Siewki rosną, 6 szt w ramach rezerwy sobie zadoniczkowałam, ciekawe gdzie i jak je zamierzam zimą lrzechować, reszta rośnie na rabacie, jak przeżyje zime odmlodzę moją stipę wiosną
Ostatnio na wątkach różanych była ciekawa dyskusja na plamistości. Nie szkodzi póżną jesienią. Jesli teraz jednak po wyłysieniu wypuści liczne nowe pędy może zimą przemarznąć. U mnie na szczęscie róże nie są lyse.
Na zdobniczke bukową przetestowałam kohinor/confidor, działa systemicznie przez 3 tygodnie. Od miesiąca mam wreszcie spokój a walczę drugi rok różnymi środkami. Mospilan tez pomagał ale powracała, po kohinorze chyba jej liście buka nie smakują.....
Golębie w Egipcie są chude bo pewnie mają sraczkę, ups zemstę Faraona
Buziaki fajnie, że juz jesteś
a za embargo na wi-fi M powinien zostać wyalienowany na czasookres dwukrotnie dluższy niz zastosowane wobec Ciebie sankcje
Nie ciachnęłam , broń B... Tylko wyrwałam jej kudły czyli białe końce, trochę zostało a przede wszystkim zostało zielone. Już się tak nie pokłada. Ponadto mam wszędzie jej siewki. Plantacji stipy nie planuję założyć, wyrwałm klosy z nasionami