Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:))

Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:))

Juzia 10:54, 06 lut 2015

Marcin89 napisał(a)
Ja tam uważam, że warto dyskutować. Każdy pomysł może okazać się fajny, a jak się raz posadzi rośliny to porządnie . Po co je potem kolejny raz przesadzać. Roboty już jest dużo... .

Ale jak każdy ma inny pomysł... to takie rozmowy będą się ciągnęły w nieskończoność... a rabat do zaplanowania jeszcze cały ogród

Podoba jej się, posadzi. Za parę lat już nie będzie taka "zielona" to sobie pozmienia i tak

Nie da się obmyśleć na gotowo i na zawsze! Bo gust też się zmienia i trendy się zmieniają.
No chyba, że komuś chodzi tylko o to żeby odbębnić i mieć z głowy.
Marcin89 10:58, 06 lut 2015

Zgadza się...miałem napisać, że my ogrodnicy i właściciele ogrodów zawsze coś przesadzamy i wymieniamy . Tak już jest.

Podobają mi się Twoje rabaty Justyna . Ale też obserwuję inne pomysły - m.in. ten z inną opcją rabaty frontowej - z żurawkami. Fajnie mieć dwie gotowe propozycje i wybrać jednak tę, która bardziej pasuje do gustu i oczekiwań.
Juzia 11:07, 06 lut 2015

Marcin89 napisał(a)
Zgadza się...miałem napisać, że my ogrodnicy i właściciele ogrodów zawsze coś przesadzamy i wymieniamy . Tak już jest.

Podobają mi się Twoje rabaty Justyna . Ale też obserwuję inne pomysły - m.in. ten z inną opcją rabaty frontowej - z żurawkami. Fajnie mieć dwie gotowe propozycje i wybrać jednak tę, która bardziej pasuje do gustu i oczekiwań.

Ale hortensje to nie był mój pomysł. Ja na początku zaproponowałam kulki i też się spodobało...ale trzeba patrzeć na cały front. I skoro kulki będą już na rabacie obok (bo tam to za dużego wyboru nie ma), to tu przy brzozach zostały hortensje.
Trzeba patrzeć na ogrod jako całość... jak to zawsze Danusia powtarza a nie na pojedyncze rabaty.

Mysza 11:54, 06 lut 2015

Witajcie

MALA_MI (Asiu) bardzo pomogłaś Dziękuję
Temat śmietnika zamknięty
Pomysł z borówkami świetny
Sprawa drzew wiadomo, do myślenia i pewnie kilka wydam .Zobaczymy

MARCIN 89.,LENKO miło mi, że wpadliście
Llenko dziękuję za rysunek.Wybór już jest

DZIEWCZYNY I CHŁOPACYRabata z przodu zostaje bez zmian.

Hortensje bobo nawet wyschnięte zasłonią studzienkę, jak i trawy i obwódka bukszpanowa Brzozy będą cięte i wszystko ładnie pasuje
Wiosną dam tulipany i czosnki .Będzie pięknie

I jak pisała Justynka kulki są z boku i Serb i tam dużo nie wymyślimy, a jest ładnie

Dziękuję Wszystkim za sugestie i proszę o więcej jeśli będą pomysły , bo niedługo ruszę z tyłem
To dopiero wyzwanie
leon60 12:02, 06 lut 2015

Witam się
tylko kiedy ja wątek nadrobię..
Iwk4 12:03, 06 lut 2015

Byłam u Ani - Małej Mi. I widziałam, jak przesadza kilkuletnie pęcherznice. ja już ich nie chcę na pewno
fotka: https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/77/778160/original.JPG
link do strony: https://www.ogrodowisko.pl/watek/2438-ogrodnik-mimo-woli-cd?page=3211

Gosia, pochwała za długi post. Wszystkiego tu się można nauczyć Zwięźle i na temat.
Juzia 12:03, 06 lut 2015

No...kawał wyzwania z tymi Twoimi drzewami i krzakami
Mysza 12:04, 06 lut 2015

leon60 napisał(a)
Witam się
tylko kiedy ja wątek nadrobię..

Hej Olu.
zobacz początek i koniec hi,hi
Wszystko do ogarnięcia
Miło, że wpadłaś
Mysza 12:05, 06 lut 2015

Iwonko staram sięDziękuję.