Jestem za. Nadal myślę, ze może się nie zmieścić, ale to już zweryfikujesz wiosną w czasie ustawiania. Rysunek pokazuje dokładnie to, jak chcesz ustawić, jest dobrze
Zobacz w internecie jak wyglądają miskanty , np. Morning limght http://sprzedazroslin.pl/szablon/zdjecia/Miskant%20Morning%20Light5.jpg
Ja bym tam choć jeden dala
Jak zrobisz zakupy i ustawisz na rabacie, wtedy będziemy debatować. Ale to już wiosną. Plan jest.
Pamiętaj, że dla wrzosów musisz kupić inną ziemię. Popytasz się przy robieniu zakupów o kwaśny torf i musisz wymieszać ze swoją. na wierzch wysypiesz pomiędzy korą.
O ja... ka kolekcja storczyków. Ja bym musiała parapet poszerzyć.
Melduję, że ja też lutowa, ale prezentem jest statyw do mojego nowiutkiego aparatu. Na kwiotki już nie liczę, a na dzieci też nie
A teraz idę się cofać, bo dwa dni mnie u Ciebie nie było i nie wiem, o czym piszecie.
A i szukam strony, na której o hydrożelu była mowa
No widzisz, i to jest to, co potrzebne w dyskusji. jak nie kwitnie, to ma kolor srebra i też się odcina od zieleni. Ale można wprowadzić coś jeszcze. Myślę, ze o fakturę tu chodzi. U mnie to by było w miejscu, gdzie mam drzewa owocowe. Musiałabym to dorobić do moich potrzeb. Ale nie byłoby monotonii trawnika i drzew.
No i mój warzywniak nie mógłby być tam, choć ja tylko rosołowe sadzę. Zawsze mogą być w donicy
Ta donica z lewej jakaś mała i tą elkę bym kierunek zmieniła dla przeciwwagi poprzedniej.
Podoba mi się ostatnia inspiracja Jazzy, skopiowałam do siebie. Może kiedyś, czyli w 2017 Musze więcej lawendy zdobyć
Mój wyjechał na praktyki, dzwonić nie chce, a jak piszę, co tam, to tak lakonicznie odpowiada. Stwierdziłam, ze chyba jest dobrze, bo jakby było co źle, to by dzwonił
Iwonko dziękuję Ci za pomoc. Do 1:00 rano rysowałam, rysowałam i rysowałam. Nie mam rysunku tak jak radzisz, ale trudno uczę się, najpierw przedstawię mój rysunek ten co mam. Większej rabaty nie mogę zrobić, już dodałam i tak tą rabatę i to jest ten pierwszy prostokąt od prawej strony, nic tam nie rośnie.
Berberysy chciałam bordowe, kolumnowe nie znalazłam jeszcze nazwy, z kosodrzewinki mogę zrezygnować i dać tak jak radzisz trawę, tylko nie może być trawa za duża.
Reasumując bym chciała zostawić ilość wrzosów i wrzośców, 3 berberysy bordowe i kilka trawek.
Przedstawiam mój rysunek ☺