Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony

Ogródek Iwony

Ewa777 00:11, 06 lut 2015

Iwonko, ile wpisów u Ciebie było widać w powiadomieniach przy Twoim ogrodzie - liczba w nawiasach
Tess 05:47, 06 lut 2015

Iwk4 napisał(a)

Ha, ha
Przypomniała mi się taka historyjka. Byłam z dzieciakami ze szkoły na wycieczce w Toruniu i w Planetarium. Tam oglądaliśmy film, którym byłam zafascynowana. Postanowiłam więc zrobić moim domownikom taką jednodniową wycieczkę do Torunia, skądinąd bardzo udaną. Pojechaliśmy dwoma samochodami, jeszcze męża siostra z rodziną. Wyjazd o świcie, dzieciaki w samochodzie pospały, no ale panowie byli za kierownicą. Na pierwszy rzut planetarium i seans filmowy
Na sali ciemno, lotnicze fotele, patrzysz się w czarne niebo nad głową i leci sobie opowiadanie o kosmosie. E-Muś tylko zdążył powiedzieć do szwagra, ze gdyby zasnął, to ma go obudzić. Chwilę potem z naszego rzędu słychać było zespołowe, głośne chrapanie na kilka głosów. Cała sala w głośny śmiech. To nas obudziło Potem się niektórzy mądrowali, ze po zwrot połowy biletów trzeba pójść, bo tylko połowę widzieli

A ja spałam w kinie na Mikrokosmosie.
Akurat wówczas ryłam nocami do egzaminu, eM z troski wymyślił, że pójdziemy do kina, bo muszę trochę odreagować, odstresować się.
Prawie cały przekimałam.
Madzenka 06:51, 06 lut 2015

Iwonka u Ciebie wątke pędzi, bez bicia orzznaję się , źe juź nie nadążam. Może w weekend nadrobie...
Iwk4 08:40, 06 lut 2015

Ewa777 napisał(a)
Iwonko, ile wpisów u Ciebie było widać w powiadomieniach przy Twoim ogrodzie - liczba w nawiasach

Ja nie mam podglądu do wpisów do mojego ogrodu, dlatego nie wiedziałam
Miłego dnia
Fotki w ogrodzie robiłaś ?
Iwk4 08:50, 06 lut 2015

Gosiu, dziękuję pięknie za wizytę. Podczytuję twój wątek, ale ostatnio czasu mi brakuje na wpisy Pozdrawiam serdecznie
Iwk4 08:58, 06 lut 2015

Kasiek napisał(a)
Ja tez...z wrazenia az zasnelamMoje pierwsze planetarium bylo w Warszawie w Palacu
Dzieki Tobie przypomnialam sobie te sytuacje, dziekuje

Tess napisał(a)

A ja spałam w kinie na Mikrokosmosie.
Akurat wówczas ryłam nocami do egzaminu, eM z troski wymyślił, że pójdziemy do kina, bo muszę trochę odreagować, odstresować się.
Prawie cały przekimałam.

Kasia, Tess, uspokoiłyście mnie. Wychodzi na to, że spanie w takich miejscach - to normalne
Tylko to chrapanie chórem w całym rzędzie, to już chyba przesada
Iwk4 09:01, 06 lut 2015

Madzenka napisał(a)
Iwonka u Ciebie wątek pędzi, bez bicia przyznaję się , że już nie nadążam. Może w weekend nadrobię...

Marzenko, dużo planowania było, ale też nie obyło się bez dobrych rad. Ale ty masz to w małym palcu, więc tylko na bieżąco zaglądaj. Pozdrawiam
Iwk4 09:04, 06 lut 2015

Dziś miałam sen. Śniła mi się piękna ... zima. jakby za oknem jej było mało
Ale drzewa miało na gałęziach taką cudną szadź, że ten mróz wyglądał, jakby kostki cukru albo grubej soli ktoś poprzyklejał. I lśniący w słońcu śnieg. Tylko aparatu przy sobie nie miałam i nie mogłam sfocić. Ale ten obraz w głowie mi został. Może kiedyś w realu mi się uda złapać na zdjęciu taką zimę
Iwk4 11:02, 06 lut 2015

Zainspirowała mnie ta fotka:
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/b3/ee/aa/b3eeaabc44d12199d8846588250740e3.jpg
To będzie inspiracja na dalszą część mojego ogrodu z trawnikiem i drzewami. Ta lawenda cudownie tu wygląda. Co myślicie?
Ale to już w planie trzyletnim - rok 2017
siakowa 11:09, 06 lut 2015

a co mozna myslec jak sie widzi takie zdjecia????