Dziękuję
Prowansja to moje marzenie - znaczy to żeby kiedyś ją zobaczyć na żywo. I Toskania. Jeszcze nie miałam okazji ale... ponoć marzenia się spełniają.
Dziękuję Kasiu, cieszę się, że Ci się podobają i dekoracje i futrzaczek Skorzystałam z okazji że była zaciekawiona chodzeniem po stołeczku i cyknęłam kilka fotek maluszkowi.
Cieszę się z Twoich odwiedzin - ja u Ciebie teraz bywam dość często choć nie zawsze się odzywam. Zapraszam jak najczęściej. Do zagospodarowania jeszcze mnóstwo - pomysłów też. Realizacja "na spokojnie" więc trochę to potrwa ale to fajnie bo mnie to cieszy.
Nasionka pomidorków oczywiście, że dostaniesz, tym bardziej że tak mi się tu ładnie uśmiechasz Tylko Cię proszę jeszcze mi się przypomnij
Kasiu, śmiejemy się z Synem że nasza Balbina większą uwagę przykuwa niż ogród - no ale futrzaki tak mają bo słodkie są.
Chomik jest Syna - on Balbinkę karmi, sprząta jej i "wyprowadza" - ja korzystam z okazji, że się mogę nią pocieszyć. Codziennie ją wypuszczamy z klatki na "spacery" po domu - oczywiście całkowicie kontrolowane bo to bardzo ruchliwe stworzonko, ale do ogarnięcia.
Moje "dzieci" to już stare konie są starszy ma 22 lata a młodszy 19 i wybiera sie na studia więc Balbina zostanie moim chomikiem
Danuś Kochana, Ty najpierw do mnie zawitaj w końcu i zobacz jak to wygląda w rzeczywistości bo wiesz na fotkach to zawsze lepiej (jak to każdy tu powtarza
Jarzmianki chętnie przyjmę bo masz śliczne. A resztę to musimy obgadać osobiście Dziękuję Ci bardzo za propozycje.