maj 2014

Jag_58 napisał(a)

Asiu obwódka z bukszpanu w kształcie serca może tak chciałaś ,a może nie ,ale tak Ci fajnie wyszło
Asiu ogród z tej wysokości ma trzeci wymiar
Asiu dzisiaj jak sie zakłada ogrody to tak jak mówisz szkółek pełno i asortyment duży ,a jak my zakładaliśmy to faktycznie zdobywaliśmy roślinki ,ja tez najczęściej kupowałam gdzieś po drodze jadąc do rodziny czy wczasy ,oleandra przywiozłam z Francji w bagażniku hahah a teraz jak nie ma w szkółce to można kupić w internecie , takie to dobre czasy

Jagódko wysokość swoje robi a ja mam lęk wysokości dlatego starała się wyciąć zbędne rzeczy i schodzić na ziemię tam gdzie puki co moje miejsce jest. Zabardzo nie przyglądała się tym widokom. Ale rzeczywiście tak jakoś wyszło na zdjęciu
Jak pokazałam dzisiaj mężowi tylko stwierdził "Asiu tak jest bo ogród robiłaś z sercem". Przyznam było to miłe
A tak naprawdę to takie ujęcie ale fajne
Pozdrawiam serdecznie
asiach 22:39, 19 maj 2014

Mirella napisał(a)

Asiu dzisiaj jak sie zakłada ogrody to tak jak mówisz szkółek pełno i asortyment duży ,a jak my zakładaliśmy to faktycznie zdobywaliśmy roślinki ,ja tez najczęściej kupowałam gdzieś po drodze jadąc do rodziny czy wczasy ,oleandra przywiozłam z Francji w bagażniku hahah a teraz jak nie ma w szkółce to można kupić w internecie , takie to dobre czasy

Ja bukszpany z gałązek mam z Francji ukorzeniłam i są, inne niż te u nas dostępne,duże listki, takie czasy były

Samo życie - tak być powinno - z dnia na dzień coraz lepiej
Przynajmnie jest co wspominać !
asiach 22:43, 19 maj 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Asiu cudowny spacerek u ciebie odbyłam Domki zasiedlone co mnie nie dziwiHosty tak żółtej jeszcze nie widzialam Pozdrawiam słonecznie wreszcie

Dziękuję
Gosi ta funkja wygląda świetliści jest piękna i mam cichą nadzieję, że ślimaki jej nie będą lubiły. Bo chyba do mnie przychodzą wszystkie z całej okolicy
Pozdrawiam serdecznie
asiach 22:45, 19 maj 2014

reni napisał(a)
A ja się witam...Asiu pięknie i te brzozy ech...[/quote
Dziękuję , u Ciebie również - wczoraj była i widziała - aparat pierwsza klasa.
Pozdrawiam
Mirella 14:17, 20 maj 2014

Asia przyszłam z radosnym uśmiechem do Ciebie, dziękuję bardzo mi pomogłaś.