Za drzwiami do ogrodu...
10:55, 23 lip 2019
Ula, ogródek upchany żeby chwasty nie mogły się wcisnąć!
Wszystko już posadziłam-zmieściło się! U nas solidnie popadało więc ziemia mięciutka.dodatkowo krecik na bieżąco spulchnia rabaty- nie mogę się pozbyć drania jakoś ciągle omija rurkę.opuchlaki niech sobie zjada- na zdrowie!...ale tyle czasu buszuje to mi wyje wszystkie dżdżownice
Wczoraj już wycięłam łodygę kwiatową juki ,bo po deszczu już prawie łysa sterczała.
Wszystko już posadziłam-zmieściło się! U nas solidnie popadało więc ziemia mięciutka.dodatkowo krecik na bieżąco spulchnia rabaty- nie mogę się pozbyć drania jakoś ciągle omija rurkę.opuchlaki niech sobie zjada- na zdrowie!...ale tyle czasu buszuje to mi wyje wszystkie dżdżownice
Wczoraj już wycięłam łodygę kwiatową juki ,bo po deszczu już prawie łysa sterczała.
ień.
Marnieją moje Limelight, liście są jasne, żółkną, od brzegów brązowieją. Psiknelam je raz mospilandm bodajże, ale zrobiłam to dzień przed mega upałami i liście chyba od tego przypaliło, więc potem nie ppsikalam bo upał byl. Nie wiem też czy dobra dawkę wyliczyłam na pół litra wody - taki opryskiwacz mam.