Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miejsko & sielsko

Miejsko & sielsko

Madzenka 06:37, 12 sie 2014

Poczytałam o planach wobec wiąza i przewidywanych bezsennych nocach
ewakatowice 09:16, 12 sie 2014

BusyBee napisał(a)
Dziewczyny, Wy to na maxa zakręcone jesteście!!! Gratuluję pomysłów

oj, tak pomysłów to cała głowa
ewakatowice 09:18, 12 sie 2014

Aniulka napisał(a)
Ja tylko raz męża strzygłam a właściwie to nie strzygłam tylko...kanciki robiłam..a właściwie to nawet tych kancików nie robiłam bo już nie było co robić jak mu przeleciałam tą golarką w tę i w tamtą
A odnośnie jeszcze włosów to przypomniała mi się moja bliska koleżanka jak pofarbowała sobie włosy dwa dni przed komunią swojego syna.Przyleciała do mnie w pomarańczowych jak żarówa włosach,ja.."O matko coś Ty zrobiła"..a ona..."Ratuj mnie,masz jakąś farbę" a tu zonk..nic w szafie...ja jej na to.."Jedź do naszej fryzjerki i niech ci nakłada szybko jakąś inną farbę albo coś innego wymyśla".Patrzę a moja koleżanka okracza rower,wyciąga z koszyka...wełnianą czapkę i nakłada na głowę...myślałam,że skonam ze śmiechu...było upalnie,przeszło 20 stopni..
p.s. fryzjerka postarała się,włosy troszkę zmieniła kolor,już takie żarówiaste nie były
To na razie,zmykam do spania

oj, śmiechu co niemiara
Anulka, mam nadzieję, że spałaś dobrze po takiej dawce śmiechu i dziś nóżka ma się lepiej.
Pozdrawiam i nieustannie jestem z Tobą!
ewakatowice 09:20, 12 sie 2014

ewa004 napisał(a)
Ale tu dzisiaj wesoło
Fajna dawka dobrego humoru na dobranoc

oby kolejny dzień był równie wesoły dla nas wszystkich
idę sprawdzić co u Ciebie na podwórku
ewakatowice 09:20, 12 sie 2014

Malgosik napisał(a)
ja też się uśmiałam, do łez
ha ha ha

Małgosik, każdy dzień to dawka energii
Ściskam
ewakatowice 09:22, 12 sie 2014

Marzena2007 napisał(a)
Poczytałam o planach wobec wiąza i przewidywanych bezsennych nocach

Marzenko, oby moje przeczucia i nadgorliwość nie doprowadzały do uśmiercania roślinności
10:24, 12 sie 2014
ewakatowice napisał(a)

oj, śmiechu co niemiara
Anulka, mam nadzieję, że spałaś dobrze po takiej dawce śmiechu i dziś nóżka ma się lepiej.
Pozdrawiam i nieustannie jestem z Tobą!

Witam z ranka
Oj uśmiałam się wczoraj,uśmiałam
Noga mnie boli ale dokuczać to dokucza.Miałam pecha przed samym Bożym Narodzeniem i "się połamałam",klasyczny ślizg narciarski tyle,że...na schodach...tylko,że ja nie umiem na nartach jeździć Ech...
Od rana dziś byłam na przeszpiegach w sklepie z roślinami.Wypatrzyłam fajnego kwiatuszka...myślałam,że to jakaś celozja początkowo ale nie..inna nazwa...trzy razy się wracałam...no to kupiłam 3 sztuki...a potem doczytałam,że jednoroczny..no to klops...myślę,zbiorę nasionka...no to znów doczytałam,że problematyczny jeśli chodzi o nasiona..że obieranie z łusek,stratyfikacja,że malusie jak ziarnka maku...że trzeba je lekko zmiażdżyć...no to "se kwiata kupiłam" Ale zobacz jaki ładny

ewakatowice 10:52, 12 sie 2014

Aniulka napisał(a)

Witam z ranka
Oj uśmiałam się wczoraj,uśmiałam
Noga mnie boli ale dokuczać to dokucza.Miałam pecha przed samym Bożym Narodzeniem i "się połamałam",klasyczny ślizg narciarski tyle,że...na schodach...tylko,że ja nie umiem na nartach jeździć Ech...
Od rana dziś byłam na przeszpiegach w sklepie z roślinami.Wypatrzyłam fajnego kwiatuszka...myślałam,że to jakaś celozja początkowo ale nie..inna nazwa...trzy razy się wracałam...no to kupiłam 3 sztuki...a potem doczytałam,że jednoroczny..no to klops...myślę,zbiorę nasionka...no to znów doczytałam,że problematyczny jeśli chodzi o nasiona..że obieranie z łusek,stratyfikacja,że malusie jak ziarnka maku...że trzeba je lekko zmiażdżyć...no to "se kwiata kupiłam" Ale zobacz jaki ładny

Na Kwiatuszek, jest sposób aby był wieloletni.
Anulka robisz wręcz artystyczne zdjęcia, należy wywołać w ramkę i powiesić!
Drugie darowane życie…

BarbaraM 10:55, 12 sie 2014

Ale kwiatek ładny....tylko....co to jest?
Dmuszek jakiś czy jakie inne cudo?
BarbaraM 10:56, 12 sie 2014

Ale kwiatek ładny....tylko....co to jest?
Dmuszek jakiś czy jakie inne cudo?
Albo...gomfrena?...