Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Donia72 13:46, 18 maj 2014

To na irysach też jest mszyca? Muszę swoje oblukać
Pięknie jest u Ciebie, feeria kolorów
Zielona 14:46, 18 maj 2014

Ciociu Kochana... Ty wiesz...
popcorn 09:31, 19 maj 2014

Margarete napisał(a)

Ok, ok Karolinko, jak bedziesz miała czas to wykopiesz, na spokojnie, ja też ciągle gdzies pędzę.....

Małgoś, wykopałam wczoraj, dzisiaj przywiozę Buziaki na dobry dzień!
popcorn 09:32, 19 maj 2014

Małgoś, pięknie, kolorowo, pachnąco u Ciebie! I jaka soczysta zieleń!
Margarete 09:47, 19 maj 2014

popcarol napisał(a)
Małgoś, pięknie, kolorowo, pachnąco u Ciebie! I jaka soczysta zieleń!

Dzieki Karola za dobre słowo Teraz dopiero w drugim sezonie od posadzenia mój ogród zaczyna nareszcie fajnie wygladac, jak patrze na stare fotki z ubiegłego roku to sie dziwie czym ja sie wtedy zchwycałam...........
Co do ziół to dzieki wielkie,chociaz moze nie....podobno za rosliny sie nie dziękuje zeby dobrze rosły.............
polinka 15:27, 19 maj 2014

Szałwie mamy na tym samym poziomie rozwoju, moje też lada dzień zaczną kwitnąć Dużo u Ciebie kwitnących a tym samym pięknie kolorowo masz Małgosiu.
Pozdrawiam
Zielona 18:51, 19 maj 2014

Małgoś. Wyobraź sobie, że dzisiaj z okazji pięknego słoneczka ustawiłam stipy do opalania. Miały się dobrze o poranku, a przed południem poszłam przesunąć je w cień, żeby się nie spaliły. Jakież było moje zdziwienie, kiedy kilka z nich zobaczyłam z przyciętymi ogonkami! Długo dumałam, co się mogło stać. Dzieci miałam w placówkach wychowawczych, więc miały alibi. Poobserwowałam jednak z ukrycia... To wróble!!! Paskudy obskubały moje stipy!!! Mam nadzieję, że jednak zgęstnieja i wypuszczą nowe długie źdźbła... Póki co są maleńkie i nie zagęszczają się za bardzo. A jak Twoje?
popcorn 21:42, 19 maj 2014

Małgoś, jak tam zębolog? kiedy sadzisz roślinki? Trochę przywiędły, ale na pewno się wezmą
pozdrawiam!

ps jakby Ci jakaś stipa została, to chętnie przygarnę!
Nikita 22:12, 19 maj 2014

Małgoś, zachwycam się czosnkami...mus pomyśleć o ich posadzeniu jesienią! I tulipany jeszcze ci kwitną...jak to zrobiłaś czarodziejko ??? Czy jak dobrze widzę na jednym ze zdjęć, że masz buka Tricolor?
Buziaki przesyłam
Margarete 22:25, 19 maj 2014

popcarol napisał(a)
Małgoś, jak tam zębolog? kiedy sadzisz roślinki? Trochę przywiędły, ale na pewno się wezmą
pozdrawiam!

ps jakby Ci jakaś stipa została, to chętnie przygarnę!

Zabek zrobiony - jedno wypełnienie nawet nie bolało, bo nieduże . O roslinach zapomniałam
Pewnie że ci dam, szkda że sie dzis nie odzwałaś i nie przypomniałas sie, ja taka zakrecona byłam, wiesz od jednego lekarza do drugiego...... Jak sie spotkamy u Bożenki to ci dam, ok ?