Dziękuję za miłe słówka Bonica w tym roku wielka porosła Dziś już prawie przekwita, ale i tak długo zdobiła ogród. Jeszcze z tydzień i wytnę ją całkowicie, licząc na powtórkę kwitnienia we wrześniu.
Bonica na drugim planie tutaj
Widziałam go ostatnio w szkółce i pewnie bym kupiła kilka sadzonek ale były tylko dwie ostatnie. Kolor ma bardzo ładny więc wpadł mi w oko . Chociaż wolałabym żeby się nie pokładał.
Nawet nie wiesz jak się cieszę. Dzisiaj oglądałam różne hortki w szkółkach nigdzie nie było tej Anabelle strong. A kolo domu doznałam szoku jak zobaczyłam ją właśnie-sadzonka duża kwitnąca, super ale cena ponad 50zł.
Tam gdzie jest ta tkanina chciałabym szpaler zrobić.
Widzisz jak to jest zmiennie. Mój był opuszczony i zarósł. I od dwóch lat go odnawiam. Ciężko idzie. Ale po jednej stronie zrobiłam sobie kmpostownik a potem z niego będzie grządka
udały mi się w czerwcu truskawki.
Teraz czekam na ogórki.
Pomidory mam wszędzie tylko nie w warzywniku
Mariola ja dziś dzieliłam seslerię. Upały odpuściły więc przy dolewaniu powinna przeżyć, ja to wiadomo, ryzykant jestem
Nie wiś na tej siatce, zresztą mata jest założona to i tak niewiele dojrzysz. Zapraszam zawsze. Tylko zaraz, zaraz czy to termin którego się domyślam? Bo ja chyba wtedy w pracy niestety ale M Cię przyjmie i oprowadzi, herbatką poczęstuje. Wal śmiało
Taaa, u mnie faktycznie trzeba oddech wstrzymać, dziś na ten przykład mam taki widok